Μηνιαίες Προβλέψεις Από την Κατερίνα Γλύμπη
ΣΆΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΐΟΥ

Δυναμικά ξεκινάει για εσάς αυτός ο μήνας αλλά θα εξελιχθεί με μία στάση γιατί χρειάζεστε περισσότερη περισυλλογή, να δείτε τα θέματα πιο εσωτερικά και κυρίως να καταλάβετε ότι κάποια πράγματα δεν έχει έρθει η ώρα να τα μοιραστείτε με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό σας, γιατί δεν είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσετε αυτή την πορεία και οι όποιες αλλαγές θα είναι προϊόν δικής σας επιλογής. Προς το παρόν όμως δε θέλετε να ανακοινώσετε ότι έχετε περάσει και από αυτό το στάδιο…

Ερωτικά, και εδώ έχετε ήδη και συνεχίζετε να κάνετε βήματα με την όπισθεν είτε με μορφή διόρθωσης είτε με αλλαγή στάσης είτε με αλλαγή προσώπου που όμως δε σας είναι παντελώς άγνωστο…Το έχετε δει κάπου κάπου το ξέρετε..

Δώστε σημασία στα οικονομικά σας γιατί νιώθετε μία στενότητα που δε φαίνεται να είναι περαστική αντίθετα ήρθε για να μείνει και εσείς θα αποφασίσετε πως θα τη διαχειριστείτε καλύτερα. Σίγουρα το να ξοδεύετε πολλά δεν είναι τρόπος, ούτε να περικόψετε ό,τι βρείτε μπροστά σας… Με πρόγραμμα και με έμφαση στις βασικές σας υποχρεώσεις!