Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΣΆΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΐΟΥ

Ένας μήνας για εσάς με αρκετές διαδρομές και μάλιστα φαίνεται να τις κάνετε μαζεμένες γιατί έχετε αφήσει, και με το δίκιο σας, υποχρεώσεις που απαιτούσαν μετακινήσεις θεωρώντας ότι μία παράταση θα σας επιτρεπόταν. Τώρα καλείστε όμως να τα κάνετε όλα μαζεμένα και να περάσετε ένα μήνα με αρκετές μετακινήσεις.

Ερωτικά γίνεστε αποδέχτες προτάσεων και προσκλήσεων στις οποίες ανταποκρίνεστε αλλά είστε επιλεκτικοί. Σημασία έχει όμως ότι καταφέρνετε και διαλέγετε το σωστό γιατί ο μήνας αυτός έχει και αρκετές δόσεις καινούργιων γνωριμιών που όμως θα χρειαστεί να τις αξιολογήσετε σωστά μήπως σας κρύβουν κάτι το οποίο θα σας θυμώσει περισσότερο γιατί θεωρείτε ότι μόνο εσείς έχετε αυτό το προνόμιο.

Επαγγελματικά είστε πιο δημιουργικοί γεμάτοι με νέες ιδέες που όμως δεν υλοποιούνται όλες και έχουν και αμφίβολα αποτελέσματα, δηλαδή να επενδύσετε σε κάτι είτε σε χρόνο είτε σε χρήμα και να μη σας αποφέρει τα δέοντα. Εσείς όμως μην απορρίψετε κάτι χωρίς να το εξετάσετε και να θυμάστε ότι όλα κρίνονται με βάση την οικονομική αποτίμηση και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς πολυτέλειες που δεν τις έχετε!