Ετήσιες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
Ετήσιες Προβλέψεις 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ!

Νιώθετε μία ευεξία και λιγότερη πίεση αυτή την χρονιά με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα που θα κάνει μία μικρή βόλτα ο Κρόνος από το δικό σας ζώδιο.Συγκεκριμένα από 22 Μαρτίου έως 2 Ιουλίου θα δείτε πως είναι να κινείστε σε κανόνες κάτι που θα το εμπεδώσετε περισσότερο το 2021 οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε προς το παρόν.

Το 2020 είναι μία χρονιά που δε σας επηρεάζουν οι Εκλείψεις αντίθετα σας βοηθούν να προσδιοριστείτε και να καταλάβετε ποιοι είναι οι σύμμαχοί σας και ποιους όμως θα ανταγωνιστείτε ακόμα και αν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Το σίγουρο είναι ότι θα δείτε και φιλίες να φεύγουν και φιλίες να μένουν σε ένα επίπεδο που χαρακτηρίζονται απλώς κοινωνικές, χωρίς εξομολογήσεις.

Δεν αποκλείεται και στις Εκλείψεις του καλοκαιριού να σταματήσετε μία δραστηριότητα γιατί δε σας προσφέρει αυτά που σας υποσχέθηκε και θέλετε να αφιερώσετε και τον χρόνο και το χρήμα σας σε κάτι πιο δημιουργικό.

Πολύτιμη βοήθεια παίρνετε από τον Άρη στον Κριό από 28 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς ο οποίος θα σας βοηθήσει να δείτε που θα επικεντρώσετε την σκέψη σας, πως θα χρησιμοποιείτε εποικοδομητικά το λόγο και βέβαια να αλλάξετε μεταφορικό μέσο για να πάρετε ένα πιο γρήγορο.Καλό θα ήταν η επιλογή να μη γίνει το διάστημα 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου με τον Άρη σε ανάδρομη τροχιά γιατί θα είναι μία αγορά που θα τη μετανιώσετε.

Βοηθητικές είναι και οι όψεις για αύξηση εισοδήματος και μάλιστα από μία δραστηριότητα που δε θα σας κουράσει αντίθετα θα σας ξεκουράσει με την έννοια ότι θα σας αρέσει αυτό που θα κάνετε.Βοηθητικές είναι οι όψεις Δία-Ποσειδώνα στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου αφού σας βοηθάει να διακρίνετε τους ανταγωνιστές σας. Να θυμάστε πως θα καταφέρετε να προπορευτείτε προσφέροντας κάτι διαφορετικό και να τους αιφνιδιάζετε αφού κάνετε κάτι που θέλουν χρόνο να σας ανταγωνιστούν με κάτι παρόμοιο!

Ο έρωτας αυτή την χρονιά έχει περισσότερο ρομαντική διάθεση και είστε πιο έτοιμοι να δεχτείτε ότι ο έρωτας φωλιάζει στην καρδιά σας, και μένει γιατί σας αρέσει που αισθάνεστε έντονα και το επιτρέπετε στον εαυτό σας. Μη φοβηθείτε ότι σας περιορίζει την ελευθερία σας γιατί αυτό είναι επιλογή σας . Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι για εσάς ταμάμ για τον έρωτα και ευτυχώς που η άνοιξη θα σας βρει σε μία τέτοια διάθεση για παιχνίδια. Ερωτικά λοιπόν θα απογειωθείτε από 3 Μαρτίου έως 6 Αυγούστου αφού είστε και λαλίστατοι και καταφέρνετε να φτάνετε στον στόχο σας πολύ εύκολα γιατί καταφέρνετε να διακρίνεστε. Είναι που αυτό το παιχνίδι θα το παίξετε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή το φορά χρησιμοποιείτε τόσο εύστροφα το λόγο ώστε να δημιουργείτε τη σωστή εντύπωση και προσμονή. Η Ανάδρομη Αφροδίτη από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου στους Διδύμους είναι μία ευκαιρία να σας επαναφέρει άτομο που θα σας δώσει μία εφήμερη ικανοποίηση, που αν δε σας ικανοποιεί θα την αφήσετε εκεί στη θεσούλα της και θα φύγετε!