Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΣΆΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΐΟΥ

Θα κινηθείτε πιο γρήγορα αυτό είναι το μόνο σίγουρο αφού ο Άρης θα σας δείξει τον δρόμο και θα σας αυξήσει και τη διάθεση! Προσέξτε μόνο γιατί αυτός ο μήνας έχει -τουλάχιστον στην αρχή του -συζητήσεις που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο ή να σας στριμώξουν βάζοντάς σας να αποφασίσετε κάτι που δε θα είναι για το συμφέρον σας. Θα ήταν προτιμότερο οποιαδήποτε απόφαση πάρετε να είναι μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Ερωτικά, νιώθετε μία πίεση, αλλά και εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Σα να θέλετε κάτι άπιαστο ή σωστότερα κάτι που δεν μπορείτε να το προδιαγράψετε σωστά και φυσικά με αυτόν τον τρόπο δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα.

Επαγγελματικά, απαιτείτε να δώσουν προσοχή σε κάτι που έχετε ξαναζητήσει αλλά αυτή τη φορά το κάνετε πιο μεθοδευμένα και πιο αναλυτικά και μάλιστα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Θα είναι πιο εύκολο να το καταφέρετε προς τα τέλη του μήνα αφού θα ξέρετε σε ποιους μπορείτε να βασιστείτε και να δουλέψετε μαζί και ποιοι θα είναι αποκλεισμένοι από την ομάδα δράσης.

Για τα οικονομικά σας είστε πιο αισιόδοξοι γιατί πιστεύετε στις δυνάμεις σας κάποιες φορές δικαιολογημένα και κάποιες φορές εντελώς αδικαιολόγητα… Πάντως, νέοι στόχοι μπορούν να σας ανταμείψουν αν τους αναλύσετε σε βάθος!