Χρήμα

Οι Τοξότες ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αν όχι στο πιο τυχερό από όλα, μιας και ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, ο Δίας αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την επέκταση σε όλους στους τομείς. Αυτό σας δίνει το «ατού» να έχετε επιτυχία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, αφού είστε πολύπλευροι, πολυτάλαντοι έντιμοι και έξυπνοι. Η τύχη πολύ σπάνια θα σας «γυρίσει την πλάτη της» εκτός αν είστε πραγματικά αδέξιοι και δεν μπορείτε να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες. Για σας ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Αν περιμένετε μια ουρανοκατέβατη κληρονομιά που θα σας φέρει στο πάνθεον των εκατομμυριούχων ή αν επιμένετε να σπαταλάτε το χρόνο και το χρήμα σας μόνο στο καζίνο, λυπάμαι αλλά ….χάσατε. Έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε μια περιουσία μόνο αν χρησιμοποιήσετε την τύχη σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκινάτε πάντα με κέφι και αισιοδοξία, αλλά απογοητεύεστε από την πρώτη δυσκολία. Σαν μεταβλητό ζώδιο, συχνά εγκαταλείπετε την προσπάθεια στη μέση, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εκείνο που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι το πείσμα και η υπομονή που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε με σταθερά βήματα στην επιτυχία.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Η έντονη επιθυμία για πλήρη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία, μπορεί να σας παίξει περίεργα παιχνίδια, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα άτομα εκείνα που παίρνουν συχνά ρίσκο. Αποφύγετε να τρέχετε πίσω από χίμαιρες και το χειρότερο να επιμένετε σε αυτές. Μάθετε να παίρνετε περισσότερες πληροφορίες προτού ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, η Πολιτική, ο Τύπος, oτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, με τους ξένους ή με το εξωτερικό. Το εμπόριο, τα νομικά, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Από τα τυχερά παιχνίδια μπορείτε να κάνετε ένα γερό κομπόδεμα παίζοντας στον Ιππόδρομο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Δίδυμους, Λέοντες και Υδροχόους

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Τα κράτη της Βόρειας Αφρικής, η Ισπανία, η Ουγγαρία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως το 2023 θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες για να πιάσετε την «καλή». Η τύχη μπορεί να μη σας ευνοεί τόσο στον τζόγο, όσο στις προσωπικές προσπάθειες και στη δουλειά, όπου οι ευθύνες θα έχουν το αντίστοιχο αντίκρισμα.

 

Astrologos team Από Astrologos team