Ο Οκτώβριος υπόσχεται παθιασμένες νύχτες...

Ο Οκτώβριος φέρνει δύσκολες αποφάσεις αλλά Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό υπόσχονται παθιασμένες νύχτες... 


Τα σοβαρά μας θέλει να φορέσουμε ο Οκτώβριος με το γεγονός ότι είμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου και στο κατώφλι του χειμώνα να μπαίνει περισσότερο στη συνείδησή μας και να απαιτεί από εμάς τι άλλο, ξεκάθαρες λύσεις που απαιτούν και δύσκολες αποφάσεις! Κάτι πρέπει να αφήσουμε πίσω για να μπορέσουμε να δούμε ολοκάθαρα το καινούργιο αλλά και να του δώσουμε τον χρόνο και τον τόπο για να ευδοκιμήσει.

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό από τις 3 του μήνα και θα παραμείνει εκεί όλο το μήνα όπου την τελευταία μέρα του θα μπει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος οπότε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μήνα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις τις οποίες θα μπορούμε να επεξεργαστούμε στο πρώτο εικοσαήμερο του Νοεμβρίου. Παρόλα αυτός ο Ερμής είναι εσωστρεφής και δεν εμπιστεύεται χωρίς να ψάξει… Βέβαια και δεν ψάχνει τα προφανή, αλλά πάει και εκεί που πιστεύει ότι υπάρχει πληροφορία που σίγουρα όμως δε θέλει να το μάθουν οι άλλοι. Κοινώς λειτουργεί υποχθόνια… Προσοχή λοιπόν σε εκτεθειμένα κινητά γιατί όποιος ενδιαφέρεται και έχει την ευκαιρία θα το ψάξει ειδικά αν ξέρει ότι θα βρει κάτι ύποπτο.

Ο Άρης από τις 4 του Οκτώβρη περνάει στο Ζυγό που δεν είναι και τόσο δραστήριος είναι όμως σίγουρα εξισορροπητικός, ξέρει να κάνει ένα βήμα πίσω και να δίνει χρόνο χωρίς να σημαίνει ότι θα γίνει και αποδέκτης οποιασδήποτε κατάστασης, έτσι αναντίρρητα, και χωρίς αιτιολογία.

Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και είναι μία ευκαιρία για παθιασμένες νύχτες μιας που η διάρκειά της μεγαλώνει κιόλας, αλλά θέλει προσοχή στο μέτρο γιατί αυτή η Αφροδίτη έχει έντονη τάση κτητικότητας, ακόμα και σε αυτό που δεν της ανήκει ή είναι πρώιμο. Λίγο πριν εγκαταλείψει τον αγαπημένο της Ζυγό και συγκεκριμένα την πρωτομηνιά θα δεχτεί μία δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα όπου οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι αν δε θέλουμε να φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα.

Τα φεγγάρια του μήνα

Πανσέληνος:

Πραγματοποιείται στις 14 του μήνα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Κριού-Ζυγού, είναι δύσκολη γιατί απαιτεί από εμάς να βάλουμε τα δυνατά μας και να μπορέσουμε να διακρίνουμε αυτό που θέλουμε από αυτό που μας επιβάλλουν ή να απαγκιστρωθούμε από κάτι που μας κρατάει δέσμιους αλλά δε μας δίνει την πρέπουσα σημασία… Έτσι λοιπόν θα δημιουργηθούν διαπληκτισμοί αφού η ανάγκη μας να ανήκουμε κάπου ολοκληρωτικά δεν μπαίνει σε καλούπια.

Επηρεάζει Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.

Νέα Σελήνη:

Πραγματοποιείται στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, φέρνει στην επιφάνεια το απρόβλεπτο και μας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα! Αρκεί βέβαια να έχουμε ξεκαθαρίσει οριστικά με το παρελθόν και να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που θέλουμε σήμερα θα είναι το ίδιο επιθυμητό και αύριο χωρίς σκιές και σύννεφα γιατί τότε θα μείνουμε πίσω και δε θα μπορέσουμε να το ολοκληρώσουμε.

Επηρεάζει περισσότερο Ταύρους. Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.


Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις ΕΔΩ


14901_yellow

Κατερινα Γλυμπη Από Κατερινα Γλυμπη