Όπως ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας λάμπει πάνω από τα σύννεφα, έτσι και οι φαντασιώσεις σας δεν έχουν τίποτε το «σκοτεινό» το χυδαίο ή το πρόστυχο! Τα «ζωντανά» όνειρά σας, είναι πλημμυρισμένα στο φως, στη δόξα, στη διασημότητα, στα διάσημα πρόσωπα, στο glamour! Τα άτομα που πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις σας είναι λουσμένα στο φως των προβολέων, είναι λαμπερά, είναι φωτεινά! Και αυτό γιατί τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη φαντασία σας, απεχθάνεστε τη μιζέρια, τη μικρότητα, την φτώχεια! Η ζωή χωρίς μεγαλεία σας ενοχλεί και –είτε έχετε το θάρρος να το ομολογήσετε είτε όχι-μόνο οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν και κερδίζουν το θαυμασμό των άλλων έχουν πιθανότητα να κερδίσουν μια θέση στο μυαλό και την καρδιά σας! Κάπως έτσι λοιπόν, στις φαντασιώσεις σας πολύ συχνά «παρελαύνουν» διάσημα πρόσωπα που αν γνώριζαν τις κρυφές σας σκέψεις για τα ίδια, μπορεί και να σας ερωτεύονταν! Πολλοί μπορεί να σας θεωρήσουν «φαντασιόπληκτους» ή «σνομπ». Τίποτε από αυτά δεν ισχύει! Απλά οι αισθήσεις σας ξυπνούν με αυτούς ή αυτές που αποτελούν κρυφό όνειρο για πολλά άτομα! Με αυτούς που από τη γέννησή τους με το ταλέντο και τη διασημότητά τους θεωρούνται θρύλοι και μοιάζουν απρόσιτοι! Έστω και αν οι ίδιοι νιώθουν απέραντη μοναξιά!

Εκείνος: Μιλώντας λοιπόν για φαντασιώσεις: με ποια «μοιράζεστε» το μαξιλάρι σας απόψε μέσα στην τροχιά των ονείρων σας; Με τη Σάρον Στόουν ή με την Αντζελίνα Ζολί; Με τη Δούκισσα Νομικού ή με την Κατερίνα Καινούργιου; Με τη Βάνα Μπάρμπα του «Mediteranneo» ή με τη Νάντια Μπουλέ του «Black out»; Όποια και αν κυριαρχεί στα όνειρά σας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: η γυναίκα των ονείρων σας είναι όμορφη, εκθαμβωτική, και αδιαμφισβήτητο sex symbol! Υπάρχει και κάτι κοινό στις κυρίες που δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε με την ησυχία σας: Είναι επιθυμητές από το σύνολο του αρσενικού πληθυσμού της χώρας και του πλανήτη! (αναλογικά, μην τρελαθούμε κιόλας!). Μάλιστα, εκεί που «παθαίνετε» είναι όταν οι επώνυμες κυρίες αφήνουν τη φήμη τους για να υποταχθούν στον έρωτά σας (Να βλέπετε συχνά το «μια βραδιά στο Noting Hill!).

Εκείνη: Ναι! Είναι δυνατός ο άνδρας που «παίζει» στις φαντασιώσεις σας! Έχει χρήμα, αναγνωσιμότητα, έχει δόξα! Κοινωνικά δυνατός αλλά και σεξουαλικά επιθυμητός! Είναι πιθανότατα μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου, γνωστός ηθοποιός του θεάτρου, είναι διάσημος τραγουδιστής; «Κάνετε παρέα» τις νύχτες με τον George Clooney και τον Brad Pitt; «Αφήνεστε» στα χέρια του Γιάννη Λάτσιου ή σας συνεπαίρνει η σκέψη να σας τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμμος στην αγκαλιά του; Η προτίμησή σας σε άτομα κύρους, σας οδηγεί πολλές φορές στο παρελθόν, ακόμα και αν με κάποιους άνδρες σας χωρίζουν αιώνες και χιλιετίες! Δεν θα λέγατε «όχι» στον βασιλιά Αρθούρο, στον Ιούλιο Καίσαρα, στον Μέγα Αλέξανδρο! Σαν μοντέρνα Κλεοπάτρα θα ξελογιάζατε ξανά και ξανά τον Αντώνιο, ακόμα και αν γνωρίζατε το τέλος του έρωτα στο Άκτιο! Και αυτό δεν είναι φαντασίωση! Είναι προσδοκία!

 

Astrologos team Από Astrologos team