Χρήμα

Η παραδοσιακή αστρολογία σας έχει κατατάξει τον Ταύρο ως το ζώδιο εκείνο που έχει την πιο άμεση σχέση με το χρήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείτε πολύ συχνά στο λεξιλόγιό σας το ρήμα «έχω» για να δηλώσετε την έννοια της κτήσης, των αποκτημάτων, είτε υλικά είναι αυτά είτε έχουν …σάρκα και οστά. Στις δραστηριότητές σας είστε αρκετά αργοί, όπως επίσης στις σκέψεις ή τις επιλογές σας. Σχεδιάζετε με προσοχή το παρόν και το μέλλον σας και δύσκολα παρεκκλίνετε από τα προγράμματά σας, ακόμα και αν εξωτερικοί παράγοντες σας πιέζουν. Μην περιμένετε να κάνετε περιουσία από τη μια μέρα στην άλλη. Το ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι μάλλον το δυνατό σας σημείο. Η σημειολογία του αστερισμού σας είναι ενδεικτική του τρόπου που λειτουργείτε. Όπως ο ταύρος που σέρνει με υπομονή το άροτρό του, έτσι και εσείς κερδίζετε το χρήμα με τον κόπο σας. Τα σημαντικά προσόντα σας είναι η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η σωστή εκτίμηση των αξιών. Είναι πολύ σημαντικό για σας να παραμένετε σταθεροί στους στόχους σας και να μην αλλάζετε πορεία παρασυρμένοι από «σειρήνες» στη διάρκεια του ταξιδιού προς την επιτυχία.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Είστε αρκετά σταθεροί, όταν υπερβάλλετε όμως εαυτόν, μπορεί να γίνετε πεισματάρηδες, ακόμα και ξεροκέφαλοι. Την ώρα που γνωρίζετε ότι έχετε κάνει μια λανθασμένη επιλογή είστε ικανοί να φτάσετε μέχρι την καταστροφή. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Οι μακροχρόνιες επενδύσεις, η γη, τα ακίνητα, οι καλλιέργειες, το εμπόριο τροφίμων, οι κατασκευές και οι τράπεζες. Στο χρηματιστήριο σας «πάνε» τα βαριά χαρτιά και η ειδικότητά σας είναι οι εταιρείες κατασκευών και οι τράπεζες.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Κριούς, Παρθένους, Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, η Δανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα (μέχρι το 2023) ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω αναμένεται να σας φέρει εξαιρετική τύχη σε οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις με τους ξένους ή με το εξωτερικό, με τις εκδόσεις και με την ανάμιξη στην πολιτική. 

 

Astrologos team Από Astrologos team