Στις φαντασιώσεις σας κυριαρχεί ένα έντονο «μπέρδεμα» ανάμεσα στη σεξουαλικότητα και στο ρομαντισμό. Τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα έτσι ώστε αρκετά συχνά «χάνεστε» μέσα στα όνειρά σας! Οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας είναι αρκετές, γι’ αυτό και τα παιχνίδια που παίζετε με τη φαντασία σας είναι συνεχή! Οι περισσότερες από τις φαντασιώσεις σας ωστόσο, έχουν ένα κοινό «παρανομαστή» : έχουν την τάση να τελειώνουν όπως τα παραμύθια! Μετά από περιπέτειες και προβλήματα, έρχεται πάντα το happy end, ο γάμος, τα παιδιά και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα! Αυτή είναι η ιδανική φαντασίωσή σας. Αυτός ή αυτή που κυριαρχεί στα όνειρά σας, ανεξάρτητα από χρώμα δέρματος ή ηλικία, είναι ένας πατέρας, μια μητέρα, ένα πρόσωπο που σας φέρνει στο μυαλό την έννοια της οικογένειας. Πρόκειται για ένα συνεσταλμένο ή ντροπαλό άτομο που αποδέχεται την σεξουαλική πράξη, αφού μέσα από αυτή μεγαλώνει ο ιστός της οικογένειας, έρχονται μωρά που κάνουν με τη σειρά τους άλλα μωρά και πάει λέγοντας. Στην πραγματικότητα δεν φαντασιώνεστε τους μελλοντικούς γονείς, αλλά τα μεγάλα παιδιά που βρίσκονται στην αρχή της ενηλικίωσης, δηλαδή όταν ο άνθρωπος αρχίζει να ψάχνει τις ρίζες του και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει αργότερα τη δική του οικογένεια, μέσα από δοκιμές παρτενέρ και πειραματισμούς στο σεξ.

Εκείνος: Μπορεί το μυαλό σας αρκετά συχνά να «δουλεύει» εκ του πονηρού, ωστόσο η ιδανική γυναίκα για εσάς εκπροσωπεί την αθωότητα και την αγνότητα! Είναι νέα, όμορφη και σεμνή, φαινομενικά απέχει από τις ανθρώπινες αμαρτίες και την ηδονή του έρωτα. Ωστόσο φαντασιώνεστε πως το ίδιο αυτό πρόσωπο γνωρίζει πώς να μεταλλάσσεται στην ενθουσιώδη ερωμένη, στο παθιασμένο εκείνο θηλυκό που κλέβει το μυαλό και αναστατώνει την καρδιά σας. Είναι η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και η ωραία κοιμωμένη σε συσκευασία του ενός! Η ντροπαλή κοπελιά που αφήνει πίσω της την παιδικότητα, μια νεαρή γυναίκα που κρύβει ακόμα μέσα της το κοριτσάκι σας! Εσείς, σαν τον τρυφερό πρίγκιπα του παραμυθιού, θα της διδάξετε τον έρωτα, χωρίς να την «ατιμάσετε», αφού μέσα από την αγάπη σας, θα γεννηθεί ένας νέος ήρωας των παραμυθιών!

Εκείνη: Το γοητευτικό βασιλόπουλο καβάλα στο λευκό του άτι, αποτελεί μια από τις φαντασιώσεις που εμφανίζονται αρκετά συχνά στις κοιλάδες του εγκεφάλου σας! Ο άντρας των ονείρων σας είναι «ένας ιππότης για τη Βασούλα»: Είναι αγνός και λευκός σαν το απάτητο χιόνι. Δεν υπάρχει τίποτα το χυδαίο επάνω του, αφού η βία σε έλος τις εκφράσεις της δεν έχει τίποτε να κάνει με τα δικά σας παραμυθένια όνειρα! Τίποτα δεν σας προκαλεί μεγαλύτερη απέχθεια όσο ένα ανθρώπινο ον που εκδηλώνει επιθετικότητα. Ο πρίγκιπας των ονείρων σας είναι ένα αθώο ον που δεν θα σας απειλήσει ποτέ. Πρόκειται για τον χαρισματικό σύντροφο που θ σας φιλήσει, θα σας πάρει στη ζεστή αγκαλιά του και θα σας παρέχει ασφάλεια και προστασία. Είναι το παιδί και ο πατέρας σας συγχρόνως!

Astrologos team Από Astrologos team