Ευχάριστο διάλειμμα

Όλα μπαίνουν σε μια τάξη και οι αμφιβολίες δίνουν τη θέση τους στις συνειδητοποιήσεις

Ευχάριστο διάλειμμα η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στην Παρθένο να εναρμονίζεται με τον Δία και να κοντράρεται με τον Ποσειδώνα. Η μέρα είναι εξαιρετική, καθώς μας δίνει την αίσθηση πως ότι γίνεται δεν είναι για κακό, ακόμα και αν κάποιες καταστάσεις είναι δυσάρεστες.

Αντίθετα υπάρχει εύνοια, καλές και ειλικρινείς προθέσεις, προθυμία, οργάνωση  και αυθορμητισμός. Όλα μπαίνουν σε μια τάξη και οι αμφιβολίες δίνουν τη θέση τους στις συνειδητοποιήσεις.

Το συναίσθημα συνυπάρχει με τη λογική, οι ερωτικές συναναστροφές γίνονται εντονότερες,  η δημιουργική έμπνευση απογειώνεται, σε μια μέρα που χορηγεί απλόχερα τα ταλέντα και τις  προσδοκίες μας. Σήμερα πρέπει να επιδείξουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας, ενώ είναι ιδανική μέρα για καλλιτέχνες και πρακτικές απόπειρες πάσης φύσεως.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19 /1 για όλα τα ζώδια εδώ

Ημερήσιες προβλέψεις 14/1 για όλα τα ζώδια εδώ

Το βράδυ είναι ιδανικό για σινεμά, θέατρο, μουσικές παραστάσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με την ψυχαγωγία μας, ενώ οι προτιμήσεις μας είναι τα καλά οργανωμένα μέρη που εκπέμπουν την αίσθηση της ασφάλειας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τη σημερινή ημέρα;

Πρωταγωνιστές είναι τα ζώδια της Γης (Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι) αλλά και οι Ιχθύες, που συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους σε μια μεθοδική αλλά παράλληλα τρυφερή βόλτα.

Να θυμάμαι: Να μην δίνω το παρόν επειδή έτσι πρέπει, αλλά επειδή το αισθάνομαι


BANNER

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη