Από την Κατερίνα Γλύμπη

Στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης που έφυγε αλλά έχει ακόμα έντονη την επιρροή της προσπαθούμε να κινηθούμε αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα τα οποία εξετάζουμε ενώ αναζητούμε στήριξη στις σταθερές βάσεις που έχει ο καθένας στη ζωή του… Η λογική μας επεμβαίνει πολύ και δε μας αφήνει περιθώρια να ελιχθούμε, αντίθετα μας βάζει φρένο και μας στρέφει σε μία κατεύθυνση που δε θέλουμε να την ακολουθήσουμε γιατί πολύ απλά αντίκειται στο συναίσθημα, όμως εκεί είναι που θα καταλήξουμε τελικά.

Η Αφροδίτη μετακινείται στους αγαπημένους της Ιχθείς. Μία ευνοϊκή μετακίνηση που μας κάνει πολύ συγκροτημένους στο να ξέρουμε τι νιώθουμε αλλά και να το δείχνουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η θέση της Αφροδίτης είναι στην έξαρσή της και έτσι ξέρουμε που να απευθυνθούμε και τι να ζητήσουμε από τους άλλους. Σίγουρα υπόσχεται καλύτερα ερωτικά αλλά αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβουμε καλύτερα από την ερχόμενη εβδομάδα…

Ο Άρης από τον Τοξότη στοχεύει στην αισιοδοξία και στο να μοιράσει υποσχέσεις ότι όλα θα πάνε καλά αλλά κυρίως ξέρει να περιμένει τον κατευνασμό των εντάσεων για να δείξει τις προθέσεις του. Είναι πάντως μία ευκαιρία για να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και να καταλαβαίνουμε ότι αυτό που τώρα μας φαίνεται βουνό στην ουσία έχει σημάδια βελτίωσης. Το σίγουρο είναι ότι σε όλα αυτά δε βοηθάει ιδιαίτερα ο Ερμής από τον Αιγόκερω αλλά και αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζει αφού στον Υδροχόο που θα μετακινηθεί είναι πιο εξωστρεφής και έτσι αυτή η εβδομάδα είναι από τις τελευταίες μας στιγμές εσωστρέφειας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο αυτή την εβδομάδα;

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού( ΚΡΙΟΙ-ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΖΥΓΟΙ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ) και ιδίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο νιώθετε ότι πιέζεστε και αυτό είναι κάτι που δε βοηθάει στο να είστε πολύ συγκεντρωμένοι αφού παντού βλέπετε εμπόδια και απαγορεύσεις. Είστε και παραπάνω σοβαροί ή λιγόλογοι από όσο μπορείτε να αντέξετε ή και αυτό δε σας βοηθάει να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας!

Εσείς πάλι που ανήκετε στα ζώδια του Νερού (ΚΑΡΚΙΝΟΙ-ΣΚΟΡΠΙΟΙ-ΙΧΘΕΙΣ) και κυρίως οι των πρώτων ημερών αρχίζετε και ανακτάτε τις δυνάμεις σας και καταλαβαίνετε ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι μετέωρο αλλά μπορείτε να το διανθίσετε με τις δικές σας επιθυμίες ώστε να προσεγγίσετε το ιδεατό! Η αλήθεια είναι τα μάτια σας είναι γεμάτα νοσταλγία αλλά να είστε σίγουροι ότι για εσάς υπάρχει μια τεράστια πινακίδα που με κεφαλαία γράμματα γράφει ΕΡΩΤΑΣ και να είστε έτοιμοι ο έρωτας αυτός να σας χτυπήσει την πόρτα ανά πάσα στιγμή ή ακόμα και να μπει από το παράθυρο για να σας συναντήσει!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Ο Άρης από τον Τοξότη σε βοηθάει και αυτή την ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 20/05

Νιώθεις σταδιακά λιγότερη πίεση στην εργασία σου ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΣ21/05 - 21/06

Είσαι και εσύ που αμφιταλαντεύεσαι για τα ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ21/03 - 20/04

Το ζητούμενο της εβδομάδας για εσένα είναι να ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ21/04 - 20/05

Η ερωτική διάθεση στα ύψη αυτή την εβδομάδα και ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ21/05 - 21/06

Είσαι σε μία δημιουργική σύγχυση που έρχεται να ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ21/04 - 20/04

Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει συνετό και ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ21/04 - 20/05

Η εβδομάδα αυτή, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ21/05 - 21/06

Η εβδομάδα αυτή είναι σίγουρα σημαντική για εσένα ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ21/05 - 21/06

Έχεις ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία , επαφές ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/05 - 21/06

Είναι μία καλή συγκυρία για εσένα η μετακίνηση της ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΣ21/05 - 21/06

Είσαι, για πολλούς λόγους, ο πρωταγωνιστής της ...

Περισσότερα >
 
Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου 2020-Τι θα φέρει στα 12 ζώδια!
 
από την Θανασης Ματσωτας
Αστρολογική επικαιρότητα
Πρίν-10 Μέρες
 
Άρης στον Τοξότη – Η επιρροή του ασταμάτητου περιπλανητή
 
από την Κατερινα Σαλωνικη
Αστρολογική επικαιρότητα
Πρίν-19 Μέρες
 
Η Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει για το 2020! Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
 
από την Κατερινα Γλυμπη
Τα ζώδια σήμερα
Πρίν-19 Μέρες