Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Αναμφίβολα η δουλειά θα είναι αυτή που θα σας απασχολήσει περισσότερο τη νέα χρονιά είτε θα την επιλέξετε είτε σας επιλέξει αυτή γιατί θα δείτε τις ευκαιρίες να παρελαύνουν μπροστά σας και να ζητούν τη συγκατάθεση αλλά και την ενέργειά σας για να τις αναπτύξετε!

Πιο συγκεκριμένα ο Δίας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είναι σύμμαχός σας και θα σας ανοίγει πόρτες τις οποίες θα καλωσορίσετε ενώ θα χρειαστεί να κλείσετε που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, πιο συγκεκριμένα από 14 Μαΐου έως και 12 Σεπτεμβρίου, να κάνετε ένα σύνδεσμο με το παρελθόν και τους ανθρώπους που σας είναι χρήσιμοι και σε θέσεις κλειδιά να σας δίνουν ιδέες και να σας ανοίγουν προοπτικές που μέχρι πρότινος δεν τολμούσατε να σκεφτείτε. Και για να μη νομίζετε ότι έχετε τελειώσει οριστικά με το παρελθόν και κάτι δεν προλάβατε, θα έχετε την ευκαιρία με τον Ανάδρομο Άρη στο πλευρό σας από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου. Μάλιστα ο ανάδρομος Άρης δε θα αφορά αποκλειστικά επαγγελματικά θέματα αλλά και αμιγώς ερωτικά γιατί έχετε πάρει μεγάλη φόρα σε αυτόν τον τομέα και από 28 Ιουνίου και για όλο το υπόλοιπο έτος ο Άρης δεν θα σταματά να σας πυροδοτεί και να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον σας!

Είστε κυνηγοί και είστε στο στοιχείο σας αλλά θα χρειαστεί να προσέξετε γιατί το φλερτ αυτή την χρονιά μπορεί να έχει κινδύνους για εσάς αν είστε δεσμευμένοι,αφού δεν μπορείτε να το περιορίσετε και να του βάλετε όρια ειδικά αν χρειάζεται να το κρατήσετε μυστικό ή να το λειτουργείτε παράλληλα. Αυτό όμως που δεν μπορείτε να διασφαλίσετε είναι τα συναισθήματά σας, ούτε να τα εγκλωβίσετε αλλά αντίθετα αφήνεστε να σας παρασύρουν…

Η Αφροδίτη σύμμαχός σας από 07 Φεβρουαρίου έως 04 Μαρτίου σας κάνει ακαταμάχητους και σίγουρα έλκετε κοντά σας ανθρώπους που θα σας αρέσουν και δεν θα σας είναι καθόλου αδιάφοροι. Εξίσου πολλές ευκαιρίες θα έχουν να ερωτευτούν και οι αδέσμευτοι και μάλιστα δεν θα τους περάσει αμέσως, αντίθετα μπορούν-αν θελήσουν-να δημιουργήσουν κάτι στιβαρό και πιο μόνιμο.

Οι Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν όχι όμως όλες αλλά ακριβώς οι μισές. Έτσι λοιπόν η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο της 10/1 θα σας βοηθήσει να ανοίξετε το μυαλό σας αλλά κυρίως να ξέρετε τι έχετε να ανταγωνιστείτε και με ποιο τρόπο θα κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα, τα οποία μακροπρόθεσμα θα σας αφήσουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων! Οι δύο Εκλείψεις του καλοκαιριού, η μία στις 21 Ιουνίου και η επόμενη στις 5 Ιουλίου, σας βοηθάνε ή να αλλάξετε σπίτι ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και αυτό συνεπάγεται και ανάληψη ευθυνών. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρονιά έχει ευκαιρίες για τους τολμηρούς και για εκείνους που ενσωματώνουν εύκολα τις αλλαγές στη ζωή τους!