Χρήμα

Ως Κριός, είναι σίγουρο ότι δεν ανήκετε στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που περιμένουν το χρήμα να έρθει με έναν ουράνιο τρόπο. Είστε από τη φύση σας αρκετά τολμηροί και δυναμικοί, έτσι ώστε να προκαλείτε την τύχη σας, συχνά με ένα παρορμητικό και επικίνδυνο τρόπο. Σας ενθουσιάζει η περιπέτεια, η μάχη, ο αγώνας, αλλά δεν θα καθίσετε να απολαύσετε τα τρόπαια, αφού για σας εκείνο που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας. Τα εξαρτημένα επαγγέλματα είναι για άλλους. Αντίθετα, εσείς είστε φτιαγμένοι για ανεξάρτητη εργασία και μια καριέρα που απαιτεί πρωτοβουλίες. Η τύχη σας χαμογελά όταν τολμήσετε να ρισκάρετε. Προτιμάτε να «κτυπάτε» σαν κεραυνός, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ακόμα και όταν οι άλλοι σας προτρέπουν να προφυλαχτείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να επιλέξετε επενδύσεις που θεωρούνται επικίνδυνες, αγοράζοντας μετοχές που οι άλλοι αποφεύγουν, αποκομίζοντας κέρδη από τη μια μέρα στην άλλη. Στο καζίνο σας ταιριάζει περισσότερο η ρουλέτα και λιγότερο το black-jack. Μπορεί να χάνετε συχνά, αλλά θα κερδίζετε εξίσου και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Συνήθως ρισκάρετε πολλά για να γίνετε «κροίσοι» και υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε ….ταπί με τον ενθουσιασμό και τη λατρεία για τον κίνδυνο που σας χαρακτηρίζουν. Μόλις φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, κάντε ένα μεγάλο διάλειμμα προτού ξαναπεράσετε στη μάχη.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Ο αθλητισμός, η ιατρική, οι πολεμικές τέχνες, η έρευνα, τα ταξίδια, η βαριά βιομηχανία. Τα ανάλογα «χαρτιά» στο χρηματιστήριο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ο Πλούτωνας με τη διέλευσή του -μέχρι το 2023- μέσα από τον Αιγόκερω, σας ωθεί να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, φροντίστε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιες πληροφορίες ή να ξανακαθίσετε στα θρανία. 

 

Astrologos team Από Astrologos team