Περιορισμοί - Δύσκολη εξίσωση η υποχρεωτική, ολοήμερη συμβίωση και είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι την έχουμε λύσει σωστά.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 06/4-12/04: Εστιάζουμε μόνο στις δικές μας ανάγκες και αυτό φέρνει αντιπαραθέσεις

H εβδομάδα που δυανύουμε κινείται στο κλίμα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στα μέσα της εβδομάδας (8/4) και έχουμε ένα φόβο για το πως θα προστατευθούμε γενικότερα. Αυτό που κυρίως ανακαλύπτουμε πολύ έντονα είναι οι διαφορές που έχουμε από τους άλλους. Οι ανάγκες μας είναι τόσο προσωποποιημένες αυτή την εβδομάδα που δεν βλέπουμε καθόλου των άλλων ή και δε τις σεβόμαστε και αυτό φέρνει αντιπαραθέσεις που έχουν να κάνουν με τον χώρο που θέλουμε για τον εαυτό μας. Και πόσος να είναι αυτός ο χώρος σε ένα σπίτι, όταν είμαστε όλη μέρα ή τουλάχιστον αρκετές ώρες μέσα σ’ αυτό… Δύσκολες εξισώσεις και όσο και να προσπαθούμε να τις λύσουμε άλλο τόσο είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι τις έχουμε λύσει σωστά.

Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο και αυτό που κάνει απαλλαγμένος από την μεγάλη πίεση του Κρόνου είναι να προσπαθεί να δώσει τόση ένταση στις κοινωνικές του επαφές όσο και να μην αντέχει τις απαγορεύσεις. Δηλαδή καταπιέζεται και όσο περιορίζεται η δράση του τόσο αυτός θυμώνει, γιατί δε δέχεται περιορισμούς ή τουλάχιστον δεν τις δέχεται αναντίρρητα..

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια εδώ

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θέλει να επικοινωνεί και να μετακινείται, επιθυμίες που απαγορεύονται ή γίνονται με ειδικό τρόπο… Πάντως είναι μία ευκαιρία να βρούμε νέους τρόπους επικοινωνίας και να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία όσο μπορούμε περισσότερο. Βέβαια, επειδή όλα δεν είναι τόσο εύκολα, στην αρχή θα δυσκολευτούμε… Ερωτικά, αυτή η Αφροδίτη «τρέφεται» από την επικοινωνία και γι’ αυτό ας μην την αφήνουμε νηστική, δηλαδή να βρούμε τρόπους να την εκτονώνουμε κρατώντας πάντα τις σωστές και απαραίτητες αποστάσεις!

Ο Ερμής από τους Ιχθύς συνεχίζει να έχει δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως γιατί η πολυπόθητη συνεννόηση είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί, ίσως γιατί δεν υπάρχει συντονισμός και δεν υπάρχει και η κατάλληλη υποδομή για συζητήσεις. Επαγγελματικά, υπάρχουν και οι αντιπαραθέσεις που γίνονται απλώς για να γίνονται γιατί επί της ουσίας θέμα δεν υπάρχει, αντίθετα, το σημαντικό είναι να υπάρξει αλληλεγγύη κάτι που όμως ακόμα και αν υποβόσκει δεν εκφράζεται με το σωστό τρόπο!

BANNER -margarita

Επέλεξε το ζώδιο σου και διάβασε την πρόβλεψη της εβδομάδας!

 • ΚΡΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Mε το δικό σας τρόπο κάνετε τις απαραίτητες μετακινήσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σας δίνει και τη δυνατότητα να διεκπεραιώνετε σωστά αυτά που γίνονται. Ερωτικά, είτε λέτε πολλά είτε δε λέτε τίποτα και γενικά δεν έχετε ένα μέτρο γιατί έχετε μπερδέψει τις απαιτήσεις με τις επιθυμίες σας. Αυτό σας κάνει να αμφιταλαντεύεστε και τελικά να νιώθετε ανασφάλεια σε στιγμές που το ζητούμενό σας είναι η ασφάλεια. Επαγγελματικά, σωστά έχετε και εκεί βάλει τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή και βέβαια αυτό που σας χρειάζεται είναι λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση στις οικονομικές απαιτήσεις σας. Και βέβαια να μη χάνετε τον στόχο και να μην αποπροσανατολίζεστε γιατί οι ξαφνικές παρεμβάσεις σας κάνουν να ασχολείστε με τα επίκαιρα και όχι με αυτά που χρήζουν σημασίας... Προσέξτε τα σχόλια που λέγονται για εσάς γιατί δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όμως μην τους δίνετε και τροφή να μεγαλώνουν!

 • ΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ευκαιρίες οικονομικές υπάρχουν και είτε τις βλέπετε είτε θέλετε να τις βλέπετε είτε τελικά μπορεί και να είστε υπεραισιόδοξοι, πάντως τις κυνηγάτε και καλά κάνετε! Προσέξτε όμως μην πάρετε μία βιαστική απόφαση και τελικά βρεθείτε υπόλογοι για τις επιλογές σας… Έχετε μία περίεργη επιβολή ή τουλάχιστον αυτό δείχνετε προς τα έξω και αυτό σας κάνει απότομους. Ερωτικά, παίρνετε σωστές πρωτοβουλίες κατά την γνώμη σας όμως πρέπει να ακούτε και τους άλλους γιατί έχετε πάρει φόρα που βάσει της φιλοσοφία σας κάνετε το σωστό στην ουσία όμως δείχνετε να κυριαρχείτε και να μη λαμβάνετε υπόψη τους άλλους… Επαγγελματικά, είναι πολύ εύκολο να θελήσετε να κάνετε αλλαγές οι οποίες όμως έχουν κάτι ρίζες που δεν μπορείτε ούτε να τις ξεριζώσετε ούτε να τις αγνοήσετε. Κοινώς έχετε δυσκολίες και μάλιστα όχι μόνο αυτές που ξέρετε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχει έρθει η δική σας μεγάλη ώρα αρκεί να καταλάβετε ποιο είναι το συμφέρον σας και να το διεκδικήσετε με το σωστό τρόπο. Προσέξτε τους συναισθηματισμούς γιατί αυτοί μπορεί να σας κρατήσουν πίσω και να το μετανιώσετε. Ερωτικά, αυτό που κάνετε είναι να θέλετε κάτι πολύ αλλά να το διεκδικείτε με λάθος τρόπο… Επίσης, είναι καλό να μιλάτε ευθέως για αυτά που θέλετε χωρίς να ψάχνετε να μάθετε πληροφορίες από κάποιους που μπορεί να ξέρουν κάτι αλλά όχι από πρώτο χέρι… Επαγγελματικά υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες όταν τις εντοπίζετε πρέπει να ψάχνετε και από πού προέρχονται… Και επειδή το “που” δεν είναι μόνο τοπικό εννοούνται και άνθρωποι που για κάποιο δικό τους λόγο έχουν αφήσει κάτι στο συρτάρι τους, αλλά εσάς αυτό δε σας βολεύει καθόλου!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γενικότερα αντιμετωπίζετε δυσκολίες κυρίως γιατί καλείστε να αλλάξετε όλη την κοσμοθεωρία σας και να κινηθείτε μυστικά για να ανιχνεύσετε τους λόγους που πρέπει να κινηθείτε στην αφάνεια και τελικά να βρεθείτε και υπόλογοι για αυτή σας την ενέργεια… Ερωτικά, είστε κάπως επιφυλακτικοί και αυτό οφείλεται και σε λόγους καχυποψίας που όμως δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένοι. Πάντως γενικότερα δημιουργούνται αποστάσεις και ενοχλεί που εσείς θέλετε να ανοιχτείτε κοινωνικά μόνοι σας ή χωρίς να δίνετε αναφορά ή τελικά να μην δείχνετε τη δέσμευση που έχετε. Αυτό μπορεί να γίνει αποδεκτό μόνο υπό προϋποθέσεις… Επαγγελματικά, υπάρχει έντονος ανταγωνισμός και σωστά νιώθετε μία πίεση η οποία είναι και θηλιά στο λαιμό σας!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:Νέοι στόχοι είναι αυτοί που προβάλλουν μπροστά σας και σχεδόν είναι στην προέκταση του χεριού σας αλλά δεν είναι και εύκολο να το τεντώσετε και να τους πιάσετε αν δεν σκεφτείτε τι υποχρεώσεις γεννιόνται από αυτούς. Ερωτικά, νιώθετε ότι ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο ο οποίος αν είναι και αντίθετος δημιουργούνται αποστάσεις που τελικά δε γεφυρώνονται και τόσο εύκολα… Προσέξτε γιατί όσο καθυστερείτε το πρόβλημα εντείνεται ακόμα περισσότερο. Επαγγελματικά, υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα που έχουν και οικονομικές προεκτάσεις. Αυτό που νιώθετε ανασφάλεια για τα οικονομικά σας είναι κάτι που πρέπει να το λύσετε εσωτερικά και κυρίως να ζητήσετε διευκρινίσεις όπου χρειάζεται ακόμα και γραπτά γιατί έτσι θα έχετε και περισσότερη όρεξη για δουλειά, έστω και με τις σωστές αποστάσεις και θα είστε και αφοσιωμένοι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι έχετε μία δύσκολη καθημερινότητα, κουραστική έως και άκρως ανιαρή αλλά αυτό δε σας πτοεί αν βρίσκετε νόημα σε όλο αυτό ή το κάνετε ως ένα βάθος χρόνου και περιμένετε την ανάκαμψη. Αυτό που σας εξιτάρει είναι να νιώθετε στήριξη στα επαγγελματικά σας και την αναζητάτε με κάθε τρόπο ή και επιμένετε για αυτό ακόμα και για να καλύψετε εσωτερικές ανάγκες που μπορεί να προκύπτουν από κενό στα αισθηματικά σας. Γενικότερα έχετε μία δυσκολία σε αυτόν τον τομέα αυτή την εβδομάδα και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εσείς αλλά απλώς πρέπει να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει για να ανιχνεύσετε το λόγο που συμβαίνει… Αν πιστεύετε ότι είστε μόνοι σας και παλεύετε μόνοι σας έχετε δίκιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε και με σταυρωμένα τα χέρια, τουλάχιστον επί μακρόν!

 • ΖΥΓΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να βάλετε τα δυνατά σας και να δείτε πως μπορείτε να γεφυρώσετε τυχόν χάσματα με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ερωτικά πάντως, είστε τόσο ευέξαπτοι όσο και να απομακρύνετε τους άλλους ακόμα και αν έχουν όλη την καλή διάθεση να σας προσεγγίσουν. Γενικότερα, αν είστε δεκτικοί στην επικοινωνία, μπορείτε να επωφεληθείτε αρκεί να ανάψετε ένα πράσινο φως! Δεν είναι απόλυτα στο χέρι σας γιατί και για εσάς τα επαγγελματικά σας θέματα κυριαρχούν και φυσικά ενώ νιώθετε εγκλωβισμένοι μεταφέρετε όλο σας το άγχος και στο σπίτι και στους δικούς σας ανθρώπους. Μάλιστα μάλλον τους επιβαρύνετε και οικονομικά γιατί εσείς νιώθετε ασφάλεια στο να περιορίσετε τα έξοδά σας και να μη συνεισφέρετε, τουλάχιστον με τον τρόπο που το κάνατε παλιότερα!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είστε σε φάση που σας φταίει και ο εαυτός σας και η εξωτερική σας εμφάνιση και ενώ προσπαθείτε να δείχνετε καλά έχετε μία μεταβλητή ψυχολογία και ιδιαίτερα εύθραυστη. Αν σας ζητήσουν να εξηγήσετε τους λόγους που δεν είστε καλά ή που δε νιώθετε αποδεκτοί θα δυσκολευθείτε να δώσετε μία απάντηση. Το θετικό της εβδομάδας είναι να προσπαθήσετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις για τα οικονομικά σας ή τουλάχιστον να βάλετε σε μία ομαλή ροή τις υποχρεώσεις σας. Ερωτικά, κάτι σας πληγώνει αλλά αυτό δεν προέρχεται μόνο από τους άλλους, κυρίως προέρχεται και από εσάς που έχετε βγάλει κάποια συμπεράσματα μόνοι σας, και μάλιστα χωρίς να ξέρετε αν ισχύουν και σε ποιο βαθμό… Επαγγελματικά, κάποιες συζητήσεις σας κάνουν καλό, ακόμα και αν έχουν πιο μακροπρόθεσμο χαρακτήρα!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες Προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια εδώ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μια εβδομάδα με ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις σας, με αυτό που νιώθετε για τους άλλους να μη συμβαδίζει με αυτό το ρόλο που καλούνται να παίξουν στη ζωή σας…Ερωτικά, υπάρχει μία δυσαρέσκεια γιατί εσείς είτε έχετε δείξει υπερβολική προθυμία είτε έχετε αδικήσει ανθρώπους και τελικά καταλήγετε να νιώθετε εσείς οι ίδιοι άδειοι συναισθηματικά. Και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει και η ανάλογη πόρτα επικοινωνίας ορθάνοιχτη και ούτε θα ανοίξει χωρίς να το προσπαθήσετε αρκετά! Στα επαγγελματικά πρέπει να ακολουθήσετε μία άλλη τακτική και να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και να σκεφτείτε περισσότερο την ουσία παρά το οικονομικό και κυρίως τις προοπτικές που ανοίγονται.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα που κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, με το ένστικτο σας να σας κατευθύνει λανθασμένα. Είτε βιάζεστε πολύ είτε δεν αφήνετε καμία πρωτοβουλία στους άλλους για να αντιδράσουν και μετά να δείτε και τη δική σας στάση, το αποτέλεσμα πάντως παραμένει το ίδιο. Έχετε μία περίεργη προθυμία στο να αναμειγνύεστε με τα πάντα ακόμα και αν ο ρόλος σας θα πρέπει να είναι επικουρικός…Ερωτικά, κάτι μπορεί να πάει καλύτερα αν διαθέσετε χρόνο και κυρίως αν είστε πρόθυμοι στο να συζητήσετε χωρίς να φοβάστε να δείξετε τις αδυναμίες σας. Κάτι καλό μπορείτε να κάνετε στην εργασία σας και να αλλάξετε μία τακτική ή ένα σύστημα έτσι που να διευκολύνει τη ροή της εργασίας σας. Εκεί είναι που πρέπει να εστιάσετε και να το ολοκληρώσετε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μία εβδομάδα με πολλές συζητήσεις, εξ’ αποστάσεως βεβαίως, που ενώ ξέρετε ότι έχετε το πάνω χέρι και μπορείτε να τις προκαλείτε κιόλας, εντούτοις μπορείτε να βρεθείτε και υπόλογοι ή να πάρετε μία απάντηση που δεν μπορείτε να τη διαχειριστείτε. Ερωτικά, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, όσο και αν αυτό μοιάζει αντιφατικό στην παρούσα φάση, που όμως μπορεί αρχικά να μη σας κάνουν να νιώσετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας ή αυτό που θέλετε για να προχωρήσετε με μεγάλη σιγουριά… Επαγγελματικά σας ζητούν περισσότερη αφοσίωση και να βρείτε μία λύση που όμως πρέπει να την σκεφτείτε σφαιρικά, χωρίς να βιαστείτε να δώσετε μία απάντηση που θα λύσει εν μέρει το θέμα αλλά θα δημιουργήσει άλλα και αν όχι απευθείας σε εσάς στη ροή της δουλειάς γενικότερα… Πάντως, αυτό που πρέπει να επιδιώξετε είναι να εκτονώνεστε και σίγουρα υπάρχουν πρωτότυποι τρόποι επικοινωνίας, που εσείς θα τους ανακαλύψετε και δεν είναι άλλοι από την τεχνολογία!

 • ΙΧΘΥΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οικονομικούς πονοκεφάλους έχετε αυτή την εβδομάδα και είναι δικαιολογημένοι αφού έχετε και απρόβλεπτα έξοδα τα οποία δεν μπορείτε ούτε να διαχειριστείτε ούτε και να αντεπεξέλθετε σε αυτά. Ερωτικά πάντως προτιμάτε στιγμές που να είστε οι δυο σας και δεν υπάρχει και εναλλακτική για την ώρα, οπότε και αυτό θα κάνετε… Το θετικό είναι ότι αλλάζετε διακόσμηση στο σπίτι, για να νιώθετε περισσότερο άνετα μέσα σ’ αυτό … Επαγγελματικά, ενώ φαίνεται να συμφωνείτε κάποια θέματα δεν υπάρχει και η ανάλογη αποτύπωση σε γραπτά οπότε και υπάρχει μία δυσκολία στην υλοποίηση. Μία επίσκεψη στα πάτρια εδάφη δεν είναι εφικτή όμως μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο καθώς παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες για να σας βρει κερδισμένους. Μην ξεχνάτε ότι τώρα μπορείτε να κάνετε μία αξιοποίηση που θα έχει οφέλη στο μέλλον έστω και αν τώρα δεν είναι τόσο εμφανή όσο με το πέρασμα του χρόνου!Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη