Όλες οι φαντασιώσεις σας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: βαδίζουν «χεράκι- χεράκι» με τις εκάστοτε επιθυμίες σας, όπως αυτές διαμορφώνονται με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ανήκετε στη σπάνια εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που δεν «ξεφεύγουν» από την πραγματικότητα, αν και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κρατάει τα «σκήπτρα» του ερωτισμού και του αισθησιασμού! Ωστόσο σε εσάς οι επιθυμίες σημαίνουν περισσότερο αναμονή και λιγότερο «βουρ στο ψητό»! Γνωρίζετε μάλλον πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα και ξέρετε να περιμένετε για την «απογείωση» σε πραγματικές και όχι σε φανταστικές συνθήκες. Εξάλλου, πολύ σημαντικότερα για εσάς είναι τα παιχνίδια της γοητείας και όχι της..φαντασίας! Εσείς «ζείτε» τη φαντασίωσή σας! Ένα βλέμμα, μια έκφραση, η υπόσχεση μέσα από ένα χαμόγελο που μοιάζει ανώδυνη, κατά βάθος όμως είναι προκλητική, «καταρρακώνει» τη φαντασίωση! Μάλιστα, όσοι και όσες κατά καιρούς «πρωταγωνιστούν» στις φαντασιώσεις σας, είναι σαν και εσάς: άτομα με λεπτούς και ντελικάτους τρόπους, με υψηλή αισθητική αντίληψη, με γούστο: γοητεύουν όχι για να ξελογιάσουν και να παρασύρουν στο πάθος. Επιζητούν όπως κι εσείς την αρμονία και την αγάπη, μέσα από μια ένωση που μοιάζει περισσότερο με ποίημα και καθόλου με σεξουαλική «κορώνα». Μέσα από τα όνειρά σας εξελίσσεσθε ως άνθρωποι σε ένα κόσμο ομορφιάς και τελειότητας!

Εκείνος:Στα όνειρά σας ποτέ δεν πρωταγωνιστούν γυναίκες που εμπνέουν το πάθος και τη χυδαιότητα. Τα «θηλυκά» των φαντασιώσεών σας αποπνέουν μια μυστηριώδη ομορφιά. Η γυναίκα των ονείρων σας, έχει πάρει «κάτι» από έναν άγγελο! Πρόκειται για ένα πλάσμα αιθέριο και ραφινάτο, με εκλεπτυσμένο γούστο και καλούς τρόπους. Την ονειρεύεστε πάντοτε ντυμένη και χτενισμένη στην εντέλεια, μακιγιαρισμένη, να αναδεικνύει με την κομψότητά της τις δημιουργίες των πιο chic σχεδιαστών μόδας! Θαυμάζοντάς την στα όνειρά σας θέλετε να μην τελειώσει ποτέ αυτό που βλέπετε, να μην σας «χαλάσει» κάποιος το όνειρο. Είτε πρόκειται για ένα μανεκέν, είτε για μια διασημότητα, είτε για τη γυναίκα της «διπλανής πόρτας», αυτό που μετράει για εσάς είναι να τη κατακτήσετε και να την κρατήσετε για πάντα!

Εκείνη: Εδώ η φαντασίωση που έχει να κάνει με το άγριο «κτηνώδες» αρσενικό, όχι μόνο δεν έχει θέση, αλλά εξορίζεται στο «πυρ το εξώτερο». Εσείς προτιμάτε την ασφάλεια που θα σας παρέχει ένας άντρας όμορφος, νέος και ευαίσθητος, στο πλευρό του οποίου θα ανακαλύψετε τον έρωτα και τη συντροφικότητα! Συχνά ονειρεύεστε ότι βρίσκεστε δίπλα σε έναν άνθρωπο που θα ξυπνήσει τον αισθησιασμό σας, δίχως να σας προσβάλει. Οι ήρωες των φαντασιώσεών σας είναι λεπτοί σε τρόπους και σε φυσική κατάσταση. Θα προτιμήσετε να σας φιλήσουν πρώτα το χέρι και μετά το μάγουλο. Για τα χείλη, όταν έρθει εκείνη η ώρα ….βλέπουμε. Φαντασιώνεστε άντρες σεμνούς αλλά και ικανούς για ένα μεγάλο έρωτα που θα ζήσουν μόνο μαζί σας. Συχνά θέλετε να τους βλέπετε στα πόδια σας!

Astrologos team Από Astrologos team