Μπορεί να ζείτε στην ταραγμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα με τα χιλιάδες οικονομικά προβλήματα να σας ταλαιπωρούν και να σας ταλανίζουν, ωστόσο στις φαντασιώσεις σας έχετε πλάσει έναν άλλο κόσμο, σε μια διαφορετική διάσταση! Πρόκειται για ένα σύμπαν αρχαϊκό, ένα σύμπαν ξεχασμένο, εκεί όπου τα ανθρώπινα όντα γίνονται ένα με τη φύση και μαζί ζουν στο ρυθμό των εποχών που εναλλάσσονται, μέσα σε άγριες καταιγίδες και καυτά απογεύματα, ανάμεσα σε άγρια ζώα, μέσα σε απροσπέλαστα δάση, σαν εκείνα του Αμαζόνιου προτού γίνουν …οδοντογλυφίδες! Ο άντρας ή η γυναίκα των φαντασιώσεών σας είναι αρκετά συχνά ένα ον πρωτόγονο, ένα άτομο που λίγο διαφέρει από ένα άγριο ζώο, ένας άνθρωπος στα πρώτα βήματα της ιστορίας του επάνω σε αυτόν ή σε κάποιον άλλο πλανήτη! Το πλάσμα εκείνο που εξάπτει τη φαντασία σας, ζει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, από την άλλη πλευρά όμως βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της! Το πλάσμα αυτό θα το φαντάζεστε συχνά να κρύβει το γυμνό κορμί ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση, αντλώντας τις δυνάμεις για την επιβίωση από τη γη, τα φυτά τα δέντρα. Αυτό το πρωτόγονο αισθησιακό ον, γνωρίζει όλα τα μυστικά της σεξουαλικής έκστασης: μπορεί να γίνεται βάρβαρο, αλλά ακόμα και τότε δεν σας προκαλεί φόβο, αλλά ερωτική έξαψη!

Εκείνος: Αλήθεια ποιά απ’ όλες είναι η γυναίκα που κυριαρχεί στις φαντασιώσεις σας; Μια αρχαία θεά, κυρίαρχος της φύσης; Μια μεγάλη ιέρεια, μια βασίλισσα της ηδονής ή μια νέα γυναίκα με πλούσιες καμπύλες βγαλμένη από αναγεννησιακό πίνακα, μητέρα γόνιμη και προστατευτική; Μήπως μια εταίρα σαν την Λαίδα την Κορινθία ή την Φρύνη, μια ιερή πόρνη ή μια ερωτευμένη γκέισα της «αυτοκρατορίας των αισθήσεων»; Μια ιερόδουλη περιωπής την οποία πολιορκούν όλοι οι άντρες γιατί κρύβει μέσα στα στήθη της μια ψυχή ανεπιτήδευτη και αγαπησιάρα; Ή μια γυναίκα με άγρια ομορφιά: μαγευτική, σκληρή και αθώα ταυτόχρονα, ικανή να σας μυήσει στα μυστικά του έρωτα; Όποια και αν «ταιριάζει» στην περιγραφή, σίγουρα η γυναίκα των ονείρων σας είναι μόνο δική σας!

Εκείνη: Ο άντρας που έρχεται στις φαντασιώσεις σας δεν ανήκει στον κόσμο της πόλης! Φτάνει από την παρθένα φύση, έρχεται από τα δάση: προέρχεται από έναν κόσμο σοφό και αρχαίο, από ένα σύμπαν παράλληλο, από ένα παράδεισο χαμένο στο χρόνο. Θα μπορούσε κάποιες φορές να μοιάζει με Σάτυρο. Ναι, είναι ανθρώπινος, ωστόσο έχει κάτι το ζωώδες στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή. Θα μπορούσε να θυμίζει τους μυθικούς Κενταύρους, να είναι μισός άνθρωπος και μισός ζώο. Διαθέτει πρωτόγονη αγριάδα αλλά και ανθρώπινη τρυφερότητα. Θα μπορούσε να είναι ένα δασοφύλακας, ένας κηπουρός και εσείς η Λαίδη Τσάτερλι!. Ξέρει να ξεχωρίζει τα φυτά που ανάβουν το πάθος και σας κερνά το ζωμό τους! Ο αισθησιασμός του δεν γνωρίζει όρια, ωστόσο κάτω από το σέξι παράστημά του κρύβεται ένα ον γεμάτο τρυφερότητα.

 

Astrologos team Από Astrologos team