Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ!

Ας ξεκινήσουμε από το καλά νέα για εσάς αφού οι πλανήτες έχουν αποφασίσει να σας φερθούν με συμπάθεια φέτος και αυτό είναι σίγουρα προς όφελός σας αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τις αναστολές σας και να είστε περισσότερο δεκτικοί στα νέα δεδομένα! Αρχικά, σας ευνοεί ο Δίας από τον Αιγόκερω ο οποίος θα είναι βοηθητικός όλη την χρονιά (μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2020) και θα προσπαθήσει να σας δείξει και μία άλλη πλευρά των πραγμάτων κάτι που μέχρι στιγμής δε θέλατε να δείτε και θα ανακαλύψετε ότι έχει πολύ ουσία!

Επιπλέον βοήθειες θα πάρετε από την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 5 Μαρτίου έως 2 Απριλίου που θα σας βοηθήσει να διακριθείτε σε ένα γνώριμό σας άθλημα που δεν είναι άλλο από τον έρωτα! Η μακριά παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους από 3 Απριλίου έως 6 Αυγούστου είναι μία ευκαιρία για να τονώσετε τα οικονομικά σας και μάλιστα μ’ έναν τρόπο που θα εξαργυρώσει τους κόπους σας.Τρόποι αύξησης του εισοδήματός έρχονται να σας αποδείξουν ότι τουλάχιστον θα νιώσετε ασφάλεια σε κάτι που ήταν δικό σας έτσι και αλλιώς αλλά τώρα το παίρνετε και στα χέρια σας.

Ερωτικά είστε κτητικοί, κάτι που σας χαρακτηρίζει, αλλά σε κάθε περίπτωση είστε αυτοί που θα δείξετε τα συναισθήματά σας πρώτοι για να σας ακολουθήσουν μετά και οι άλλοι.Είναι μία ευκαιρία για ανανέωση της σχέσης σας και καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου θα είστε και αυτοί που πολύ πιθανόν θα ασχοληθείτε με μία παλιά σας αγάπη για να τις δώσετε αυτή τη φορά μία πιο οριστική μορφή αλλά με αμφίβολη διάρκεια...

Επαγγελματικά, σίγουρα η χρονιά έχει ευκαιρίες επιμόρφωσης, κυρίως σε καινούργιες ιδέες αφού το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα που θα σχηματιστεί τρεις φορές μέσα στο έτος είναι για εσάς άκρως βοηθητικό! Κάτι σας φέρνει πιο κοντά σε ένα στόχο σας ο οποίος θα επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι λοιπόν,20 Φεβρουαρίου, 27 Ιουλίου και 12 Οκτωβρίου είναι οι ημερομηνίες που έχετε τη δυνατότητα να το πετύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους ανταγωνιστές σας γιατί διακρίνεστε και δημιουργείτε αντιζηλίες κάτι που θα το καταλάβετε έντονα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.

Από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου ένα δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας δείξει ότι η επαγγελματική καταξίωση έχει και προβλήματα, κάτι που όμως θα το καταλάβετε πιο έντονα το 2021.

Οι Εκλείψεις του καλοκαιριού σας κάνουν ανοιχτούς και ιδιαίτερα αυτή της 21 Ιουνίου στον Καρκίνο και της 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω σας ανοίγουν μία προοπτική η οποία θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που θα σας αλλάξουν ριζικά τη ζωή και θα σας «αναγκάσουν» να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Πρόκειται όμως για ένα άνοιγμα επαγγελματικό, που σας ταιριάζει και μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται απαραίτητα να μετακομίσετε.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε πάντως αυτή την χρονιά είναι οικονομικά ανοίγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από οικονομικά αδιέξοδα Δημιουργούνται νέα οικονομικά δεδομένα που αν τα εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας απελευθερώσουν και τα επόμενα χρόνια.