Αναζητώντας εμπειρίες - Οι γυναίκες Δίδυμοι δημιουργούν αρκετές σχέσεις και γνωριμίες, προτού επιλέξουν και καταλήξουν στον ένα και μοναδικό σύντροφο!

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι άκρως γοητευτικές και παιχνιδιάρες! 

Ανήκετε στις γυναίκες Διδύμους; Αν ναι, σας αξίζουν συγχαρητήρια! Και φυσικά όχι μόνο σ' εσάς, αλλά και στο σύντροφό σας! Είστε πολύ ευχάριστες και γοητευτικές, με πολλούς θαυμαστές στο ενεργητικό τους. Έχετε έναν τρόπο να ανακατεύεστε σε όλα και να ανακατεύετε τα πάντα και με το ..γάντι να φοράτε τα γυαλιά σε πολλούς. Η εξυπνάδα αλλά και η λεπτότητα στη συμπεριφορά σας σας βοηθάνε σε αυτό, ενώ την ίδια στιγμή μοιάζετε να μην περιμένετε τίποτα από κανέναν και να θέλετε να πατάτε στα δικά σας πόδια – τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ο σκοπός και το όνειρο της ζωής σας, έρχεται δεύτερη ή τρίτη στο πρόγραμμα. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας και τα ειδύλλια. Ερωτεύεστε συχνά, ζείτε το παρόν, αποκτάτε πολλές εμπειρίες και συνέχεια αναζητάτε τον επόμενο άντρα που θα σας εξιτάρει αλλά και θα σας αντέχει. Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες Δίδυμοι είναι πολυπρόσωποι, σαν να έχουν όντως δύο ψυχές μέσα τους.  

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Όταν έρθετε κοντά με κάποιον ή προχωρήσετε και σε δέσμευση, ένα πράγμα θα έχει σίγουρα αποσαφηνιστεί στον… τυχερό: το πόσο σας αρέσουν οι αλλαγές. Και αν εκείνος σας προσφέρει μονότονα βράδια μπροστά στην τηλεόραση με ποπ κορν και αναψυκτικά αντί για έντονες νύχτες διασκέδασης και μπαράκια και κλαμπ, τότε σίγουρα έχει χάσει. Εσείς ψάχνετε ήδη για τον επόμενο  «κύριο Τέλειο»…

Από την εφηβεία κιόλας οι γυναίκες Δίδυμοι θέλουν να δοκιμάζουν τα πάντα, κυρίως στον ερωτικό τομέα. Και αυτό με την πάροδο του χρόνου δεν αλλάζει. Πρόκειται για μια πολύ ερωτική γυναίκα, που ξέρει καλά τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού και δεν διστάζει να το μετατρέψει σε περιπέτεια για το σύντροφό της. Ακόμη και στην περίπτωση που οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενε, ήταν όμως μια εμπειρία, δεν χάνει χρόνο και πάει… για την επόμενη. Πιστεύει στον εαυτό της και αισθάνεται σίγουρη ότι με τη γοητεία της μπορεί άνετα να κατακτήσει έναν καινούργιο και καλύτερο σύντροφο. Ίσως και να βρει τον άντρα της ζωής της, που θα την λατρεύει και θα την καταλαβαίνει.

Αυτό που κάνει τη συμβίωση με τις γυναίκες Διδύμους πολύ δύσκολη είναι η ζήλια τους. Σε αυτό τον τομέα αντιδρούν ακριβώς όπως και οι άντρες αυτού του ζωδίου. Για τις ίδιες το φλερτ  είναι αναμενόμενο, για τον σύντροφό τους όμως όχι. Και μόνο για αυτό το λόγο προκύπτουν προβλήματα που όμως οι ίδιες δεν το βλέπουν. Έχουν έντονη διαίσθηση όταν πάει κάτι λάθος και, μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα, συνήθως εξαφανίζονται. Όταν πια το πρόβλημα δεν μπορούν να το αποφεύγουν άλλο, εκμεταλλεύονται όσο περισσότερο μπορούν το ταλέντο τους: την ευφράδεια. Κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο ομιλητικό και ετοιμόλογο. Οι γυναίκες Δίδυμοι κρατούν τα πρωτεία! Συνεπώς, για όλους τους υπόλοιπους είναι δύσκολο να κάνουν διάλογο μαζί τους και να αντικρούσουν τα επιχειρήματά τους. Και αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως επιθυμεί η γυναίκα αυτού του ζωδίου, συνήθως δε στεναχωριέται ιδιαίτερα, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

Πολύ συχνά οι γυναίκες Δίδυμοι δίνουν την εντύπωση ότι είναι ψυχρές, αναίσθητες και άκαρδες. Η λέξη «συναίσθημα» μοιάζει γι' αυτές άγνωστη λέξη. Ωστόσο, εκείνες πιστεύουν ότι δεν αξίζει να στεναχωριούνται για κάποιον που απλώς δεν αντέχουν άλλο να είναι μαζί του. Να τον αλλάξουν δε γίνεται, ούτε όμως είναι δυνατόν και για εκείνες να υποχωρήσουν. Υποστηρίζουν τη δική τους φιλοσοφία ζωής και συνεχίζουν το δρόμο τους.

Πηγή: Ο ζωδιακός κύκλος -Εκδόσεις Πατάκη

Astrologos team Από Astrologos team