Χρήμα

Ως Καρκίνος, όπως ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, διατρέχει τα ζώδια σε σύντομα χρονικά διαστήματα, έτσι και η ψυχική σας διάθεση μεταβάλλεται κάθε «τρεις και λίγο». Το γεγονός αυτό έχει επιπτώσεις και στην τσέπη σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαίξπηρ στον Ερρίκο τον τέταρτο έγραφε «η δική μας η τύχη, που είμαστε παιδιά του φεγγαριού, ανεβαίνει και κατεβαίνει όπως η θάλασσα». Στην πραγματικότητα δεν σας λείπουν τα χρήματα, αφού είτε τα έχετε είτε όχι, για σας μπορεί να σημαίνει το ίδιο πράγμα. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις συνεχείς αλλαγές που δέχονται τα οικονομικά σας. Κατά δεύτερο λόγο ωστόσο, έχει να κάνει με τις ευαισθησίες σας και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας. Πρόκειται για μια περίεργη σχέση με τον πλούτο, που για σας δεν περιορίζεται σε «άψυχα» χαρτονομίσματα, αλλά σχετίζεται με τα πλούσια συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα πάρε-δώσε με το χρηματιστήριο ή τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Η τύχη σας είναι αλλού. Ψάξτε την στις ευκαιρίες εκείνες που έχουν να κάνουν με την βαθύτερη ψυχοσύνθεσή σας, με τους γονείς, με την πατρική περιουσία. Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε τίποτε να κερδίσετε από τη συγκεκριμένη πλευρά. Αν το δείτε πιο βαθιά, θα διαπιστώσετε την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανό να μη τα βρήκατε όλα «έτοιμα», ωστόσο η «μαγιά» που υπάρχει μέσα σας, θα σας βοηθήσει σίγουρα να ζυμώσετε και να γευτείτε το πιο νόστιμο ψωμί!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Οι συχνές κρίσεις ανασφάλειας σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Μην εμποδίζετε τη διαίσθησή σας, είναι πολύ σημαντικό!

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τη διατροφή, την ένδυση. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Θαλάσσιες συγκοινωνίες, bars κοντά σε παραλίες.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με άλλους Καρκίνους, με Ζυγούς, με Ιχθύς.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Όλες οι Μεσογειακές, η Πορτογαλία, η Ινδονησία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Μπορεί να εργαστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα, χωρίς την αντίστοιχη ανταμοιβή. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να σας κουράζει στη δουλειά, η τύχη σας ωστόσο δουλεύει «από αλλού». Ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύς ευνοεί όσο δεν φαντάζεστε τα σχέδιά σας και φέρνει λεφτά με ουρανοκατέβατο τρόπο (ακόμα και από τυχερά παιχνίδια).

 

Astrologos team Από Astrologos team