Από την Κατερίνα Γλύμπη

H εβδομάδα που δυανύουμε κινείται στο κλίμα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στα μέσα της εβδομάδας (8/4) και έχουμε ένα φόβο για το πως θα προστατευθούμε γενικότερα. Αυτό που κυρίως ανακαλύπτουμε πολύ έντονα είναι οι διαφορές που έχουμε από τους άλλους. Οι ανάγκες μας είναι τόσο προσωποποιημένες αυτή την εβδομάδα που δεν βλέπουμε καθόλου των άλλων ή και δε τις σεβόμαστε και αυτό φέρνει αντιπαραθέσεις που έχουν να κάνουν με τον χώρο που θέλουμε για τον εαυτό μας. Και πόσος να είναι αυτός ο χώρος σε ένα σπίτι, όταν είμαστε όλη μέρα ή τουλάχιστον αρκετές ώρες μέσα σ’ αυτό… Δύσκολες εξισώσεις και όσο και να προσπαθούμε να τις λύσουμε άλλο τόσο είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι τις έχουμε λύσει σωστά.

Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο και αυτό που κάνει απαλλαγμένος από την μεγάλη πίεση του Κρόνου είναι να προσπαθεί να δώσει τόση ένταση στις κοινωνικές του επαφές όσο και να μην αντέχει τις απαγορεύσεις. Δηλαδή καταπιέζεται και όσο περιορίζεται η δράση του τόσο αυτός θυμώνει, γιατί δε δέχεται περιορισμούς ή τουλάχιστον δεν τις δέχεται αναντίρρητα..

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θέλει να επικοινωνεί και να μετακινείται, επιθυμίες που απαγορεύονται ή γίνονται με ειδικό τρόπο… Πάντως είναι μία ευκαιρία να βρούμε νέους τρόπους επικοινωνίας και να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία όσο μπορούμε περισσότερο. Βέβαια, επειδή όλα δεν είναι τόσο εύκολα, στην αρχή θα δυσκολευτούμε… Ερωτικά, αυτή η Αφροδίτη «τρέφεται» από την επικοινωνία και γι’ αυτό ας μην την αφήνουμε νηστική, δηλαδή να βρούμε τρόπους να την εκτονώνουμε κρατώντας πάντα τις σωστές και απαραίτητες αποστάσεις!

Ο Ερμής από τους Ιχθύς συνεχίζει να έχει δυσκολίες στην επικοινωνία κυρίως γιατί η πολυπόθητη συνεννόηση είναι κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί, ίσως γιατί δεν υπάρχει συντονισμός και δεν υπάρχει και η κατάλληλη υποδομή για συζητήσεις. Επαγγελματικά, υπάρχουν και οι αντιπαραθέσεις που γίνονται απλώς για να γίνονται γιατί επί της ουσίας θέμα δεν υπάρχει, αντίθετα, το σημαντικό είναι να υπάρξει αλληλεγγύη κάτι που όμως ακόμα και αν υποβόσκει δεν εκφράζεται με το σωστό τρόπο!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Mε το δικό σας τρόπο κάνετε τις απαραίτητες ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Ευκαιρίες οικονομικές υπάρχουν και είτε τις ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Έχει έρθει η δική σας μεγάλη ώρα αρκεί να ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Γενικότερα αντιμετωπίζετε δυσκολίες κυρίως γιατί ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Νέοι στόχοι είναι αυτοί που προβάλλουν μπροστά σας ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Η αλήθεια είναι ότι έχετε μία δύσκολη ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να βάλετε τα δυνατά σας ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Είστε σε φάση που σας φταίει και ο εαυτός σας και ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Μια εβδομάδα με ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις σας, ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Μία εβδομάδα που κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, με ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Μία εβδομάδα με πολλές συζητήσεις, εξ’ αποστάσεως ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Οικονομικούς πονοκεφάλους έχετε αυτή την εβδομάδα ...

Περισσότερα >