Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ!

Παρόλο που δεν είστε από αυτούς που επηρεάζεστε έντονα αυτή την χρονιά από τις Εκλείψεις και έχετε και έντονες πλανητικές βοήθειες, είστε αυτοί που βάζετε όρια και ζητάτε να μάθετε τι κρύβεται πίσω από το καθετί και αυτό για την επικοινωνία είναι ένα θέμα που θα ξέρετε ότι όταν ρωτάτε κάτι αναλαμβάνετε και την ευθύνη για αυτό που θα σας δώσουν ως απάντηση.

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας αρχικά συναντά τον Κρόνο και σ’ αυτή την αναμέτρηση ο νικητής είναι αυτός που τολμάει να δει την αλήθεια κατάματα και να ζητήσει ευθύνες από αυτούς που δεν την αναλαμβάνουν ακόμα και αν τον διαγράψουν από τη ζωή τους. Η λογική σας και οι σκέψεις σας από την αρχή της χρονιάς και κοντά στις 12 Ιανουαρίου είναι απόλυτη και «σκληρή» αφού τολμάτε να είστε τόσο ρεαλιστές που οι αποφάσεις σας είναι ψυχρές και χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να ωραιοποιήσετε το παραμικρό.

Μαζί με την Έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου που θα μιλάτε με τελεσίγραφα γιατί δεν έχετε άλλο χρόνο διαθέσιμο ή να αναλώνεστε σε κάτι που για εσάς έχει τελειώσει.Προσοχή στις σχέσεις με τα αδέρφια αλλά και σε γραπτές απαντήσεις που δεν αφήνετε περιθώρια να υπάρχει καμία ανταπόκριση, κάτι που θα σας απομακρύνει και ερωτικά αν αυτός είναι ο σκοπός σας και το έχετε αποφασίσει.

Οι Εκλείψεις στις 5 Ιουνίου στις 30 Νοεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου ανασύρουν οικονομικά θέματα που δεν είναι απαραίτητα αρνητικά αλλά είναι αυτά που θα είναι ο γνώμονας για να πάρετε αποφάσεις και κυρίως θα σας βοηθήσουν για να λύσετε κάποιες απορίες σχετικά με μία επαγγελματική πρόταση, της οποίας το δέλεαρ θα είναι για εσάς το χρήμα και δε θα υπολογίσετε τίποτα άλλο.Το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς σας θέλει πολύ δυναμικούς και κυρίως πολύ εργατικούς γιατί θα έχετε τόση πειθαρχεία που δε θα ανέχεστε από κανέναν να καταστρατηγεί τα χρονοδιαγράμματά σας.

Να θυμάστε ότι ο έρωτας για εσάς έχει και εκπλήξεις οι οποίες θα είναι πιο έντονες κοντά στις 20 Φεβρουαρίου στις 27 Ιουλίου αλλά και στις 12 Οκτωβρίου γιατί το εξάγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα είναι βοηθητικό στον έρωτα και κυρίως μπορεί να σας αναζωογονήσει πλήρως αν είστε ήδη σε σχέση. Μη φοβηθείτε να τολμήσετε, ακόμα και αν μία νέα γνωριμία μοιάζει αντισυμβατική με τα όσα έχετε ζήσει, αφού θα διαψευσθείτε και θα είναι από τις φορές που δε σας νοιάζει και δικαίως.

Η Αφροδίτη από 21 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου θα είναι στο ζώδιό σας και προσθέστε στο ημερολόγιο του 2020 και αυτό το διάστημα για να ζήσετε νύχτες πάθους και έρωτα. Φαίνεστε στιβαροί αυτή την χρονιά και καθόλου εύκαμπτοι, κάτι που θα σας βγει σε καλό αν καταφέρετε να τηρήσετε τις σωστές αναλογίες και κυρίως να μη φοβηθείτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας ότι είστε έτοιμοι για αλλαγές, και δεσμεύσεις αν και ξέρετε ότι ήδη από την αρχή της χρονιάς ο έρωτας μπορεί να ξεκινήσει από μία πετυχημένη ατάκα που θα φέρει και την αμέσως επόμενη!