Χρήμα

Δύο ζώδια σχετίζονται με τον πλούτο. Το πρώτο είναι ο Ταύρος και το δεύτερο είναι το δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του πλούτου είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του αστερισμού σας. Έχετε λοιπόν εξ’ ορισμού όλα τα προσόντα για να πετύχετε, να κάνετε περιουσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσετε μάχες για να κατακτήσετε το χρήμα. Ακόμα και αν τα βρείτε «έτοιμα» θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να τα κρατήσετε και να τα αυξήσετε. Μια ζωή δίχως μάχη εξάλλου, δεν έχει νόημα για τον Σκορπιό. Οι κλασσικές μέθοδοι πλουτισμού δεν κάνουν για σας. Αντίθετα, οι «ασυνήθιστοι» τρόποι σας έρχονται γάντι. Οι Πλουτώνιες, κάπως «σκοτεινές» ενέργειες, σας ωφελούν, χωρίς αυτές να σχετίζονται φυσικά με την παρανομία. Ακόμα και η αποτυχία, εσάς σας δυναμώνει. Μοιάζετε με τον φοίνικα που γεννιέται από τις στάχτες του. Έτσι, από το τίποτα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχετε στο χέρι σας τα πάντα. Το ζήτημα είναι απλά να το θελήσετε.      

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Είστε ή του ύψους ή του βάθους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα μέτρο, για να μπορέσετε να βρείτε την ποθητή ισορροπία. Η διαίσθησή σας σπάνια πέφτει έξω, γι αυτό καλά θα ήταν να την ακολουθείτε, αντί να ζητάτε τις συμβουλές των άλλων.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει μια πολύ καλή θέση στην τέχνη της υποκριτικής, ιδιαίτερα στον κινηματογράφο. Θα μπορούσατε επίσης να βγάλετε χρήματα λειτουργώντας σαν «ντετέκτιβ», ανακαλύπτοντας μυστήρια, ή ασχολούμενοι με αυτά, με τη μεταφυσική και τον εσωτερισμό.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Κριούς, Καρκίνους και Ιχθύς.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Αγγλία, η Ολλανδία και η Αργεντινή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ως το 2023 θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας όσον αφορά συνεργάτες και συνεταίρους. Πάντως θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα της επικοινωνίας, με τις δημόσιες σχέσεις και με δραστηριότητες που θα αναδείξουν την κοινωνικότητά σας.

 

Astrologos team Από Astrologos team