Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ!

Σημαντική αυτή η χρονιά για εσάς και έχετε μεγάλο συμπαραστάτη το Δία στον Αιγόκερω που σας υπόσχεται έρωτα αλλά υπό προϋποθέσεις κάτι που θα το καταλάβετε αφού δεν υπάρχουν επιπολαιότητες και έρωτες περαστικοί αφού δε σας επιτρέπετε να ροκανίζετε χρόνο και να αναλώνεστε!

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αφού θα σας βοηθήσει να είστε επιλεκτικοί και συγκεκριμένοι στις προδιαγραφές σας. Όταν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες εσείς θα ενδώσετε και αυτό μόνο σε καλό θα σας βγει χωρίς να αποκλείεται να επιλέγετε ανθρώπους με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή σε ηλικιακά γκρουπ που παλιά δεν απευθυνόσασταν. Ωστόσο ο έρωτας δεν έχει ηλικία και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να το καταλάβετε. Στον αντίποδα θα σας τελειώσουν άγαρμπα και άτσαλα «σχέσεις» που δεν είχαν καμία προοπτική και θεωρητικά ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους.

Ευεργετική και για εσάς είναι και η όψη εξαγώνου του Δία με τον Ποσειδώνα και επαναλαμβάνεται τρεις φορές μέσα στην χρονιά και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου στις 27 Ιουλίου και 12 Οκτωβρίου που σας δίνει τη δυνατότητα να δεσμευθείτε περισσότερο και να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα καθώς θα δεχτείτε και θα σας δεχτούν έτσι όπως ακριβώς είστε και χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα που δεν μπορείτε να δώσετε γιατί δε σας εκπροσωπούν. Μία όψη που μπορεί να βοηθήσει και στα επαγγελματικά σας και να σας κάνει να αισθάνεστε πρωτότυποι, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες!

Η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σας από 2 έως 28 Οκτωβρίου για να σας κάνει πολύ δυναμικούς και αν δεν το καταλάβετε εσείς σίγουρα θα το καταλάβουν όσοι σας έχουν βάλει στόχο γιατί δε θα θέλετε να το εκφράσετε τόσο έντονα όσο το νιώθετε.

Η χρονιά απαιτεί από εσάς συνετή διαχείριση στα οικονομικά σας και μία διαρκή μάχη για να κρατήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και την ψυχραιμία σας, ειδικά αν τα οικονομικά σας δεν είναι αμιγώς δικά σας αλλά σε άμεση συνάρτηση με άλλους είτε συνεργάτες είτε οικογενειακά πρόσωπα.Θα χρειαστεί να δώσετε μία μάχη που δε θα είναι εύκολη αντίθετα θα έχει οπισθοχωρήσεις και παρατεταμένη διάρκεια που θα συμβεί όμως στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Οι Εκλείψεις αρχίζουν και σας επηρεάζουν βάζοντας ως στόχο τα θέματα καριέρας και οικογένειας. Θα πάρετε μία πρόγευση στις 5 Ιουνίου που θα δείτε ότι στους τομείς οικογένεια και καριέρα υπάρχουν ανισορροπίες και εσείς δεν έχετε βρει το μέτρο να τις αντισταθμίσετε.Είναι πιθανό να σκεφτείτε να μετακομίσετε το συγκεκριμένο διάστημα.

Το τέλος της χρονιάς και στο διάστημα από 30 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου θα έχετε και πάλι τις ίδιες ανησυχίες είτε λόγω φόρτου είτε λόγω ανακαίνισης σπιτιού, είτε γιατί υπάρχει διαφορετική σύνθεση κατοίκων στο σπίτι σας. Πολύ απλά μπορεί να γίνεται περισσότεροι και δεν είναι μόνο ότι θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε, αλλά μπορεί να έρθουν να μείνουν στο σπίτι σας μέλη της οικογένειάς σας κάτι που δεν θα μπορέσετε να το συνηθίσετε.Να θυμάστε ότι όσο ευκολότερα καταφέρνετε να εξωτερικεύεστε και να μην κρατάτε απωθημένα μέσα σας τόσο ευκολότερα θα αποδεχτείτε τον εαυτό σας, τις συνθήκες ζωής σας αλλά και τους καινούργιους ανθρώπους που θέλετε να βάλετε στη ζωή σας!