Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ

Αφενός δε σας φοβίζει το καινούργιο, αφετέρου δε σας είναι δύσκολο να αλλάξετε ρότα ή και σπίτι γιατί ξέρετε ότι θα είναι για κάτι καλύτερο παρ΄όλη την αναστάτωση που μπορεί να φέρει αυτό στο διάστημα που διαρκεί αυτή η διαδικασία.

Πάντως αυτή η χρονιά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις σας και τις αντοχές σας για να σας παραδώσει στην επόμενη που θα είναι βοηθητική για εσάς αλλά θα σας έχει εφοδιάσει και με τους ανθρώπους που θα είναι σύμμαχοί σας ενώ θα έχουν ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά τους οπότε και εσείς δε θα έχετε κανένα άγχος για το αποτέλεσμα.

Οι υπερβολές είναι ένα θέμα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε και ιδιαίτερα γύρω στις 12 Ιανουαρίου που ο Κρόνος συναντά τον Πλούτωνα σε μία συνάντηση που δεν αντέχει καμία ανοχή, αναβολή ή ακόμα και αναβλητικότητα. Αντίθετα, θέλει σκληρή κριτική και δίκαιη διαχείριση ειδικά αν αφορά ένα οικογενειακό θέμα. Ίσως χρειαστεί να διαλέξετε στρατόπεδο και έτσι να στεναχωρήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας, καθώς οι αποφάσεις σας έχουν και παρακλάδια που επηρεάζουν και τους άλλους και μάλιστα άμεσα..

Οι συναντήσεις του Δία με τον Πλούτωνα, στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου αλλά και στις 12 Νοεμβρίου, πυροδοτούν εκ νέου τις οικογενειακές καταστάσεις και απαιτούν από εσάς να πάρετε μία γενναία απόφαση που θα έχει και ένα είδος υπερβολής ή θα πάρει διαστάσεις που ούτε το θέλετε αλλά ούτε και είστε έτοιμοι να το αντιληφθείτε τις συνέπειες.

Εκτός των οικογενειακών και οι προσωπικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτή τη χρονιά, ειδικά αν έχετε μυστικά ή έχετε μία παράλληλη σχέση... Πιο έντονες αυτές οι δοκιμασίες θα είναι το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου που ενώ θα νιώθετε πιο ελεύθεροι, θα δείτε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστείτε τον έρωτα όταν αυτός πρέπει να μείνει κρυφός ενώ έχει έντονα συναισθήματα που δε θέλετε να τα παραδεχτείτε και πόσο μάλλον να τα εξομολογηθείτε σε άλλους…

Ευκαιρίες πάντως για ταξίδια και αποδράσεις εκεί που δεν μπορεί να σας βρει κανείς θα έχετε από 3 Απριλίου έως 06 Αυγούστου με την Αφροδίτη στους Διδύμους που σας ταιριάζει γάντι και τελικά σας βοηθάει να πάρετε ανάσες είτε με την κυριολεκτική έννοια του ταξιδεύω και εξερευνώ είτε γιατί θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δε θα είστε εγκλωβισμένοι στα θέματα που προκύπτουν…

Η καλή σας Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας από 28 Οκτωβρίου έως 21 Νοεμβρίου και είναι μία ανάπαυλα αυτή για εσάς αφού θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο τα ερωτικά σας.

Να είστε προετοιμασμένοι για μία μακρά παραμονή του Άρη στο απέναντι από εσάς ζώδιο από 28 Ιουνίου έως το τέλος της χρονιάς γεγονός που θα σας αναγκάσει να είστε διαρκώς ανταγωνιστικοί και να αποδεικνύετε και τις γνώσεις σας και τις δυνατότητές σας στην εργασία αλλά και αν είστε καλοί σύντροφοι. Αυτό που θα σας κουράσει είναι ότι αυτό θα είναι μία διαρκής προσπάθεια!