Αν και οι θέσεις των πλανητών στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν αποτελούν «δείγμα» για τις φαντασιώσεις, ωστόσο ο αστερισμός της Παρθένου διαθέτει μια τεράστια «γκάμα» ερωτικών προσδοκιών και ονείρων που μεταλλάσσονται σε «φωτιά» στα σεντόνια των εκπροσώπων του ζωδίου (αρσενικούς και θηλυκούς). Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός και μόνο ότι ο αστερισμός της Παρθένου συνδέεται άμεσα με την «παροχή υπηρεσιών» μπορεί άνετα να καταλάβει κάποιος συνειρμικά για τί πράγμα μιλάμε! Οι μεγαλύτεροι θυμηθείτε τη «Μαλίτσια» στο ρόλο της υπηρέτριας, ανεβασμένη πάνω στη σκάλα, να αναστατώνει γιούς, ανιψιούς και πατεράδες! Αυτοί, λοιπόν ή αυτές που «βολτάρουν» στις φαντασιώσεις σας δεν είναι ούτε οι τρομεροί πολεμιστές, ούτε τα «πονηρά θηλυκά-κατεργάρες γυναίκες». Έτσι κι αλλιώς δεν θα «υποκύπτατε» σε μια γοητεία που περιορίζεται σε διαστάσεις σωματικές. Θέλετε να ανακαλύπτετε κάθε φορά τη γοητεία του αισθησιασμού που «κρύβεται» πίσω από τη «βιτρίνα». Στις φαντασιώσεις σας θέλετε να εξυπηρετήσετε το σύντροφό σας και να τον κερδίσετε μέσα από όσα εσείς θα προσφέρετε σε αυτόν! Πολύ συχνά, μέσα στα σενάρια που γράφετε για τον εαυτό σας, αφήνετε το χρόνο να κυλήσει, έτσι ώστε να ανακαλύψετε κάθε πτυχή της ύπαρξης εκείνου ή εκείνης που έχει κερδίσει την καρδιά και την ψυχή σας. Εκεί που τα «παίζετε» είναι όταν οι φαντασιώσεις σας γίνονται πραγματικότητα!

Εκείνος: Η γυναίκα που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις σας (πριν να την ανακαλύψετε στην πραγματική ζωή) δεν έχει συγκεκριμένη μορφή, μέγεθος και διαστάσεις. Πολύ συχνά φαντάζεστε ένα πλάσμα αέρινο, με λεπτό σώμα και πρόσωπο που μπορεί να παίρνει διαφορετικές μορφές. Αρκετά συχνά πρόκειται για μια συντηρητική διανοούμενη που σας θυμίζει εκείνη την καθηγήτριά σας στο σχολείο με την οποία είχατε «τσιμπηθεί» κάποια φεγγάρια. Θα μπορούσε να είναι και η πωλήτρια στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας ή η δασκάλα των αγγλικών που σας έκανε τα χατίρια για να καθίσετε ήσυχος στο μάθημα! Ναι, ξέρω τότε ήταν πανάσχημη! Στον κόσμο των ονείρων όμως, μόλις της αφαιρέσετε τα γυαλιά της μυωπίας και της λύσετε τα μαλλιά της, θα μεταμορφωθεί στη γυναίκα που πάντα ποθούσατε!

Εκείνη:Αλήθεια θυμάστε τη «Σάσα» στη σειρά «Ντόλτσε βίτα»; Εκείνη, τη φίλη της πρωταγωνίστριας ,της Μαρκάτου (Παναγιωτοπούλου) που κοίταζε το ρολόι της να μην χάσει το σχόλασμα της οικοδομής; Ε, ναι λοιπόν, αυτός που «πρωταγωνιστεί» στα όνειρά σας δεν είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού, αλλά ένα εργάτης λουσμένος στον ιδρώτα, να δουλεύει σκληρά για το μεροκάματο: ένας μεταλλουργός που λιώνει το ατσάλι, ένας χρυσοθήρας στη μέση της ζούγκλας, ένας που «παλεύει» στα ναυπηγεία, στα ορυχεία! Εσείς φαντασιώνεστε άντρες που δε διστάζουν μπροστά στο καθήκον και στη δουλειά. Άντρες με κότσια και με εσωτερική δύναμη! Σας συμβαίνει αρκετά συχνά να ονειρεύεστε ότι κάνετε έρωτα με καθηγητές του πανεπιστημίου και ακόμη συχνότερα με γιατρούς! Η άσπρη μπλούζα σας τρελαίνει, ιδιαίτερα όταν εσείς γίνεστε στα όνειρά σας η νοσοκόμα!

Astrologos team Από Astrologos team