Στασιμότητα -  Η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη την Παρασκευή που έρχεται να μας δείξει ότι τίποτα δε λύνεται χωρίς να βάλουμε όρια και περιορισμούς

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01/6-07/06:  Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη βάζει όρια και περιορισμούς 

Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού έρχεται δυναμικά και σίγουρα αποφασιστικά αν και οι αποφάσεις μας δε θα έχουν άμεση εφαρμογή με τόσους ανάδρομους πλανήτες γιατί εκεί που θα πιεζόμαστε να πάρουμε μία απόφαση εκεί θα βλέπουμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί οπότε θα παραμένουμε στην ίδια κατάσταση, αλλά με μεγαλύτερη ανυπομονησία…

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της και αυτή την εβδομάδα θα συμμετέχει με έναν τρόπο στη Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη που θα μας κάνει να ξανασκεφτούμε κάποια δεδομένα στη ζωή μας και κυρίως να αμφιταλαντευτούμε και εκεί που νομίζαμε ότι ξέραμε κάτι, τώρα ανακαλύπτουμε ότι συναισθηματικά δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά δέσμιοι των συναισθημάτων μας και κυρίως κάτι που θεωρούσαμε ως τελειωμένο αυτό δεν είναι αλλά και το αντίστροφο.

Ο Ερμής από τον Καρκίνο και λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος είναι τόσο απόλυτος όσο και συναισθηματικός και η ισορροπία είναι κάτι που δεν είναι εύκολο αλλά είναι το επιθυμητό… Η συνεννόηση είναι το ζητούμενο και κυρίως αυτή που εκφράζει συναισθήματα, και ευτυχώς σε αυτό το επίπεδο γινόμαστε πιο εξωστρεφείς!

Ο Άρης από τους Ιχθύς είναι αρκετά νωχελικός και μπερδεμένος για να αντιδράσει καθώς πέφτει σε αντιφάσεις και τελικά επιλέγει να περιμένει και να μην κάνει τις δικές του προθέσεις ορατές…Σίγουρα όμως στην εργασία υπάρχει μία αναστάτωση η οποία προέρχεται από αυτά που δε λέγονται και κυρίως από αυτά που λέγονται πίσω από την πλάτη μας!

Τελευταίο αλλά όχι ότι είναι λιγότερο σημαντικό κρατάμε τη Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη την Παρασκευή που έρχεται να μας δείξει ότι τίποτα δε λύνεται χωρίς να βάλουμε όρια και περιορισμούς και όσο έχουμε αργήσει τόσο περισσότερο θα δυσκολευτούμε να το οριοθετήσουμε… Βασικά, αυτό είναι το θέμα: το ότι δεν έχουμε σαφή προσανατολισμό και δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγουμε οπότε οι άσκοπες περιπλανήσεις και η ενασχόληση με το παρελθόν μας κάνουν να χάνουμε πολύτιμο χρόνο!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είστε αυτοί που επηρεάζεστε πιο έντονα από αυτή την Πανσέληνο και Σεληνιακή Έκλειψη και καλό είναι να κάνετε σωστούς συνδυασμούς και κυρίως να αποφεύγετε αυτά που τελικά δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα, και απλά τα συντηρείτε χωρίς να βρίσκετε το πολυπόθητο νόημα στη ζωή σας!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία Έκλειψη για εσάς αρκετά υποστηρικτική, γιατί σας βάζει σε ουσιαστικές σκέψεις και βοηθά ώστε με τις κατάλληλες επαφές να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις τωρινές καταστάσεις για να μπορέσετε να τις αξιολογήσετε και να πορευτείτε ανάλογα. Έτσι λοιπόν οι σκέψεις σας καθοδηγούνται σωστά ώστε να βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος τη σωστή χρονική στιγμή και να προχωράτε στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, επειδή υπάρχει σύγχυση λόγω πολλών επιλογών είστε τόσο εκλεκτικοί όσο και μετρημένοι ώστε να εισβάλλουν στη ζωή σας μόνο αυτοί που το αξίζουν! Το θέμα επίσης είναι ότι αν έχετε την πόρτα ορθάνοιχτη θα εισέλθουν και αυτοί που έχετε τελειώσει οριστικά μαζί τους αλλά θέλουν και μία δεύτερη ευκαιρία, χωρίς όμως να υπόσχονται τίποτα που να σας πείθει… Τα έξοδα αυτή την εβδομάδα είναι για την προσωπική σας ευχαρίστηση και δε θέλετε να τα περικόψετε!

 • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτή η έκλειψη δε σας επηρεάζει άμεσα ωστόσο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν  ορατά μπροστά σας γεγονότα που να σας βάλουν  σε φάση να  αξιολογήσετε τις παρούσες καταστάσεις έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί ώστε να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι ότι αυτά που έχετε είναι και με αυτά που θα πορευτείτε. Ερωτικά λοιπόν το ζητούμενο είναι η ασφάλεια που αναζητάτε απεγνωσμένα, κάτι που όμως θα δυσκολευθείτε να το βρείτε γιατί εκεί που το βρίσκετε εκεί θα το χάνετε. Επαγγελματικά, το οικονομικό σκέλος μίας συμφωνίας είναι αυτό που σας δυσαρεστεί και γι’ αυτό ή θα την αναπροσαρμόσετε ή θα ψάξετε για εναλλακτική λύση! Μην κάνετε ωστόσο βιαστικές κινήσεις και μην μπαίνετε σε έξοδα που δεν ξέρετε το αποτέλεσμα τους!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία έκλειψη που σας επηρεάζει άμεσα και σας κάνει και ιδιαίτερα ευαίσθητους ώστε να δυσκολεύεστε να κάνετε σωστούς συνδυασμούς και έτσι να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο εγωισμός σας είναι αυτός που σας μπερδεύει και σας κάνει να χάνετε και τον προγραμματισμό σας στα επαγγελματικά σας αλλά και την στρατηγική σας. Ερωτικά, δεν κάνετε συμβιβασμούς και δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας άγαρμπα…Επαγγελματικά σας ενδιαφέρει να μπείτε σε ένα νέο ρόλο που όμως δεν τον έχετε ξεκαθαρίσει και δε νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε όλες τις υποχωρήσεις που προδιαγράφονται σε αυτόν. Ίσως και να χάσετε μία ευκαιρία που είναι σημαντική για την περαιτέρω πορεία σας και να κάνετε ένα βήμα με την όπισθεν ώστε να την ανακτήσετε. Ωστόσο να ξέρετε ότι όσο καθυστερεί κάτι δεν είναι απαραίτητα για κακό σας… Αντίθετα σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να σας γλιτώσει από κάτι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία έκλειψη που επηρεάζει τον ψυχικό σας κόσμο και την εσωτερική σας αναζήτηση. Είναι μία ταλαιπωρία που σας βοηθάει να κατανοήσετε πλήρως αυτά που σας συμβαίνουν και να τα εξελίξετε ανάλογα αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Έτσι θα καταφέρετε να έχετε εσωτερική ικανοποίηση και όχι μόνο σε επιφανειακό επίπεδο, αλλά μέχρι τότε θα μπείτε σε περαιτέρω ψυχολογικές διεργασίες. Ερωτικά, αυτό που σας αρέσει είναι ότι ενώ υπάρχουν ασάφειες και θέματα προς διευκρίνιση, υπάρχει και βαθύ συναίσθημα και έτσι εξισορροπείται η κατάσταση, που ξέρετε όμως ότι θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να το φέρεται στην επιφάνεια για να νιώσετε ασφαλείς. Ένας από αυτούς, και με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιό σας, είναι να κάνετε εξομολογήσεις που θα «αναγκάσουν» και τους άλλους να κάνουν προς εσάς… Επαγγελματικά, σας αρέσουν οι πρωτοβουλίες αλλά και οι αποδείξεις… Σίγουρα προτιμάτε το δεύτερο για να είστε και σίγουροι!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε πιο δυναμικοί και ευτυχώς και πιο συγκεκριμένοι σε όλες σας τις συνδιαλλαγές. Στις φιλικές σας σχέσεις δε φοβάστε να βάλετε όρια αλλά και να λέτε αυτά που νιώθετε χωρίς περιστροφές και χωρίς να δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας. Στα ερωτικά σας, αν υπάρχουν άτομα που το ερωτικό παιχνίδι είναι επιφανειακό, τότε θα αποφασίσετε να το τελειώσετε μία και καλή! Χλιαρά πράγματα δε θέλετε να υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά ούτε και φίλοι που δεν ξέρετε τελικά αν ανταποκρίνονται όπως εσείς στις δικές τους ανάγκες… Επαγγελματικά, μην μπερδεύετε τον ενθουσιασμό σας με την πραγματικότητα και κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά, βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους ή εγκαταλείποντας άλλους που δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν και απλώς σας τρώνε χρόνο!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε πάλι από τους άμεσα επηρεαζόμενους αυτή της έκλειψης και δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας γιατί εκεί καθυστερείτε χωρίς να υπάρχει ένα αποτέλεσμα που να σας βοηθήσει να οριστικοποιήσετε μία κατάσταση. Αφήστε που σε αυτή τη φάση μπορεί να χάνετε και χρήματα, κάτι που θα μπορούσατε να το αξιοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο… Ερωτικά,  αν υπερβάλλετε ή αν έχετε πει λόγια που μεγαλοποιούσατε τις καταστάσεις τώρα θα χρειαστεί να τα μαζέψετε και μάλιστα να τα θέσετε σε πολύ ρεαλιστική βάση. Πάντως, στα ερωτικά σας η γενικότερη θεωρία σας είναι αυτή που σας κάνει αρεστούς! Επαγγελματικά, μη φοβάστε να αρνείστε αυτά που δεν σας προσφέρουν κανένα όφελος, αρκεί να διακρίνετε τι είναι πραγματικά συμφέρον για εσάς γιατί όσο καθυστερείτε τόσο μπερδεύεστε και μάλιστα οι ανταγωνιστές καιροφυλαχτούν με άγριες διαθέσεις!

BANNER ΘΕΜΗΣ

 • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εσάς αυτή η έκλειψη έρχεται να σας βάλει σε περισσότερη σκέψη και αξιοποίηση των εμπειριών σας αλλά και όλων των νομικών πλαισίων ώστε να είστε καλυμμένοι σε τυχόν επαγγελματικές επιλογές. Αυτό που σας αρέσει είναι ότι έχετε καλούς συμβούλους και γρήγορους ώστε και να σας κατευθύνουν σωστά αλλά και να σας βοηθάνε να είστε αποτελεσματικοί. Ερωτικά, σας χρειάζεται περισσότερη επικοινωνία, αλλά σε πολύ συγκεκριμένες βάσεις και κυρίως χωρίς υπεκφυγές. Παρεξηγήσεις λύνονται μία και καλή και μην τις ξαναφέρετε στην επιφάνεια, αλλά διεκδικήστε μία σωστή αιτιολογία ώστε να τις εξαλείψετε δια παντός. Αν το μεταφορικό σας μέσο χρειάζεται επισκευή πρέπει να το κάνετε τάχιστα γιατί όσο καθυστερείτε δημιουργείτε μεγαλύτερο πρόβλημα και κόστος!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχετε και εσείς κατανοήσει τη σημασία των δικών σας κινήσεων και των δικών σας δράσεων αλλά τώρα για εσάς σημασία έχει να αποτιμήσετε το αποτέλεσμα αυτών. Έτσι λοιπόν περισυλλέγετε τα αποκτήματά σας και τα βάζετε σε σειρά… Αν χρειαστεί κάτι να θυσιάσετε για κάτι άλλο μεγαλύτερο είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε! Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τα υλικά αποκτήματα, γιατί για τα συναισθηματικά, είστε τόσο γεμάτοι όσο και να θεωρούν ότι υπερβάλλετε… Όμως εσείς εκδηλώνεστε ακόμα και αν αυτό χρίζει παρεξήγησης. Ίσως και να βιάζεστε λιγάκι, ίσως και να είστε ανυπόμονοι. Αλλά έχει τόσο λίγη σημασία για εσάς… Επαγγελματικά, σωστά αναθεωρείτε και σωστά κάνετε διαφορετική οικονομική διαχείριση. Έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και σίγουρα δεν τα επαναλαμβάνετε!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις  Ιουνίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καλωσορίζετε την έκλειψη στο δικό σας ζώδιο και νιώθετε πίεση για να πάρετε αποφάσεις αλλά ξέρετε ότι αυτό θα θελήσετε να το μεταδώσετε οπότε  δε δυσκολεύεστε. Απλά και μόνο στη διαχείριση κολλάτε, αλλά και αυτό μπορείτε να το καταφέρετε…Ερωτικά, σας αρέσει και να λέτε πολλά αλλά και να βρίσκεστε σε κίνηση προκειμένου να φτάσετε στον στόχο σας! Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί, αλλά το συντροφικό έχει τις δυσκολίες του, κυρίως αν έχετε εκκρεμότητες με το παρελθόν, τα λεγόμενα απωθημένα… Προσέξτε μήπως επιλέγετε με λάθος κριτήρια για μία ακόμα φορά…Επαγγελματικά, οι συνεργασίες έχουν δυσκολίες, γιατί εσείς θέλετε πιο άμεσα αποτελέσματα και δεν φοβάστε τον κόπο ούτε και τις συνέπειες! Αφήστε που βρίσκετε  τις αντικαταστάσεις ενδιαφέρουσες ακόμα και αν αυτές αφορούν τον ίδιο σας τον εαυτό!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η εβδομάδα αυτή απαιτεί από εσάς περισσότερη περισυλλογή, γενναίες αποφάσεις  και αποκρυπτογράφηση όλων όσων ακούτε γιατί κάτι σας κρύβουν και αυτή τη φορά το κάνουν σκόπιμα… Αλλά και εσείς μπαίνετε στη διαδικασία να είστε περισσότερο κρυψίνους από όσο συνήθως… Ερωτικά έχετε περισσότερη άνεση, και περισσότερες ευκαιρίες αν και μπορεί να βρεθείτε και μπροστά σε ένα δίλημμα. Φίλοι ή εραστές? Ιδού η απορία… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι το δικό σας πρόγραμμα χρειάζεται και αλλαγές αλλά και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης των θεμάτων. Αυτή σας η αλλαγή στάσης δημιουργεί απορίες και πιθανές συζητήσεις που δεν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων για το επαγγελματικό σας όνομα. Δεν κινδυνεύετε από κάτι απλά θέλετε όλη την αίγλη δική σας και κρίνετε ότι την αξίζετε ακόμα περισσότερο, αλλά θέλουν να την μοιραστούν με εσάς!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ευκαιρία για ένα δυναμικό ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας και στο διαχωρισμό τους σε φίλους και γνωστούς έτσι για να ξέρετε τι μπορείτε να τους λέτε και τι να περιμένετε από εκείνους. Κατά τα άλλα, είστε τόσο δυναμικοί όσο και να παρασύρεστε… Προς το παρόν όμως, είστε συγκρατημένοι και ελέγχετε σωστά τα δεδομένα.Στα κοινωνικά σας, αν αρνηθείτε κάτι θα είναι γιατί απλώς εσείς θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο και δεν μπορείτε να αναλώνεστε δεξιά και αριστερά. Ερωτικά είστε υπό σκέψη για αυτά που θα κάνετε και μάλιστα με δυναμικές παρεμβάσεις ώστε να ξέρετε που βαδίζετε και τι σας περιμένει… Θέλετε περισσότερη ξεγνοιασιά στην ερωτική σας ζωή και δεν το διαπραγματεύεστε!  Επαγγελματικά, σωστά ακολουθείτε ανθρώπους που βιάζονται, γιατί το τώρα ή ποτέ είναι το σύνθημά σας!

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

 • ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:Είστε πάλι στο στόχαστρο για τις επαγγελματικές σας επιλογές και αυτό σας κάνει να μην μπορείτε να έχετε καθαρή σκέψη και να κάνετε τις σωστές κινήσεις… Από τη μία λόγια κολακευτικά σας κάνουν να ηρεμείτε από την άλλη όμως δεν είστε σίγουροι ότι εμπιστεύεστε τους σωστούς ανθρώπους και φοβάστε μήπως σας παρασύρουν με τις δικές τους κινήσεις ακόμα και αν δεν έχετε ενεργή συμμετοχή σε αυτό…Στα ερωτικά σας ευνοούνται αποστάσεις για να αλλάξετε παραστάσεις και να νιώσετε ότι αυτό σας αναζωογονεί ακόμα και πνευματικά. Αν είστε μόνοι, να κυκλοφορείτε και να δείχνετε διαθέσιμοι.. Νιώθετε και ιδιαίτερη συμπαράσταση από συγγενείς και αδέρφια και οι σχέσεις σας αναθερμαίνονται!

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη