Από την Κατερίνα Γλύμπη

Μία εβδομάδα που βάζει τέλος στον απόηχο του καλοκαιριού και όσο και να θέλουμε να το παρατείνουμε αυτό τελειώνει και μάλιστα μας φέρνει και προ των ευθυνών μας! Με μία Πανσέληνο ξεκινάει ο Οκτώβριος για να μας δείξει ότι τίποτα δεν είναι εύκολο αν το αφήνουμε να διαιωνίζεται χωρίς να βάζουμε όρια και χωρίς να ξέρουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος… Ευκαιρία λοιπόν να δούμε τις σχέσεις μας συλλογικά και να λάβουμε αποφάσεις οι οποίες θα μας λύσουν και τα αδιέξοδα.

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει τη διέλευσή της από το Λέοντα υπενθυμίζοντας και αυτή ότι ο έρωτας χρειάζεται κανόνες και κυρίως δεν μπορεί να υπάρξει ανεμελιά σε αυτόν τον τομέα. Είναι μία ευκαιρία να δούμε τον έρωτα από την πρακτική μεριά του και να είμαστε πιο συγκροτημένοι, κάτι που θα το μάθουμε με την Αφροδίτη από την Παρθένο που θα μας κάνει επιφυλακτικούς, ζητώντας διαπιστεύσεις!

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό βάζοντας κατασκόπους στην επικοινωνία γιατί θέλει να μάθει όσα του κρύβουν… Παρόλο που αυτός ο Ερμής είναι κάπως περίεργος, απαλλάσσεται από τις δύσκολες όψεις που έκανε από το Ζυγό και δίνει ώθηση στην επικοινωνία, τουλάχιστον ως προς την έκφραση.

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και προετοιμάζει την δράση του γιατί προς το παρόν αναμοχλεύει το παρελθόν και είναι πιο διστακτικός. Δεν πιστεύει όμως σε καμία περίπτωση ότι ξεχνάει ή ότι θα προσπεράσει αυτά που τον ενοχλούν και κυρίως τον θίγουν. Απλά, κάνει μία υποτυπώδη υπομονή…

Ο Κρόνος κινείται πλέον ορθόδρομος από τον Αιγόκερω δίνοντας ώθηση στα σχέδιά μας και μία επιπλέον στήριξη από ανθρώπους εξουσίας γιατί ξέρει τι ζητάει και κυρίως πως μπορεί αυτό να το πάρει πίσω!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου είστε αυτοί που επηρεάζεστε πιο έντονα από αυτή την Πανσέληνο, είστε σε μία στάση αναμονής και ξέρετε ότι συγκεντρώνετε τα στοιχεία σας για να δράσετε! Αυτό που βλέπετε όμως είναι ότι κάποια πράγματα δεν μπορείτε να τα τραβήξετε άλλο και καλό θα είναι να τα ολοκληρώνετε έστω και αν δεν είστε σε θέση να το κάνετε εξ’ ολοκλήρου και αφήσετε κάτι για αργότερα. Ο κύβος όμως ερήφθη και εσείς είστε αυτοί που φέρατε τις καταστάσεις σε αυτό το σημείο με την επιμονή σας να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Είστε αυτή την εβδομάδα τόσο ανήσυχοι όσο και να ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Είστε τόσο καλοί στα λόγια ώστε μπορείτε να ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Είστε πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις τις ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Μία εβδομάδα με αρκετά θέματα να έρχονται στο ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Τα επαγγελματικά σας είναι στην πρώτη γραμμή και ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Μία εβδομάδα για εσάς με έντονη κοινωνική ζωή που ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Σας αρέσει να υπερτερείτε και να κάνετε επίδειξη ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και είστε και πολύ ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Μία καλή εβδομάδα για εσάς αν καταφέρετε να ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Ενώ έχετε ερωτικές κατακτήσεις και αυτό σας δίνει ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Λίγο έξω από τα νερά σας νιώθετε αυτή την εβδομάδα ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Είστε καλοί στα λόγια αλλά όχι και στις πράξεις ...

Περισσότερα >