Χρήμα

Οι Ζυγοί είστε το κατ’ εξοχή ζώδιο της συντροφικότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα παρά μόνο όταν μοιράζεστε τη ζωή σας και τις προσπάθειές σας με ένα άλλο άτομο. Είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε είναι ο συνεργάτης σας, αποτελεί σημείο αναφοράς ακόμα και στο θέμα του πλούτου. Ωστόσο ανήκετε στα τυχερά άτομα, αφού είστε αυτό που απλά λέμε «γεννημένοι με άστρο». Το δικό σας άστρο είναι η Αφροδίτη, η οποία στην παραδοσιακή αστρολογία συνδέεται με τον έρωτα αλλά και με το χρήμα. Για να πετύχετε λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μη δοκιμάσετε να επενδύσετε σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο του ρίσκου, εκτός και αν έχετε στο πλευρό σας κάποιο συνεργάτη ή συνεταίρο που κατέχει τα πράγματα καλύτερα από εσάς. Σίγουρα δεν σας ταιριάζει μια εργασία ρουτίνας με καθορισμένο ωράριο. Μάλιστα, σπάνια παραμένετε για πολύ καιρό στην ίδια δουλειά, αφού γρήγορα βαριέστε. Απεναντίας, μια επιχείρηση δομημένη πάνω στη σχέση με ένα καλό συνεργάτη θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ακόμα και αν αυτός ο συνεργάτης σας είναι ο ίδιος ο σύντροφός σας!  

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Η τάση σας να εξαρτάστε κατά πολύ από τους άλλους έχει και την αρνητική πλευρά της, αφού λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την επιβολή των απόψεών σας. Στη θετική της πλευρά θα μπορούσε να αποδώσει, αν αφήνατε τους άλλους να ….δουλεύουν για σας.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Δραστηριότητες και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μόδα και την ομορφιά. Τo διαδίκτυο. Οι «show business», το διπλωματικό σώμα, η δικηγορία.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Κριούς, Ταύρους και Διδύμους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Αυστρία, Η Βραζιλία, η Αυστραλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Με τον Ουρανό να κινείται στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια σημαντική συνεργασία στους τομείς που αναφέρονται παραπάνω αρκεί να είστε ξεκάθαροι στους όρους και τις υποχρεώσεις του κάθε μέλους αλλά και αποφασισμένοι να εργαστείτε σκληρά ώστε να δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν. Ο Πλούτωνας ως το 2023 σας παρέχει ευκαιρίες για χρήσιμες κοινωνικές γνωριμίες ή ακόμη και ένα γάμο που θα σας κατοχυρώσει!

 

 

Astrologos team Από Astrologos team