Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ! Αυτή η χρονιά σας βρίσκει χωρίς τον αγαπημένο σας Δία και είναι μία απώλεια που και θα τη νιώσετε και θα την αναζητήσετε γιατί δε θα έχετε αυτή την προστασία αλλά και ενίοτε τις υπερβολές που σας χάρισε. Αυτή η χρονιά έχει μεγάλη έμφαση στα οικονομικά σας τα οποία έχουν γενναία σκαμπανεβάσματα και αυτό αρχίζει και σας απασχολεί ή σας ανησυχεί το ακόμα χειρότερο σενάριο να χάσετε μία πηγή εισοδήματος η οποία όμως θα αντικατασταθεί αν όχι στον ίδιο βαθμό αλλά σε ένα μέρος της.

Το καλό για εσάς είναι ότι ενσωματώνετε τον έρωτα στη ζωή σας με μεγάλη άνεση και δεν έχει καμία σημασία που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας μόνο τις 15 τελευταίες μέρες του χρόνου…

Θα έχετε τον Άρη από τον Κριό που θα σας κάνει από 28 Ιουνίου και μετά πολύ ερωτικούς και σχεδόν να σας αποσπά την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Θα βάλετε τον εαυτό σας στη διαδικασία να αναζωογονηθείτε με καινούργιους έρωτες είτε να ανανεώσετε την σχέση σας πολύ δυναμικά γιατί θέλετε να αποτινάξετε όλη τη ρουτίνα και να της δώσετε μία πιο αισιόδοξη νότα ή και να διασκεδάζετε περισσότερο. Αν είστε ελεύθεροι, το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς σας υπόσχεται πολύ έρωτα με τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες να σας αναζητάνε.. Βέβαια τα καταφέρνετε τέλεια και σε ρόλο κυνηγού, αρκεί να νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση κάτι που κατά διαστήματα θα σας λείπει αλλά ευτυχώς δε θα έχει παρατεταμένη διάρκεια.

Οι εκλείψεις της χρονιάς αρχίζουν και σας επηρεάζουν και αυτή η έκλειψη στις 5 Ιουνίου σας δείχνει πραγματικά ποιο δρόμο να ακολουθήσετε αφού θα κάνετε επανεξέταση όλων των αξιών σας! Θα είστε διαφορετικοί και αρκετά πιο ώριμοι κάνοντας μία προσπάθεια να αφήσετε τις επιπολαιότητες και να σκεφτείτε πιο σφαιρικά για τον εαυτό σας και αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

Το κλείσιμο όμως της χρονιάς με τις δύο εκλείψεις στις 30 Νοεμβρίου και τις 14 Δεκεμβρίου σας κάνει να αναζητάτε τρόπους να βγείτε από την αδράνεια και κυρίως να πατήσετε στα πόδια σας γιατί αν δε μετακινηθείτε από τη θέση σας και δεν κάνετε το επόμενο βήμα θα μείνετε εγκλωβισμένοι.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, από 3 Απριλίου έως 6 Αυγούστου είναι για εσάς πολύ βοηθητική γιατί θα νιώσετε και τη συμπάθεια των γύρων σας και το ότι έχετε συμπαραστάτες ίσως όχι με την ένταση και τον τρόπο που θα θέλατε, αλλά σίγουρα νιώθετε μία βοήθεια στη δουλειά σας και μία επιπλέον υποστήριξη σε συντροφικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα το διάστημα από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου με την Αφροδίτη ανάδρομη θα δείτε ανθρώπους να επανέρχονται στη ζωή σας ή ζητήματα από το παρελθόν που έμειναν μισοτελειωμένα. Αυτή τη φορά θα χρειαστεί να δώσετε μία γενναία μάχη για να τα κλείσετε οριστικά. Ο δικός σας Δίας τρεις φορές σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 20 Φεβρουαρίου, τις 27 Ιουλίου και τις 12 Νοεμβρίου σας βοηθούν να νιώσετε περισσότερο αποδοχή και να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Πάντως, επειδή τα δεδομένα αλλάζουν και έχουν έναν πιο προσωρινό χαρακτήρα εσείς αν κινηθείτε έξυπνα θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε πιο μόνιμο και να εξασφαλιστείτε τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα που είναι και ο κυρίαρχος αυτής της χρονιάς!