Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μοίρασμα σε λογική και συναίσθημα

Η σημερινή μέρα μοιράζεται ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα, καθώς μέχρι αργά το απόγευμα, η Σελήνη στον Υδροχόο περιφέρεται ανενόχλητη χωρίς άλλες συναντήσεις, ενισχύοντας τη διανοητική μας πλευρά.Μπορεί να πιάσουμε τον εαυτό μας να αντιμετωπίζει διαφορετικά τις καταστάσεις, που άλλες φορές ήταν πιο υποχωρητικός και συναισθηματικός.

Σήμερα ως το απόγευμα διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, όπως το θέλουμε, υψώνουμε παράστημα στον γείτονα, στον πωλητή, στον διαχειριστή, στον κολλητό μας, δηλώνοντας πως δεν κάνουμε εκπτώσεις. Όλο αυτό βέβαια, με έναν εντελώς φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να είναι παρεξηγήσιμος. Ιδανικό διάστημα για ξεκαθαρίσματα και σταράτες εξηγήσεις.

Αργά το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και το βράδυ έρχεται σε αρμονία με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό.

Τα συναισθήματα αρχίζουν να μας κατακλύζουν, η ερωτική διάθεση ανεβαίνει κατακόρυφα, το ίδιο και η έμπνευση και η δημιουργική μας ικανότητα.

Η νύχτα αποκτά μια μαγική αίσθηση, ρομαντική, υποτακτική και λάγνα, ενώ είναι ιδανικό βράδυ για τέχνες, εκθέσεις, παραστάσεις, σινεμά, θέατρο, εγκαίνια και φυσικά ερωτικές ανταλλαγές και προσπάθειες προσέγγισης.

Πρωταγωνιστές της μέρας Υδροχόοι, Ιχθύς, Σκορπιοί και Καρκίνοι.

Να θυμάμαι: Αυτός που μπορεί να γράψει ένα πολεμικό εμβατήριο, πρέπει να μπορεί να γράψει και μια σονάτα.

 


14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη