Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τις φαντασιώσεις σας; Μάλλον κανείς! Παραδοσιακά το ζώδιό σας δεν φημίζεται για τις «επιδόσεις» σας στο σπορ του έρωτα: τουλάχιστον κάπως έτσι σας περιγράφει ένα μεγάλο κομμάτι των αστρολόγων που σας «ερευνούν». Συντηρητικοί και απόμακροι, «βγάζετε» κατά διαστήματα ένα είδος «ψυχρότητας» που αποδεικνύει πόσο αυστηροί μπορείτε να γίνετε σε θέματα ταμπού, όπως τον έρωτα! Όλο και περισσότεροι ερευνητές ωστόσο, συμφωνούν ότι πίσω από το φαινομενικό «συντηρητισμό» που αναδύετε, κρύβεται ένα ενεργό ερωτικό «ηφαίστειο». Τα ερωτικά όνειρά σας περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προσώπων και καταστάσεων! Μέσα στις φαντασιώσεις σας « παρελαύνουν» άτομα που έχουν δόξα και φιλοδοξίες, απαιτήσεις και αριστοκρατική μορφή, «κατακτητές» της κορυφής και του πλούτου!. Τα όντα που σας ταξιδεύουν στις ερωτικές νυκτερινές «πτήσεις» σας, μοιάζουν με τους αετούς που πετούν αγέρωχα πάνω από τις χιονισμένες βουνοκορφές. Διαθέτουν το χάρισμα της δύναμης, της σοφίας και της στρατηγικής. Επικρατούν στους αντιπάλους τους και γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από τη ζωή: τα πάντα! Ενίοτε πέφτουν από ψηλά, αλλά και πάλι βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να προχωρήσουν μπροστά! Οι «πρωταγωνιστές» των σεξουαλικών φαντασιώσεών σας δεν υπολείπονται των ηρώων των παραμυθιών και των καθημερινών σειρών της τηλεόρασης! Κινούνται ανάμεσα στην εξουσία και στην παρακμή, στη δύναμη και τη υποταγή! Σε κάθε περίπτωση , σας οδηγούν στις υψηλές κλίμακες της ηδονής!

Εκείνος: Η γυναίκα που «τρέφει» τις φαντασιώσεις σας είναι μια αριστοκράτισσα αλλά και μια ζητιάνα του έρωτα! Πρόκειται ίσως για την γενική διευθύντρια, για την πρόεδρο μιας εταιρείας που γνωρίζει τον οικονομικό θρίαμβο! Συχνά εμφανίζεται σαν μια πολλά υποσχόμενη συγγραφέας ή σαν την καθηγήτρια εκείνη που είχε κλέψει την καρδιά σας. Θα μπορούσε να είναι μια βουλευτίνα με δυναμισμό και πυγμή, μια βασίλισσα, μια κοντέσα! Οι βασίλισσες ωστόσο στην πλειοψηφία τους είναι σκληρές και απόμακρες! Γι’ αυτές είστε απλά ένας ακόμα υπήκοος ή ένας αυλικός, ένας ερωμένος της μιας μέρας! Από τη στιγμή όμως που το πανίσχυρο θηλυκό πρότυπο «πέσει» από το θρόνο του, τότε θα έχει την ανάγκη σας! Εσείς θα γίνετε ο σωτήρας της, ο βασιλιάς της καρδιάς της!

Εκείνη: Ναι! Θα μπορούσε να είναι το αφεντικό σας και εσείς η ιδιαιτέρα του! Ο άνδρας που διεγείρει τη φαντασία σας είναι ο διευθυντής μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας, ένας διάσημος πολιτικός, ένας επιστήμονας με διεθνή καριέρα και εμβέλεια! Στις ερωτικές φαντασιώσεις σας είναι κάπως «απρόσιτος»: ίσως περάσει καιρός για να σας συναντήσει, να σας αναγνωρίσει. Από τη στιγμή όμως που τα βλέμματα σας θα διασταυρωθούν, τότε θα γεννηθεί ένα μεγάλος έρωτας! Για εκείνον θα είστε η γυναίκα που κρύβεται πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα! Εκείνη που το κοινό δεν βλέπει, αλλά χωρίς αυτήν ο δικός σας άνδρας δεν μπορεί να ζήσει! Στο όλο «στόρι» κρύβεται η ανάγκη σας να «κυβερνάτε» το αρσενικό, ενώ φαίνεται ότι είστε «υποταγμένη» σε αυτό!

Astrologos team Από Astrologos team