Από την Κατερίνα Γλύμπη

Την πρώτη εβδομάδα μετά το πέρας των καλοκαιρινών εκλείψεων εύλογα γεννιέται το ερώτημα: Τελειώσαμε; Η απάντηση είναι όχι… Δεν τελειώσαμε απλά νιώθουμε την ένταση να καταλαγιάζει και έχουμε εκλάμψεις με γεγονότα και δεν είναι εύκολα να τα διαχειριστούμε γιατί υπάρχουν συναισθηματισμοί οι οποίοι δε μας αφήνουν να λειτουργήσουμε με τη λογική… Κοινώς, πιεζόμαστε και εγκλωβιζόμαστε.. Γενικά πάντως οι συνειρμοί με το παρελθόν και τα λεκτικά ξεκαθαρίσματα είναι αυτά που θα μας δώσουν μία ανάπαυλα και θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι μία ασφάλεια που θα χρησιμοποιήσουμε για να είμαστε χαλαροί και ελεύθεροι ή τουλάχιστον θα είμαστε ξέγνοιαστοι κάποιες στιγμές γιατί τα ωραία λόγια τα αεράτα μας προσφέρουν ελευθερία και ευχάριστες στιγμές τις οποίες όμως θα ξέρουμε ότι είναι περιορισμένης διάρκειας…

Ο Άρης από τον Κριό δίνει τις μάχες του και δεν κάνει καμία υποχώρηση! Είναι σχεδόν σαρωτικός στο πέρασμά του και αρκετά εγωιστής και ισχυρογνώμων όπως όλοι μας που δεν μπορεί να βοηθήσει κανέναν να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις και ψύχραιμες… Η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο όπως και η ανάγκη για ανανέωση που μαζί δεν μπορούν να συνυπάρξουν!

Ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα συνεργάζονται αρμονικά αυτή την εβδομάδα και θέλουν να μας ταξιδέψουν και μάλιστα σε κάτι μέρη που έχουμε ξαναπάει και δημιουργούν ωραίες αναμνήσεις και φυσικά το στοιχείο του νερού κυριαρχεί… Είναι ωραία να ταξιδεύεις ακόμα και με το μυαλό αλλά να υπάρχει και ένας ρεαλισμός στον τόσο ρομαντισμό που είναι διάχυτος και βέβαια με την καλοκαιρινή διάθεση που είναι στα ύψη!

ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΙΧΘΥΕΣ του τρίτου δεκαημέρου είστε αυτοί που θα σύρετε το χορό και αν κρατάτε μαντήλι θα το κουνάτε επιδεικτικά! Η ουσία είναι ότι έχετε πολλά να κάνετε και κυρίως να αναλάβετε δράση γιατί ο έρωτας και η διάθεσή σας είναι τόσο έντονες όσο και να «μπλέξετε» σε μία παράλληλη σχέση που όμως θα το θέλετε!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Έχετε καταλάβει ότι δεν πρέπει να βάζετε φρένο ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Πρέπει να αφήσετε λίγο χώρο και κυρίως να ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Ομολογουμένως είναι μία καλή συγκυρία η Αφροδίτη ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Είστε στο στόχαστρο αλλά σας αρέσει και αυτό που ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Είναι μία ευκαιρία να ασχοληθείτε σχολαστικά με τα ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Μία δύσκολη εβδομάδα για εσάς γιατί φέρνει στην ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Ευκαιρία για οικονομικές αναζητήσεις και βέβαια ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Είναι μία εβδομάδα που σας βάζει σε έξοδα και ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Γενικά νιώθετε έντονες δονήσεις σχεδόν καθ’ όλη τη ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Ευτυχώς που θα δώσετε μεγάλη βάση στα ερωτικά σας, ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Ο έρωτας είναι αυτός που σας ταλαιπωρεί αυτή την ...

Περισσότερα >