Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

«ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!»

Είναι μία χρονιά που έχει στοιχεία βοήθειας και επιείκειας και αυτό σημαίνει ότι σας αφήνει κάποια περιθώρια ελευθερίας όμως μη χαλαρώνετε και περάσετε στην αδράνεια γιατί οι τρεις Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν και έχουν σκοπό να σας αφυπνίσουν γι’ αυτό ας είστε προετοιμασμένοι γιατί ο αιφνιδιασμός δε θα βοηθήσει κανέναν και κυρίως εσάς!

Ερωτικά η χρονιά ξεκινάει με καλούς οιωνούς αφού η Αφροδίτη στη θέση της έξαρσής της, και στο ζώδιό σας από 13 Ιανουαρίου έως 7 Φεβρουαρίου σας ανοίγει την όρεξη για έρωτα και θα την γευτείτε με το κουτάλι και γιατί όχι με το πιρούνι αφού μπορεί να σας έρθει η διάθεση να τους αποπροσανατολίσετε, με στόχο να τους τσεκάρετε και αν νιώθουν όλοι όπως εσείς...Η τακτική μία ζέστη μία κρύο είναι πολύ σημαντική για εσάς σ’ αυτή την περίπτωση αν και είναι προτιμητέα η ζέστη λόγω εποχής.

Οι Εκλείψεις του 2020 και ειδικά αυτή της 5 Ιουνίου έχει στόχο την επαγγελματική σας καταξίωση και τον τρόπο που εσείς διαχειρίζεστε τα πράγματα, και φυσικά αν μπορείτε να επέμβετε για να κερδίσετε ακόμα και σε κοινωνική καταξίωση, αν αυτός είναι ο στόχος σας. Η Έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου σας κάνει πολύ ερωτικούς αλλά αρκετά αινιγματικούς γιατί μπορεί να μην έχετε την ίδια ένταση να υποστηρίξετε κάτι αλλά να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας.

Η τελευταία Έκλειψη της χρονιάς ανοίγει καινούργιους δρόμους στα επαγγελματικά σας ενώ δε θα πρέπει να αψηφήσετε τους κινδύνους που υπάρχουν να μείνει κάτι μισοτελειωμένο ή να είναι το σχέδιο τόσο ενθουσιώδες αλλά να μην είναι απόλυτα υλοποιήσιμο και να χρειάζεται ένα ίχνος συρρίκνωσης και προσαρμογής!

Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας με την παρουσία του Άρη στον Κριό που θα σας κάνει να σκέφτεστε τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο ότι μπορείτε να το πραγματοποιήσετε γιατί θα υπάρξουν και καθυστερήσεις και αναβολές και κυρίως κόντρες που θα έρθουν από συνεργάτες ή προϊσταμένους που έχουν διαφορετική άποψη με εσάς.. Κάντε όμως υπομονή και μην περιμένετε αυτό να γίνει το διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου στη διάρκεια του Ανάδρομου Άρη αφού τότε θα είναι δύσκολο και να πείσετε και να πάρετε το αντίτιμο των υπηρεσιών σας ακόμα και αν το αξίζετε.

Το ίδιο διάστημα είστε αρκετά κτητικοί και αντίθετοι με τις δικές σας χαλαρές απόψεις αφού έχετε μία ανεξήγητη ανασφάλεια ή τουλάχιστον την εκφράζετε με μεγάλη ένταση χωρίς όμως να έχετε αποδεδειγμένα δικαίωμα να το κάνετε, δηλαδή δεν έχετε την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι συμβαίνει, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι.

Το δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο είναι φραγμός στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και θα σας αναγκάσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε εναλλακτικές λύσεις. Για το διάστημα από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου, είστε περιορισμένοι και κλεισμένοι περισσότερο στον εαυτό σας χωρίς να μοιράζεστε τις σκέψεις σας. Ευτυχώς αυτό είναι κάτι παροδικό που θα το ξεπεράσετε εύκολα. Σ’ ένα γενικό πλάνο, μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας το 2020 γιατί αν τους μεταθέσετε για αργότερα θα τους χάσετε ολοσχερώς!