Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ευχάριστες εξελίξεις και ανατροπές

Μία από τις μέρες που φέρνει χαμόγελο στα χείλη είναι η σημερινή, με τη Σελήνη στους Ιχθείς και τις αρμονικές όψεις της, να γαληνεύει το μέσα μας τιθασεύοντας τα άγρια. Οι όψεις που πρωταγωνιστούν  είναι η αρμονική όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Άρη.

Η πρώτη κάνει τον λόγο εμφατικό, αναπτύσσοντας πολύ διαισθητικές και αντιληπτικές ικανότητες. Είναι πολύ βοηθητική για συζητήσεις και θέματα που χρειάζονται εξερεύνηση και ανίχνευση, ενώ δεν πρέπει να ανταποκρινόμαστε σε αυτό που μας λένε αν δεν συγκατατίθεται και το ένστικτό μας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ

Η δεύτερη όψη δημιουργεί μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα. Αν υπάρχει ένα φλερτ στο επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό σήμερα να εκδηλωθεί παραπάνω, ή να υπάρξουν έντονες επιθυμίες γενικότερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχει δημιουργική δράση που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Το πρωί ως το μεσημέρι, η αρμονική όψη με τον νεοφερμένο Δία στον Αιγόκερω, προσφέρει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, ειδικά σε ότι αφορά καλλιτεχνικά σχέδια, που επεκτείνονται σε επαγγελματικά, ενώ το μεσημέρι, η αρμονική όψη με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει ευχάριστες ανατροπές.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την σημερινή ημέρα;

Ιδιαίτερα ευνοημένοι σήμερα είναι οι Ιχθείς, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι, που καταγράφουν ευχάριστες εξελίξεις.

Να θυμάμαι: Υποδέχομαι τις αλλαγές με χαρά και χαίρομαι για όσα αλλάζουν


BANNER - 14901_ροζ_300χ250

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη