Το γνωστό κλισέ «η φαντασία που οργιάζει» ταιριάζει «γάντι» στην ερωτική φύση του ζωδίου σας. Ο κόσμος των φαντασιώσεών σας είναι πλούσιος και τα όνειρά σας απλώνονται σε μια τεράστια γκάμα που καλύπτει όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας! Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία, το ζώδιό σας είναι συνώνυμο με το ίδιο το σεξ!

Οι φαντασιώσεις σας είναι «ιλιγγιώδεις»: σας παρασέρνουν στα πιο τολμηρά σενάρια που μπορεί να σκαρφισθεί ο ανθρώπινος νους, σας οδηγούν στα σύνορα των πιο απαγορευμένων, των πιο παράξενων σκέψεων! Συχνά «ακροβατείτε» ως ισορροπιστές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στο όνειρο και τη φαντασίωση. Το μυαλό σας χάνεται μέσα σε πράξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν συντηρητικά «ακόλαστες». Ακόμα και αν τα σενάρια που φτιάχνει η φαντασία σας είναι σοκαριστικά ή τρομακτικά, στην πραγματικότητα ξεχωρίζετε τα όρια και τις φαντασιώσεις από την πράξη. Πολλές φορές τρομάζετε και εσείς οι ίδιοι από την υπερβολική φαντασία σας. Αρκετά συχνά ανησυχείτε και αναρωτιέστε αν «κάτι δεν πάει καλά με εσάς και με το μυαλό σας» Μάθετε να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε, αφού τίποτε δεν απειλεί την ψυχική υγεία σας. Πρόκειται απλά για την έκφραση του ασυνείδητού σας: ενός ασυνείδητου που εκφράζεται ελεύθερα, δίχως λογοκρισία και φραγμούς.

Εκείνος: Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί στα όνειρά σας είναι έντονα δυναμική αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνη! Πρόκειται ίσως για μια μάγισσα πανέμορφη και γοητευτική που σας οδηγεί στα κρυφά μονοπάτια του ερωτισμού και του αισθησιασμού. Θα μπορούσε να εκπέμπει τη θανατηφόρα γοητεία της μάγισσας Κίρκης που σαγηνεύει τον Οδυσσέα με σκοπό να τον αποπλανήσει και να κυριαρχήσει πάνω του. Μεταμορφώνεται, αλλάζει διαρκώς πρόσωπα πάθους. Είναι μια γυναίκα αράχνη, ικανή να σκοτώσει το αρσενικό μετά την ερωτική πράξη. Είναι, ίσως, η Κάρμεν του Μπιζέ που ξελογιάζει του άνδρες ή ένα βαμπίρ που με το θανατηφόρο φιλί του προσφέρει τη σκοτεινή αθανασία. Μια βασίλισσα του θανάτου σαν τη Σαλώμη: μια πλανεύτρα δολοφόνος, που ονειρεύεστε να πεθάνετε στην αγκαλιά της, χαμένος στο πάθος!

Εκείνη: Ο άνδρας που μονοπωλεί τις φαντασιώσεις σας στη διάρκεια της νύχτας, είναι ένα αλλόκοτο πλάσμα, με ένα σχεδόν τρομακτικό πρόσωπο! Πρόκειται για ένα όν δυναμικό και ταυτόχρονα απόμακρο. Πολύ συχνά εμφανίζεται μπροστά στα μάτια της ψυχής σας καλυμμένος με μια μεγάλη μαύρη κάπα, ικανός να τα βάλει με όλους και με όλα, με κινδύνους φυσικούς και μεταφυσικούς. Θα μπορούσε να έχει ακόμα και τη μορφή του άρχοντα των Καρπαθίων! Όμορφος, αλλά εξαιρετικά επικίνδυνος, αν τον αφήσετε α σας αγγίξει θα πιεί το αίμα και θα αρπάξει την ψυχή σας! Θα μπορούσε να είναι ένας μάγος, που ζει και πλανιέται στην αιωνιότητα. Ένα είδος μαύρου αγγέλου που θα σας μυήσει σε ερωτικούς ιλίγγους τέτοιους, που ζείτε μόνο στις φαντασιώσεις σας!

Astrologos team Από Astrologos team