Το ζώδιο σας είθισται να «ισορροπεί» ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα οι φαντασιώσεις σας να «μπερδεύονται» με τον «αληθινό» κόσμο! Και εδώ έχουμε ένα πολύπλοκο ζήτημα: Είναι το όνειρο που ζείτε ενώ κοιμάστε ή είναι η πραγματικότητα που συναντάτε στις φαντασιώσεις σας; Οτιδήποτε από τα δύο και αν συμβαίνει, σε εσάς το όνειρο έχει την ίδια ένταση με το «χειροπιαστό»! Το στοιχείο του νερού όπου «ανήκετε» συνδέεται άμεσα με τον βαθύτερο συναισθηματικό κόσμο, με τη βαθειά ψυχή και τη μεταβλητότητα. Θυμηθείτε ότι το νερό δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα: παίρνει τη μορφή του σκεύους που θα το τοποθετήσεις! Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τις φαντασιώσεις σας: μεταβάλλονται ανάλογα με την ψυχική διάθεσή σας αλλά και το αντικείμενο του πόθου σας! Πολύ συχνά σας συμβαίνει να «κολυμπάτε» στα παράξενα όνειρά σας προσπαθώντας μέσα από το σεξ να ανακαλύψετε τον εαυτό σας! Μάλιστα, το πραγματικό σύμπαν φαντάζει «φτωχό» μπροστά στην εξαιρετικά πλούσια παλέτα των χρωμάτων που διαθέτουν οι φαντασιώσεις σας. Ο περίπλοκος εσωτερικός κόσμος σας διαθέτει σε επάρκεια εικόνες και συναισθήματα που δύσκολα μπορεί να γράψει το στυλό ή να περιγράψει το πληκτρολόγιο! ‘Oχι, δεν πρόκειται για τις ρομαντικές φωτογραφίες που συναντάμε τις νύκτες «σερφάροντας» στο facebook. Θυμηθείτε: αν καταφέρετε να συγκρατήσετε στο μυαλό σας τα όντα που «μονοπωλούν» τις νύχτες σας θα ανακαλύψετε ότι έχουν τέτοια «δύναμη» που ανταγωνίζονται σε γοητεία την πραγματικότητα!

Εκείνος: Είναι γλυκιά και τρυφερή η γυναίκα που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις σας. Όχι δεν είναι top model, αφού οι γενναιόδωρες καμπύλες της αγγίζουν τις πιο λεπτές χορδές της libido σας, εξάπτουν τις αισθήσεις σας και, το πιο σημαντικό τη θεωρείτε ικανή να καταφέρει να σβήσει τη φωτιά του πιο φλογερού πάθους σας! Πρόκειται για το κορίτσι της διπλανής πόρτας ή για τη «θεά» που κατοικεί στον πύργο που δεσπόζει στο λόφο απέναντι από το σπιτικό σας! Θα μπορούσε ωστόσο να είναι και η δυστυχισμένη, η προβληματισμένη μικρή γοργόνα του Άντερσεν που ψάχνει να βρει τον αγαπημένο της στο πρόσωπό σας! Ο δικός σας ρόλος, προστατευτικός και θεραπευτικός, θα τη βοηθήσει να βρεί την αυτοπεποίθησή της και να ζήσει τον ιδανικό έρωτα μαζί σας!

Εκείνη: Ο άνδρας που ζει και «αναπνέει» στα όνειρά σας, είναι ένα «εξωγήινο» όν που καταφτάνει στον κήπο σας μια νύχτα με Πανσέληνο για να σας μυήσει στα μυστικά του έρωτα μέσα από ένα γαλαξιακό ταξίδι! Ωστόσο, ο δικός σας ταξιδευτής των άστρων δεν περιδιαβαίνει τους πλανήτες, αλλά ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου τα πάντα επιτρέπονται! Θυμίζει λίγο τον Ροβινσώνα Κρούσο των ουρανών, τον Σεβάχ τον θαλασσινό: Ναυαγό των θαλασσών και του σύμπαντος, που ψάχνει τη γυναίκα των ονείρων του στο αλάτι που κρύβουν η θάλασσα και το σύμπαν! Ταξιδευτής των αισθήσεων ή μύστης της αγάπης, ο άνθρωπος των φαντασιώσεών σας, θα σας ανοίξει διάπλατα όλες τις πόρτες της ηδονής μέσα από το πάθος του έρωτα!

 

 

 

Astrologos team Από Astrologos team