Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 23 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ

Και για εσάς αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός και όσο περισσότερο το σκέφτεστε τόσο περισσότερο ανυπόμονοι γίνεστε! Στα ερωτικά σας θα δώσετε σημασία σε όλη τη διάρκεια του μήνα , κυρίως αν θέλετε να κινηθείτε μυστικά για να ξέρετε αν θα δώσετε το πράσινο φως μόνοι σας ή θα ακολουθήσετε το πράσινο φως που θα σας ανάψουν… Πάντως, θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας και να το διακοσμήσετε καλύτερα…

Η Πανσέληνος στην αρχή του μήνα θέλει να δώσει έμφαση σε ένα καινούργιο τρόπο σκέψης που θα στηρίζεται σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια που όμως θέλετε να τα αποσαφηνίσετε για να δείτε και τον τρόπο που θα δράσετε από εδώ και στο εξής.

Επαγγελματικά υπάρχουν δυνατότητες περαιτέρω διεύρυνσης των αρμοδιοτήτων σας αλλά και αυτές πρέπει να οροθετούνται τόσο αυστηρά ώστε να μην υπάρχουν παρανοήσεις και τελικά δεν εκτελεστούν όσα από την αρχή προσδοκούσατε… Επίσης, καλό είναι να ρίχνετε και ένα δεύτερο βλέμμα, ή να είστε υποψιασμένοι για αυτά που σας λένε και να μην τα πιστεύετε χωρίς να τα ελέγχετε. Υπάρχουν και κάποιοι που απλώς θέλουν να σας βάλουν μία τρικλοποδιά και μάλιστα νομικής φύσης!