Χρήμα

Ως Λέων, είναι αλήθεια ότι λατρεύετε το χρήμα, όχι γι αυτό καθ’ εαυτό, αλλά για όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει. Το βλέπετε σαν μέσο για να κατακτήσετε τη ζωή, τους στόχους, τις προσδοκίες σας. Σαν ζώδιο της φωτιάς, έχετε μια ανεξάντλητη δύναμη θέλησης και μια απαράμιλλη ενεργητικότητα. Είστε όμως και ένα σταθερό ζώδιο, γεγονός που σας επιτρέπει σε ένα μεγάλο βαθμό να δημιουργείτε μόνοι σας το μέλλον σας. Βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η αγάπη για τη χλιδή, ενώ η πολυτέλεια ακόμα και στην πιο απλή μορφή της αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Επειδή θέλετε να γίνετε «κροίσοι», έχετε και τις δυνατότητες να το πετύχετε. Μη διανοηθείτε ωστόσο να μπλέξετε σε επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή. Εσείς είστε φτιαγμένοι για να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες της στιγμής, για την επιτυχία που έρχεται μέσα από «αρπαχτές». Όπως κάνει το λιοντάρι στη ζούγκλα,- που παραμονεύει στήνοντας καρτέρι στη λεία του- έτσι και εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, έτσι ώστε όταν η ευκαιρία περάσει από δίπλα σας να ορμήσετε πάνω της. Σε γενικές γραμμές ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις περιστάσεις.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Συχνά το παρακάνετε, ρισκάροντας εκεί που δεν πρέπει, ιδιαίτερα όταν είστε κουρασμένοι. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις επισκέψεις στους ναούς της τύχης, όταν οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει. Η «αποταμίευση» που αποτελεί άγνωστη λέξη θα πρέπει να ενταχθεί κάποτε στο λεξικό σας.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με είδη πολυτελείας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον χρυσό. Κερδοσκοπικές ή «αεριτζίδικες» δραστηριότητες με εύκολο και γρήγορο κέρδος. Η πώληση «ονείρου».

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Κριούς, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Ιταλία, Γερμανία, Νότια Αφρική.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω για αρκετά χρόνια θα προσφέρει δυνατότητες πλούτου μέσα από επενδύσεις που σχετίζονται με νέες επιχειρήσεις και με τη δική σας προσωπική προσπάθεια και εργασία.

 

Astrologos team Από Astrologos team