Από την Κατερίνα Γλύμπη

Ένας μήνας που ολοκληρώνει το καλοκαιρινό σετ Εκλείψεων είναι ο Ιούλιος και σίγουρα μας αφήνει το στίγμα του! Αν και χωρίς ιδιαίτερες πλανητικές αλλαγές είναι αυτός που θα μας φέρει μπροστά σε αποφάσεις που σχετίζονται με το πρόσφατο παρελθόν και κυρίως αυτές που χρειάζονται αναθεώρηση ή μία δεύτερη ματιά που μπορεί όμως να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την αρχική μας απόφαση. Γιατί αυτό που θα κάνουμε είναι ανανέωση και μάλιστα σε αυτά που μας φαίνονται βαρετά ή ανούσια. Οποιαδήποτε μορφή «βολέματος» μοιάζει να μη βοηθάει για κανένα περαιτέρω συμβιβασμό, πράγμα που είναι και το ζητούμενο, να είμαστε οι επιλογές μας και μάλιστα από αυτές τις παράτολμες που δεν είναι συμβιβαστικές αλλά είναι προϊόν της απόλυτης επιθυμίας μας… Όλα αυτά θα τα ζήσουμε με τη Σεληνιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου.

Η μοναδική πλανητική αλλαγή είναι το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω σε ανάδρομη βέβαια πορεία για να δώσει και πάλι το στίγμα του σε κοινωνικό επίπεδο και να θελήσει να αποκτήσει μια βάση σύμφωνη με αυτά που διαμορφώθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι μία ευκαιρία να δούμε τη δομή της κοινωνίας με ένα πρίσμα διαφορετικό και πάντα σε συνάρτηση με τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται!

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και όλο το μήνα σε ορθόδρομη πλέον φορά και ξέρει να διασκεδάζει, ξέρει να μοιράζει υποσχέσεις και να μην της τηρεί, ξέρει να λέει ωραία λόγια και τουλάχιστον είναι διασκεδαστική! Σημασία έχει όμως να μην επενδύουμε σε λόγια που δεν ξέρουμε αν μπορούν να συνοδευτούν με πράξεις και φυσικά να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες παρά μόνο να ζούμε την στιγμή χωρίς να περιμένουμε τίποτα!

Ο Άρης από τον Κριό ήρθε για να μείνει γεμίζοντάς μας με ενέργεια και δράση, χωρίς όμως να μετριάζουμε τις καταστάσεις και κυρίως χωρίς να έχουμε όρια, συμπεριφορά που θα δημιουργήσει αρκετές αντιπαραθέσεις και δυσκολίες αλλά και τσακωμούς αφού η υπομονή είναι κάτι που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας και πολύ περισσότερο στη συνείδησή μας!

Μία Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στον Καρκίνο έρχεται να μας κάνει αρκετά αισιόδοξους και να κυνηγάμε τα πάντα με βάση το συναίσθημά μας αλλά και με μία διάκριση στην κοινωνική μας ζωή και άνοδο… Η προσοχή χρειάζεται γιατί εκεί που νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, εκεί έρχονται κάποιες αποφάσεις που πρέπει να είμαστε παντελώς εκτελεστικοί και απόμακροι και απλώς να σκεφτόμαστε ότι απλώς χρειάζεται να γίνει!

Ο Ανάδρομος Ερμής θα ολοκληρώσει την πορεία του στις 12 του μήνα και έτσι το πρώτο δεκαήμερο μπορούμε εύκολα να ασχοληθούμε με τα θέματα του παρελθόντος και να τα λύσουμε γιατί αυτός είναι ο σκοπός του… Πάντως, αν θέλουμε να οριστικοποιήσουμε κάτι αυτό θα είναι πιο εύκολο να συμβεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο που θα είναι πιο σταθερά τα πράγματα!

krios
ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04

Είστε και εσείς που αυτό το μήνα έχετε ...

Περισσότερα >
tauros
ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 21/05

Αυτός ο μήνας σας βάζει σε διαπραγματεύσεις που ...

Περισσότερα >
didumoi
ΔΙΔΥΜΟΙ22/05 - 21/06

Ένας μήνας που θα δείτε ότι τα οικονομικά σας ...

Περισσότερα >
karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/06 - 22/07

Νιώθετε στο στόχαστρο αυτό το μήνα και ότι οι ...

Περισσότερα >
lewn
ΛΕΩΝ23/07 - 23/08

Σιγά-σιγά αλλά σταθερά αρχίζετε και βλέπετε τις ...

Περισσότερα >
parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ24/08 - 23/09

Ένας μήνας που η κοινωνική σας ζωή είναι στα φόρτε ...

Περισσότερα >
zugos
ΖΥΓΟΣ24/09 - 23/10

Μήνας που οι βασικοί τομείς της ζωής σας ζητούν ...

Περισσότερα >
skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ24/10 - 22/11

Ένας μήνας με μετακινήσεις ξεκινάει για εσάς είτε ...

Περισσότερα >
toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12

Μήνας με μεγάλες αλλαγές που τις υποκινείτε και ...

Περισσότερα >
aigokerws
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 20/01

Είναι ένας μήνας με αρκετές διακυμάνσεις που ...

Περισσότερα >
udroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ21/01 - 19/02

Ένας μήνας με πολλή δουλειά σας περιμένει και όσο ...

Περισσότερα >
ixtheis
ΙΧΘΥΕΣ20/02 - 20/03

Ένας μήνας ερωτικός ξεκινάει αλλά επειδή το ...

Περισσότερα >