Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ!

Έχετε ρίξει το βάρος στη δουλειά σας και δικαίως δέχεστε παράπονα γιατί η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας δε θα είναι για εσάς προτεραιότητα αλλά αντίθετα θα κάνετε ένα διάλειμμα από αυτόν τον τομέα. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να αποφασίσετε να δεσμευθείτε περισσότερο και αυτό θα το καταλάβετε από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Ιουλίου με το δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο. Ακόμη και αν δεν δεν το επισημοποιήσετε τώρα,θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε την επόμενη χρονιά ή προς το τέλος αυτής που θα είστε και πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που ζητάτε. Θέλετε όμως τον απόλυτο προγραμματισμό σε όλα και κυρίως στο πως διαχειρίζεστε τον χρόνο σας και αυτή την χρονιά θα καταλάβετε ότι όσοι σας τον καταναλώνουν είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε να χάσετε...

Ευκαιρία για μετεκπαίδευση φέτος και ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του έτους που με την παρουσία του Άρη στον Κριό θα είστε δεκτικοί στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας καθώς το θεωρείτε απαραίτητο ή γιατί νιώθετε ότι αν δεν το κάνετε θα έχετε ένα φρένο στις επιδιώξεις σας. Ευτυχώς για εσάς η άνοιξη σας βρίσκει πολύ κοινωνικούς και από 3 Απριλίου έως 6 Αυγούστου αρχίζετε τις εξόδους! Αφιερώνετε χρόνο στους φίλους σας ή ακόμα και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και είναι μία ευκαιρία να δείτε πως ο έρωτας μπορεί να σας ανανεώσει και αξίζει να του αφιερωθείτε.

Η πρώτη Έκλειψη της χρονιάς απαιτεί από εσάς ένα γενναίο ξεκαθάρισμα γιατί είναι δύσκολο να συνεχίσετε κάτι που σας έχει δείξει ότι δεν αποδίδει…Οι Εκλείψεις του καλοκαιριού στις 5 και 21 Ιουνίου σας ανοίγουν την όρεξη για έρωτα αλλά σας καλεί να πάρετε και μία απόφαση να αφήσετε έναν ανούσιο ή πλατωνικό έρωτα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να τον αντικαταστήσετε με κάτι φρέσκο και δροσερό όπως το καλεί η εποχή.Η Έκλειψη στις 5 Ιουλίου σας δείχνει τα σημάδια κόπωσης και σας καλεί να ασχοληθείτε με τα σημαντικά και αποδοτικά, αφού καταφέρνετε να συνδυάσετε την εργασία με το εισόδημα και τελικά αυτό να είναι το κριτήριό σας.

Ερωτικό είναι το διάστημα από 6 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου αφού η Αφροδίτη σας επιτρέπει να έχετε απολαύσεις και να κάνετε έξοδα για τον εαυτό σας. Θέλετε να ανανεωθείτε για να αρέσετε πρώτα στον εαυτό σας και μετά στους άλλους αλλά και αυτό θα το κάνετε με επιτυχία! Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει ενθουσιώδεις αλλά βάζει και όρια στους στόχους σας και σας δείχνει αν αυτοί έχουν προοπτικές ή χρειάζονται αναθεώρηση.Η Έκλειψη της 30 Νοεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με μία αλήθεια που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον και εσείς θα χρειαστεί να διαλέξετε αν τελικά θα συνεχίσετε ή θα αλλάξετε τα πλαίσια ώστε να μην περιλαμβάνεστε σε ένα κάδρο που δε σας ταιριάζει καθόλου.

Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς στις 14 Δεκεμβρίου σας κάνει πολύ εξωστρεφείς αλλά άκρως επιλεκτικούς, και αν δεν κάνετε εσείς το ξεκαθάρισμα τότε ο Κρόνος απέναντι σας το 2021 θα σας δείξει ότι οι άνθρωποι της απόλυτης επιλογής σας θα έχουν κερδίσει και την εμπιστοσύνη σας!