Ζωζώ μοναδική!

Ένα ακόμα κύμα θαυμασμού για την πηγαία της ομορφιά σε όλα τα επίπεδα

Έχει κλείσει τα 86 της χρόνια και συνεχίζει απτόητη να απολαμβάνει τη ζωή, με την εικόνα της να έχει απλά μεστώσει, από εκείνο τον καιρό των αλησμόνητων Ελληνικών ταινιών, των δεκαετιών του 60 και 70’.

Μετά από πολλά χρόνια απομάκρυνσης από το σανίδι, ξαναγύρισε με περισσότερο κέφι και αμείωτο μπρίο και ταλέντο, συμμετέχοντας σε υπερπαραγωγές.

Πρόσφατα, δέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Ζουγανέλη για την παράσταση Happy birthday Ελλάς, που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 25/10 στο θέατρο Αθηνά, στην οποία αναφέρθηκε ο ίδιος εκτενώς στο Πρωινό του  Ant-1 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ακούραστη, σκερτσόζα, γεμάτη αισιοδοξία, μπρίο και μόνιμο φλογερό ταμπεραμέντο, δεν έχει παραδοθεί στον χρόνο, αντίθετα διατηρείται λαμπερή και αξιοθαύμαστη.

Το γεγονός πως είναι Δίδυμος με Αφροδίτη και Ερμή στους Διδύμους, συμβάλει τα μέγιστα στο να μην έχει ηλικία, ενώ αυτό είναι κάτι που υιοθετεί σαν δεοντολογία, με την άνεση που της δίνει η παρουσία των τριών αυτών πλανητών εκεί.

Η κόντρα τους με τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Δία από την Παρθένο, απλά επιβεβαιώνει την πληθωρική της παρουσία, το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη γοητεία που αποπνέει ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, της επιτρέπει να κάνει σοφές επιλογές, ενώ η πρόσφατη ενεργοποίησή του από τον Δία, της χάρισε και της χαρίζει ένα ακόμα κύμα θαυμασμού, για την πηγαία της ομορφιά σε όλα τα επίπεδα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από μόνη της μια κατηγορία καλλιτέχνιδας, που συνθέτει ένα ιδιαίτερο μίγμα καλλιτεχνικής ευαισθησίας και προσωπικής προβολής, χωρίς κόμπλεξ και καθωσπρεπισμούς.


BANNER - 14901_yellow

Κατερινα Σαλωνικη Από Κατερινα Σαλωνικη