Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΟΛΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΑΣ!

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η χρονιά σας θέτει στο κέντρο των εξελίξεων και αυτό δεν είναι κακό αν σκεφτείτε ότι εσείς θα αποφασίζετε για αυτά που σας συμβαίνουν άλλοτε με ηρεμία άλλοτε όμως με εντάσεις αφού αυτό που θέλετε απαιτεί θυσίες και δεν χρειάζεται να τις αναζητήσετε από τους άλλους αλλά από τον ίδιο σας τον εαυτό, που θα συνεργαστείτε στενά μαζί του αυτή την χρονιά…

Αρχικά έχετε τις ευεργεσίες του Δία που είναι πολύ σημαντικός για εσάς αφού είναι προστάτης και δε σας φέρνει προ τετελεσμένου, αντίθετα σας δίνει τον χρόνο που χρειάζεστε και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε και μία ευκαιρία να επανορθώσετε για τις παραλείψεις σας.

Σας απαλλάσσει για λίγο ο Κρόνος από την αυστηρή κριτική του και τον έλεγχο και συγκεκριμένα από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου για να σας απαλλάξει οριστικά στις 17 Δεκεμβρίου και να ξέρετε ότι από τη νέα του θέση θα σας ελέγχει να δει πως αφομοιώνετε τις αλλαγές στη ζωή σας. Ήδη από το τέλος του 2019 πιστεύετε ότι η στρατηγική δράσης σας πρέπει να γίνει διαφορετική και κυρίως βλέπετε ότι η στασιμότητα δε σας βοηθάει αλλά σας κρατάει αιχμάλωτους και αυτό είναι που θα αποτινάξετε, κυρίως γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχετε δυνατότητες που αν δεν τις χρησιμοποιήσετε απλώς τις χάνετε και περιμένετε για τις επόμενες.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την χρονιά το κύριό σας μέλημα είναι η οικογένεια και πως θα κρατήσετε τις ισορροπίες ειδικά αν πρόκειται να δημιουργήσετε μία καινούργια οικογένεια και τα όρια που θα χρειαστεί να βάλετε για να ενσωματώσετε τους ήδη υπάρχοντες δικούς σας ανθρώπους σε αυτή. Πάντως επειδή οι ρόλοι θα είναι ξεκαθαρισμένοι μεν αλλά τα δικαιώματα και ο χρόνος που θα διαθέτετε στους μεν και στους δε ορίζεται από εσάς, θα δεχτείτε τουλάχιστον παράπονα αν όχι γκρίνιες. Στην προσπάθεια σας να τους ικανοποιήσετε όλους μπορεί να έχετε αυξημένα νεύρα…

Ο Άρης στον Κριό από τις 28 Ιουνίου και για όλο τον χρόνο είναι για εσάς ένα αγκάθι που θέλετε να το ξεριζώσετε από τη ρίζα αλλά θα πρέπει να καταναλώσετε ενέργεια για να απαλλαγείτε για πάντα.

Η Έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου εγκαινιάζει για εσάς μία αλλαγή στον τρόπο που θέλετε να ψάξετε το μέσα σας και να είστε σίγουροι ότι αυτά που σας απασχολούν θα τα φέρετε στην επιφάνεια να τα λύσετε. Είναι μία δύσκολη διαδικασία στην οποία θα μπείτε και με τη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στις 12 Ιανουαρίου γιατί αυτό που φοβάστε είναι αυτό που θα πολεμήσετε.

Οι Εκλείψεις του καλοκαιριού στις 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου σας επηρεάζουν θέτοντάς σας και πάλι ερωτήματα για το ποιοι είστε, που πάτε και αν έχετε πάρει το σωστό δρόμο, ή αυτόν που θεωρείτε εσείς σωστό. Να θυμάστε όμως ότι σ’ αυτή σας την αναζήτηση θα δυσκολευτείτε να φτιάξετε τα κουτάκια με τις προτεραιότητές σας και να μοιράσετε σωστά και τον χρόνο και τις οικονομικές απαιτήσεις που συνεπάγονται.

Τα οικονομικά σας έχουν διακυμάνσεις όλη την χρονιά αφού το να πιάσετε την καλή και να ανεξαρτητοποιηθείτε σε αυτό το κομμάτι μοιάζει με ένα όνειρο που δύσκολα θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο μπορείτε να το προσπαθήσετε!