Χρήμα

Ως Υδροχόος, ο Ουρανός, ο πλανήτης που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνά το ζώδιό σας, είναι ο «μαιτρ» των απότομων και των ξαφνικών αλλαγών. Το γεγονός αυτό σας καθιστά επιρρεπείς σε απροσδόκητες διαφοροποιήσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, με άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας ζητήματα. Μπορεί τη μια μέρα να ζείτε μέσα στην οικονομική άνεση και την επόμενη να ψάχνετε για δανεικά. Να ξαναγίνετε πλούσιοι μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να τα χάσετε και πάλι μετά από λίγο. Δεν πρόκειται –μόνο- για τα τερτίπια των άστρων που παίζουν με τα νεύρα σας, αλλά για την βαθύτερη σχέση που έχετε με το χρήμα. Το τελευταίο δεν αποτελεί πάθος για σας, αφού δίνετε προτεραιότητες σε άλλα πράγματα, που θεωρείτε πιο σημαντικά, όπως είναι η έννοια του ανθρωπισμού ή το ενδιαφέρον σας για την οικολογία. Είστε εμπνευσμένοι ιδεαλιστές και δεν νιώθετε όμορφα όταν έχετε να κάνετε με γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με ευτελείς παράγοντες, όπως είναι τα λεφτά. Ωστόσο έχετε όλες τις δυνατότητες να κερδίσετε χρήματα και μάλιστα μεγάλα ποσά. Το ζώδιό σας είναι στενά συνυφασμένο με τις δραστηριότητες εκείνες που περιέχουν το στοιχείο της επικινδυνότητας. Μη διστάζετε λοιπόν να ρισκάρετε!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ

Η τύχη μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια, να σας χαμογελά και στη συνέχεια να σας εγκαταλείπει. Δεχθείτε τα «τσαλίμια» της σαν ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού που είναι τόσο απρόβλεπτος όσο και η ίδια η τύχη. Οπλιστείτε με περισσότερη ψυχραιμία, υπομονή και μάθετε να μην απελπίζεστε.

«ΘΥΣΑΥΡΟΣ»

Οτιδήποτε έχει σχέση με την προηγμένη τεχνολογία και τις ριζοσπαστικές ενέργειες σας έρχεται «γάντι». Η πληροφορική, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η έρευνα του Διαστήματος. Η Βιοφυσική, η Αεροναυπηγική, η Παραψυχολογία, η Μεταφυσική, η Αστρολογία.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

Με Κριούς, Λέοντες, Διδύμους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»

Η Αίγυπτος, η Σουηδία, η Φινλανδία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Μια πολύ τυχερή περίοδος ξεκινά για εσάς στις 20 Δεκέμβριου του 2020 μέχρι την Πρωτοχρονιά του 2022 όταν ο Δίας θα διέρχεται από το ζώδιο σας! Με τον Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω δεν θα πρέπει να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας, αλλά να φροντίζετε να μένουν κρυφά μέχρι την πραγματοποίησή τους.

 

 

Astrologos team Από Astrologos team