Χρήμα

Το χρήμα δεν ανήκει στη λίστα των ιδανικών σας φίλοι Ιχθύες. Εσείς οι ευαίσθητοι ονειροπόλοι του ζωδιακού ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις αξίες εκείνες που δεν εξαργυρώνονται, για τα βαθιά συναισθήματα, για την αγάπη, για τον έρωτα. Η αναποφασιστικότητά σας είναι κραυγαλέα και σε συνδυασμό με τη μεταβλητή φύση του υδάτινου ζωδίου σας, συχνά σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε θύματα μιας θλιβερής συνισταμένης της κακοδαιμονίας και της ατυχίας. Η αυταπάτη που συχνά σας ακολουθεί είναι η σημαντικότερη αιτία για την πεποίθηση ότι δεν ανήκετε στη λέσχη των τυχερών. Πρόκειται για ένα μύθο που ουσιαστικά δεν ευσταθεί, αφού στο πάνθεον των «κροίσων» οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας κατέχουν τις πρώτες θέσεις. Αν αυτό σας λέει κάτι, ο ίδιος ο Ροκφέλερ ήταν Ιχθύς. Η εξήγηση μπορεί να μην είναι απλή. Ίσως διαθέτετε μια «τρελή» τύχη, που φέρνει τα πάνω-κάτω, ίσως επειδή η τύχη χαμογελά στους «αγνούς», στους αθώους. Ένα είναι σίγουρο: οτιδήποτε κάνετε δεν το γίνεται με «μισή καρδιά», οπότε τη στιγμή της ανταμοιβής κερδίζετε περισσότερα από όλα όσα κερδίζουν όλοι οι άλλοι μαζί. Βασικό ρόλο για την επιτυχία παίζει η διαίσθησή σας που αργά ή γρήγορα σας οδηγεί στις σωστές επιλογές.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Η μετριοπάθεια που δείχνετε απέναντι στις καταστάσεις φανερώνει μια αδυναμία στη θέληση για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την καχυποψία σας και να μειώσετε τις αμφιβολίες εκείνες που αναφέρονται ακόμη και στην αποτελεσματικότητα των δικών σας δυνάμεων.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Οι Ιχθύες είστε προικισμένοι με θεραπευτικές ικανότητες και σε συνδυασμό με τη διάθεση για προσφορά μπορείτε να διαπρέψετε ως γιατροί της ολιστικής ιατρικής, ως φυσιοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές. Η θάλασσα αποτελεί το φυσικό σας περιβάλλον και οι δραστηριότητες γύρω ή μέσα σε αυτή θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Νορβηγία, το Περού, Οι Δημοκρατίες της Κασπίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ο ιδεαλισμός και η πίστη σε ιδανικά είναι χαρακτηριστικά του δικού σας ανθρωπιστικού πνεύματος. Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας στο δικό σας ζώδιο μέσα στα επόμενα χρόνια θα σας ωθήσουν σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορεί να μη γίνετε πάμπλουτοι, σίγουρα όμως θα βρεθείτε στην κορυφή των καταστάσεων μιας νέας πραγματικότητας. Αυτός εξάλλου είναι ο πλούτος σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

 

 

Astrologos team Από Astrologos team