Γοητεία

Οι άντρες Δίδυμοι φλερτάρουν με πολλές γυναίκες και ταυτόχρονα αναζητούν τη μία και μοναδική.

'Ένα στοιχείο είναι σίγουρα καλό για τούς άντρες Διδύμους: δεν έχουν ποτέ πρόβλημα στα ερωτικά τους. Είναι στην πλειοψηφία τους πολύ άνετοι και στις γνωριμίες αλλά και στο φλερτ. Θεωρούνται από τους πλέον ετοιμόλογους και ομιλητικούς χαρακτήρες και ανοίγουν κουβέντα ακόμα και από το τίποτα. Αρκετά συχνά, βέβαια, πέφτουν και σε γκάφες λόγω κεκτημένης ταχύτητας, όμως οι υπόλοιποι τις περισσότερες φορές τούς συγχωρούν. Εκπέμπουν ξεχωριστή γοητεία και είναι χαμογελαστοί και εύθυμοι άνθρωποι, με διάθεση να φιλοσοφήσουν ακόμα και την ίδια τη ζωή...

Οι Δίδυμοι είναι απλοί στην εμφάνισή τους και έτοιμοι για όλα. Προσαρμόζονται πολύ γρήγορα παντού και επικοινωνούν εξίσου εύκολα με όλους σχεδόν τους τύπους ανθρώπων, ενώ δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο. 'Όσο πιο πολλά πρόσωπα γνωρίζουν, τόσο λιγότερο διατηρούν τις παλιές τους σχέσεις και φιλίες. Πρόκειται για μια γενικευμένη στάση ζωής σχετικά με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Από εκεί και πέρα είναι επιλογή των άλλων αν θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν μαζί τους, να αποκαταστήσουν τη σχέση τους ή θα τους ξεχάσουν μια για πάντα.

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, βέβαια, με τους Διδύμους και τις γυναίκες. Αν και συμπεριφέρονται απέναντι στο ωραίο φύλο συχνά ως γνήσιοι... «Κουταλιανοί», επιδιώκουν να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με κάθε γυναίκα, είτε πρόκειται για πρόσφατες γνωριμίες είτε για παλαιότερες. Αυτό κάνει τις καταστάσεις ακόμα πιο εύκολες, άλλες φορές όμως οι ίδιες οι επιλογές τους τους δυσκολεύουν να βρουν τη γυναίκα της ζωής τους.

Μερικές φορές ο πληθυντικός του ονόματος τον ζωδίου επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς οι άντρες Δίδυμοι λειτουργούν συχνά σαν δύο διαφορετικοί άνθρωποι με δύο ξεχωριστές ψυχές. Αμφιταλαντεύονται για τα περισσότερα πράγματα που τους απασχολούν. Ξενοκοιτάζουν και μπαίνουν εύκολα σε διλήμματα για τις υπόλοιπες γυναίκες γύρω τους, ακόμα και όταν η σύντροφός τους είναι δίπλα τους. Δεν αρνούνται και ούτε σταματούν ποτέ το φλερτ, και μάλιστα εάν η σύντροφός τους ενοχληθεί από τα βλέμματά τους προς τις άλλες, τότε μπορεί και να... σταματήσουν τη σχέση. Οι Δίδυμοι θεωρούν το φλερτ απαραίτητο και δεν καταλαβαίνουν γιατί ενοχλείται η αγαπημένη τους, οι ίδιοι πιστεύουν ότι είναι εντελώς ακίνδυνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές τους πεποιθήσεις είναι πιστοί στη σχέση τους, παρ' όλες τις φιλικές σχέσεις που διατηρούν με άλλες γυναίκες ή το περιστασιακό φλερτ. Ακόμα και όταν έχουν τρεις παράλληλες σχέσεις, το ίδιο θα μπορούσαν να πουν για το χρόνο που περνούν ξεχωριστά με την καθεμιά. Το διάστημα που βρίσκονται με καθεμιά ξεχωριστά θεωρούν ότι είναι πιστοί και ότι δεν προδίδουν κανέναν. Γι' αυτό ακριβώς τον τρόπο σκέψης είναι γνωστοί αλλά και...περιζήτητοι οι άντρες Δίδυμοι, επειδή πολλές γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια περιπέτεια με ημερομηνία λήξεως και αυτοί μπορούν να τους προσφέρουν κάτι τέτοιο.

BANNER - ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Τα προβλήματα ξεκινούν όταν μια από τις πολλές αγαπημένες τους διεκδικήσει την αποκλειστικότητα και ζητήσει δέσμευση ή ακόμα και γάμο. Εκείνοι αποχωρούν σιγά σιγά από τη σχέση, αδιαφορώντας αρχικά για τα σημεία στα οποία ταιριάζουν και κάνοντας ό,τι είναι δυνατό ώστε να μην της κινούν πλέον το ενδιαφέρον. Οι γρίφοι και τα αινίγματα έτσι κι αλλιώς προσελκύουν τους Διδύμους. Προτιμούν δηλαδή τις γυναίκες που έχουν ένα μυστήριο, που δεν ανοίγονται εύκολα και προπαντός δεν τους κυνηγούν συνέχεια. Υπάρχουν όμως και αρκετοί Δίδυμοι που προχωρούν σε γάμο αρκετά νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, ίσως λόγω έλλειψης εμπειριών. Και πολύ συχνά αντιλαμβάνονται ότι αυτή η στάση ζωής προς το παρόν δεν τους εκφράζει και χωρίζουν. Σε κανένα άλλο ζώδιο δεν είναι τόσο υψηλός ο αριθμός των διαζυγίων όσο στους Διδύμους, κι αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα.

Πηγή: Ο ζωδιακός κύκλος -Εκδόσεις Πατάκη

Astrologos team Από Astrologos team