Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΞΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Το σίγουρο είναι ότι είναι μία γεμάτη, μια συναρπαστική χρονιά γιατί θα έχει τόσο ενδιαφέρον και θα υπάρχουν τόσες διαφορετικές οπτικές για εσάς που δε θα έχετε χρόνο να πλήξετε !

Με το ξεκίνημα της η νέα χρονιά σας φέρνει μία κληρονομιά, την Έκλειψη που προηγήθηκε λίγες μέρες πριν φύγει το 2019., σας φέρεται ωστόσο γενναιόδωρα και αυτό που έχει σημασία είναι να είστε έτοιμοι να δεσμευθείτε περισσότερο και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Με την Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε τις προεκτάσεις των αποφάσεών σας και να κατανοήσετε και τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε αρκεί να αφήσετε στην άκρη τον αρχικό ενθουσιασμό και να γίνετε πιο ρεαλιστές ή και περισσότερο σκεπτικοί για τα οικονομικά ρίσκα που παίρνετε.Προσοχή, είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδο!

Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι συναρπαστικά για εσάς καθώς και η Έκλειψη της 21 Ιουνίου αλλά και της 5 Ιουλίου σας επηρεάζουν άμεσα και σας κάνουν να σκέφτεστε πολύ σοβαρά και τις συντροφικές σας σχέσεις αλλά και τον τομέα της δουλειάς σας. Εάν ως τώρα ήσασταν πίσω από τα γεγονότα δεν αποκλείεται να βρεθείτε να προπορεύεστε και να πάρετε εσείς τις αποφάσεις!

Ερωτικά πάντως είναι εύκολο να βρείτε αντικαταστάτες και να τους θεωρήσετε ιδανικούς ή να παρασυρθείτε από έναν ενθουσιασμό σας και τελικά να αποδειχθεί λανθασμένος αλλά δε θα μπορείτε να επαναφέρετε την κατάσταση όπως ήταν πριν γιατί έχετε ήδη χαράξει πορεία και μαζί με εσάς και όσοι αφορούν οι αποφάσεις σας.

Η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σας από 7 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου και αυτό σας κάνει να είστε πολύ γοητευτικοί έως και επικίνδυνοι για να κάνετε ένα ακόμη στραβοπάτημα γιατί απλώς παρασύρεστε…Το κρίσιμο διάστημα για εσάς επαγγελματικά είναι το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς με τον Άρη στον Κριό να σας βάζει σε έντονη επαγγελματική αναζήτηση και το άγχος σας στα ύψη γιατί τα θεωρείτε όλα επείγοντα και πιέζεστε ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος.

Να είστε φειδωλοί και μετρημένοι στα οικονομικά σας και τα ανοίγματα που κάνετε ειδικά από 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου γιατί έχετε την τάση να αφήνετε οικονομικές υποχρεώσεις σας στην άκρη και αυτή σας η συνέπεια θα σας κοστίσει και μάλιστα θα χάσετε τη φερεγγυότητά σας κάτι που μπορεί να σας απομακρύνει από έναν στόχο σας.

Η αλήθεια είναι ότι ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος αυτή την χρονιά και οι Εκλείψεις στο τέλος της χρονιάς της 30 Νοεμβρίου και της 14 Δεκεμβρίου θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, τους τρόπους που χρησιμοποιείτε και κυρίως τις μεθόδους που βάζετε σε εφαρμογή….

Να θυμάστε ότι αυτή η χρονιά θα σας δείξει έντονα και αυτούς που έχετε απέναντί σας έστω και αν εσείς τους θεωρείτε «συνάδελφους». Αυτοί όμως σας βλέπουν με τελείως διαφορετικό τρόπο και έχουν διεκδικήσεις που ακουμπούν τα συμφέροντα σας και μπαίνουν και στα δικά σας χωράφια χωρίς να είναι ευπρόσδεκτοι. Αυτή η χρονιά έχει για εσάς αποκαλύψεις που όσο πιο λογικά τις δείτε τόσο ευκολότερα θα αντιμετωπίσετε και τις συνέπειές τους!