Νιώθετε συχνά τύψεις για τις φαντασιώσεις σας; Σας φοβίζει το γεγονός ότι αρκετά συχνά αυτή η γυναίκα που περιμένετε ή ο άνδρας που λαχταράτε να κλείσετε στην αγκαλιά σας μοιάζει κάπως με την αδελφή ή με τον αδελφό σας! Μην τρομάζετε και αφήσετε τις ενοχικές σκέψεις μακριά σας! Κατά ένα περίεργο τρόπο εκείνος ή εκείνη που ζει στα όνειρά σας είναι ο δίδυμος αδελφός σας ή η δίδυμη αδελφή σας! Εκείνος ή εκείνη που σας μοιάζει, που αποτελεί το συμπλήρωμα του εαυτού σας, το είδωλό σας στον καθρέπτη, είναι το alter ego σας! Και φυσικά όχι, δεν έχετε καμία προδιάθεση για αιμομιξία!

Το ον εκείνο που κυριαρχεί στις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας, είναι μια προέκταση της εικόνας σας. Παίζει μαζί σας, ξέρει να γελά με το γέλιο σας, σας παίρνει συχνά από το χέρι και ταξιδεύετε στον κόσμο της αθωότητας, του αισθησιασμού, αλλά και της ελευθερίας. Ναι! Σωστά μαντέψατε: θυμίζει λίγο Πήτερ Παν. Και που είναι το κακό; Ναι, ζείτε συχνά σε αυτό το σύμπαν, όπου μπορείτε να πετάτε, να γελάτε, να χαίρεστε. Όταν είμαστε παιδιά, ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα επιτρέπονται, αφού τίποτε δεν είναι πραγματικά σοβαρό, τίποτε δεν είναι κακό και εν τέλει τίποτε δεν απαγορεύεται, εκτός από τις απαγορεύσεις!

Εκείνος: Φαντασιώνεστε συχνά, ίσως συχνότερα από τους υπόλοιπους άνδρες του αστερισμού σας. Ως επί το πλείστον η γυναίκα των φαντασιώσεών σας είναι όμορφη και ανέμελη, είναι νέα πολύ νέα, είναι αδύνατη και μάλιστα μοιάζει περισσότερο με νεαρό αγόρι παρά με κορίτσι ! Πρόκειται για ένα «πειραχτήρι» που γελάει, κοροϊδεύει, παίζει και δεν ξέρει να ξεχωρίζει την αθωότητα από τον αισθησιασμό. Ναι! Θυμίζει λίγο την Αλίκη στο ρόλο του «Πίπη»! Είναι η ναζιάρα εκείνη που κρύβει το πονηρό γέλιο της πίσω από κατάλευκο χέρι της, για την άτακτη μαθήτρια που κρύβει μέσα της μια Λολίτα! Είναι νέα και αγνή, ωστόσο εσείς, στις φαντασιώσεις σας θα καταφέρετε να την «αιχμαλωτίσετε» και να την μυήσετε στα μυστικά του έρωτα!

Εκείνη: Ο άνδρας των ονείρων σας είναι νεαρός, ακόμη δεν έχει χάσει την παιδικότητά του. Μόλις έχει ξεκινήσει να ανακαλύπτει τον κόσμο, με μια έμφυτη περιέργεια: θέλει να μάθει τα πάντα σαν μικρός εξερευνητής. Είναι πανέξυπνος, είναι ομιλητικός, είναι χιουμορίστας. Ωστόσο όταν κάνει τον «φωτεινό παντογνώστη» στους φίλους του είναι για να κρύψει την απειρία του! Από την πλευρά σας, φαντάζεστε ότι αυτό το μικρό και άπειρο πλασματάκι μόλις πέσει στα χέρια σας ξαφνικά θα ξυπνήσει μέσα του το βασικό του ένστικτο και εσείς θα το μυήσετε σε όλες τις εκφάνσεις του έρωτα, ακόμα και στις πιο τολμηρές! Μαζί του ο έρωτας θα είναι ένα μάθημα, όχι μέσα στην τάξη, αλλά έξω: στη φύση και στην ελευθερία!

Astrologos team Από Astrologos team