Όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε από τον περίγυρό σας, από το φόβο να μη σας πουν μαζοχιστή ή σαδιστή, είναι σχεδόν σίγουρο: η βία, σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό σας «τρελαίνει». Μάλιστα, στην καθημερινότητά σας ως επί το πλείστον βγάζετε ένα πρόσωπο πολιτισμένο και ραφινάτο, σχεδόν σεμνό. Στο βάθος της ψυχής σας ζει ένα όν που αγαπά τη δύναμη, λατρεύει τη μάχη, τον πόλεμο. Το βασικό σας ένστικτο πολύ συχνά εμπλουτίζεται από φαντασιώσεις που καμιά φορά σας ανησυχούν σας κάνουν να αναρωτιέστε αν «στέκετε καλά στο μυαλό σας»! Σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας,. Τίποτε το κακό δεν υπάρχει στις σκέψεις αυτές! Οι εικόνες της βίας που πιθανότατα σας «ανεβάζουν» είναι στην πραγματικότητα η έκφραση της ενέργειας και της δύναμης της ζωής που αντλείτε από τον Ήλιο στον Κριό. Στην ουσία δεν υπάρχει τίποτε το βρώμικο σε αυτές τις φαντασιώσεις σας. Την ώρα που κάνετε έρωτα με το ταίρι σας ονειρεύεστε σωματώδεις ξανθούς κατακτητές που βιάζουν τις γοητευτικές αιχμάλωτες, πολεμιστές που εμπλέκονται σεξουαλικά μαζί σας αμαζόνες και «αγγέλους του διαβόλου» πάνω στις πολλών κυβικών μηχανές να σας παίρνουν στο κατόπι! Πάντως, αντίθετα με τις φαντασιώσεις σας, στην πραγματικότητα δεν έχετε διάθεση να προκαλείτε βία, αρκείστε μόνο στα όνειρά σας!

Εκείνος: Μάλλον η γυναίκα των φαντασιώσεών ας δεν είναι το τρυφερό και ρομαντικό πλάσμα των καρτ-ποστάλ του facebook! Πρόκειται για ένα θηλυκό ανεξάρτητο και δυναμικό, που «ρίχνεται» από μάχη σε μάχη, από κατάκτηση σε κατάκτηση. Θα μπορούσε να μοιάζει την Άρτεμη, τη θεά του κυνηγιού ή σε μια από τις θρυλικές αμαζόνες. Συχνά φαντασιώνεστε μια σύγχρονη εκδοχή της γυναίκας-πολεμιστή, της δυναμικής μοτοσικλετίστριας με τη δερμάτινη μαύρη στολή που σας προσπερνά με 200 χλμ/ώρα στην Εθνική οδό. Με λίγα λόγια, είναι η ερωμένη που οδηγεί σαν άντρας, είναι «αντίπαλος» και αυτό σας τρελαίνει! Η μάχη θα είναι άγρια, αλλά πάντα θα θριαμβεύετε στο τέλος, καθώς εκείνη θα «γουργουρίζει» στην αγκαλιά σας σαν τη λέαινα που εξημερώσατε!

Εκείνη: Δεν θα το αποκαλύψετε ποτέ στις φίλες σας, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αμετανόητες φεμινίστριες! Ωστόσο ο άντρας των φαντασιώσεών σας, δεν υπολείπεται του προϊστορικού εκείνου αρσενικού που σέρνει το θηλυκό από τα μαλλιά στη σπηλιά του! Θυμίζει πάρα πολύ τον Κόναν τον βάρβαρο. Τον μεγάλο κέλτη πολεμιστή με τους υπερφυσικούς μυς. Έχει τα χαρακτηριστικά ενός Βίκινγκ κατακτητή, λίγο προτού λεηλατήσει και καταστρέψει ένα ολόκληρο χωριό! Ένας που προβάλλει τις ορμόνες και τη δύναμή του, αλλά δεν του λείπει ο ρομαντισμός. Θα σας πάρει στα χέρια του, θα σας πονέσει, ίσως ακόμα και θα σας βιάσει, αλλά όλα θα έχουν happy end! Εσείς, θα ανταποκριθείτε στο πάθος του, έτσι ώστε όταν φύγει θα κατακτήσει όλο τον κόσμο και θα σας τον προσφέρει στα πόδια σας!

 

Astrologos team Από Astrologos team