Προσφορά

Η ιδιωτική οδός είναι η πιο ενδεικτική

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της εορτής των Χριστουγέννων και σήμερα προπαραμονή, έχουμε μια γλυκιά αίσθηση, που μας έχει αφήσει από χθες, η αρμονική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Η Σελήνη θα κινείται στον Σκορπιό έως το απόγευμα που θα περάσει στον Τοξότη.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν θα έρθει σε επαφή με κανέναν πλανήτη αλλά ούτε και αργότερα στην αλλαγή της. Αυτό σημαίνει πως σήμερα, ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες της φύσης της Σελήνης στον Σκορπιό ως το απόγευμα, που είναι η συστολική διάθεση, οι μετρημένες κινήσεις, η βαθιά σκέψη και κατανόηση και πάνω από όλα η τροφή του συναισθηματικού μας κόσμου.

Από το απόγευμα και μετά που τα ηνία παίρνει η Τοξοτίσια αισιοδοξία, γεμίζουμε ενθουσιασμό, εξωστρέφεια, διαχυτικότητα και τάση για αποδράσεις, βόλτες και διασκέδαση.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-29.12 για όλα τα ζώδια εδώ

Ημερήσιες Προβλέψεις 23.12 για όλα τα ζώδια εδώ

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας, είναι πως ό,τι και να επιθυμούμε και σε όποια ψυχολογική κατάσταση και αν βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας  για να κοιτάξουμε πιο βαθιά και εσωτερικά τις ανάγκες μας.Επίσης ιδανική μέρα για να προσφέρουμε σε όσους έχουν ανάγκη, με τα αποθέματα της συμπόνιας μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο σήμερα;

ΣκορπιοίΙχθείς και Καρκίνοι, κάνετε έναν τίμιο και πολύτιμο απολογισμό που σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Να θυμάμαι: Σήμερα υπερισχύει η συναισθηματική κατανόηση. Η επιφανειακή προσέγγιση δεν έχει θέση στη μέρα.


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη