Θηλυκότητα

Η Ταυρίνα έχει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων που την αφορούν και δεν πείθεται μόνο με ωραία λόγια

Ο σύντροφος μιας γυναίκας Ταύρου πρέπει να είναι πολύ περήφανος! Είστε υπό την επιρροή μιας βασίλισσας της ομορφιάς, της θεάς Αφροδίτης, και αυτό μιλάει από μόνο του. Αυτή η θεά του έρωτα ευθύνεται λοιπόν για τον αισθησιασμό που σας χαρακτηρίζει αλλά και την πολύ θηλυκή εμφάνισή σας. Δύσκολα περνάτε απαρατήρητη, και αυτό σίγουρα δεν είναι μυστικό... Όπως και ο άντρας Ταύρος, έτσι και εσείς διαθέτετε πολύ πρακτικό πνεύμα. Πρώτα σκέφτεστε και μετά πράττετε, ακόμα και στον έρωτα. Απολαμβάνετε το φλερτ, είτε ως πομπός είτε ως δέκτης, καθώς οι θαυμαστές είναι ούτως ή άλλως πολλοί. 'Όμως δε λέτε εύκολα «ναι», γιατί δεν πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα και στις σχέσεις της μιας νύχτας.

Όποιος επιθυμεί πραγματικά να σας κατακτήσει, πρέπει να προσπαθήσει πολύ, και αυτό όχι μόνο με δώρα και εκπλήξεις που μπορεί να κάνει. Η γυναίκα Ταύρος έχει τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων που την αφορούν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί εύκολα κάποιος να την πείσει μόνο με ωραία λόγια. Ακόμα και όσοι περνιούνται για «Δον Ζουάν» και έχουν πλήθος κατακτήσεων στο παρελθόν θα τα βρουν δύσκολα, εάν βάλουν στόχο τη γυναίκα αυτού του ζωδίου. Δεν πείθεται εύκολα και είναι σε θέση να αντιπαραθέσει πολλά επιχειρήματα και απόψεις σε όσα ακούει, ακόμα και να κολλήσει τον άλλο στον τοίχο. Αυτά βέβαια αφορούν τους ευπαρουσίαστους που θα την προσεγγίσουν, γιατί η γυναίκα αυτού τον ζωδίου δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κανέναν άλλο, ούτε καν να του απαντήσει. Δεν έχουν καμία τύχη οι ευτραφείς και οι αγύμναστοι και, ακόμα και αν προς στιγμή δώσει σημασία, δεν πρόκειται σίγουρα για τη σχέση της ζωής της.

BANNER - ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Ωστόσο, ένας άντρας μπορεί να έχει ελπίδες όταν μιλήσει ειλικρινά και φερθεί τίμια. Γιατί η γυναίκα Ταύρος φέρεται εξίσου τίμια, απεχθάνεται το ψέμα και ζητά το ίδιο από τους γύρω της και ιδιαίτερα από το σύντροφό της. Η ψυχολογία θα μπορούσε να θεωρηθεί χόμπι της γυναίκας αυτού του ζωδίου, γιατί απολαμβάνει τις στιγμές που παρατηρεί και ψυχολογεί τους άλλους. Ξέρει καλά τη γλώσσα του σώματος, έχει δυνατό διαίσθηση και κοφτερό μυαλό, ώστε να συνδυάζει απαντήσεις και κινήσεις των άλλων και δύσκολα να  πέφτει έξω. Αρκετά συχνά και με την πρώτη ματιά μπορεί να καταλάβει ποιον έχει απέναντι της.

Οι Ταυρίνες είναι επίσης πολύ αισθησιακές γυναίκες, τους αρέσει ο χορός και η διασκέδαση. Αυτή η γυναίκα του ζωδιακού κύκλου δε λέει «όχι» σε καινούρια πράγματα, θέλει νη δοκιμάζει καινούριες εμπειρίες και να ζει με πάθος κάθε λεπτό, εξισορροπώντας ίσως έτσι τη σταθερότητα που διέπει τις ερωτικές της σχέσεις. Συνήθως δεν έχει πολλές εμπειρίες στον έρωτα, παρά τους πολυάριθμους θαυμαστές της έχει λίγες και καλές σχέσεις στο ενεργητικό της. Πιστεύει και αναζητά τον «κύριο Τέλειο» και, όταν τον βρει, μένει πιστή σε αυτόν και περιμένει το ίδιο και από εκείνον.

Ο άντρας που θα επιλέξει να παντρευτεί και να έχει δίπλα της για μια ζωή πρέπει να πιστεύει στη λέξη «δέσμευση». Είναι κάτι που θεωρεί αυτονόητο και δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απιστία ούτε και το σκεπτικό να κυνηγάει από πίσω τον άλλο για να είναι πιστός. Άλλωστε, πιστεύει πως σε μια εκπρόσωπο της Θεάς Αφροδίτης εδώ στη Γη θα έπρεπε κάποιος να δείχνει τουλάχιστον σεβασμό...

Με τα προβλήματα που προκύπτουν, όπως και ο άντρας Ταύρος έτσι και η γυναίκα αυτού του ζωδίου τα πάνε πολύ καλά και ξέρουν να τα βγάζουν πέρα. Παρ' όλο που μπορεί να πονέσουν. Αυτό δεν τους σταματά.

Τις περισσότερες φορές η γυναίκα Ταύρος πιστεύει στα παιχνίδια της συνείδησης και προσπαθεί να είναι πάντα εντάξει με τον εαυτό της, δίνοντας σ' αυτή την περίπτωση προτεραιότητα στην αλήθεια παρά σε οποιαδήποτε υλικά αγαθά, που γενικότερα τη συγκινούν. Επιδιώκει την οικονομική καταξίωση, όχι όμως μέσα από ένα γάμο που δεν την ενθουσιάζει. Αναζητεί έναν ιππότη, που εάν είναι και πλούσιος Θα είναι ακόμα καλύτερα. Ωστόσο, μόνο ο πλούτος δεν είναι αρκετός, το πάθος είναι απαραίτητο.

Όπως βέβαιη και η εμπιστοσύνη και η πίστη τον ερωτικά δεσμό, που είναι εξαιρετικά σημαντικοί παράγοντες για όλους τους Ταύρους. Τρελαίνονται στην ιδέα ότι ο αγαπημένος τους μπορεί να τις απατήσει, γίνονται... ταύρος εν υαλοπωλείο. Και το χειρότερο είναι να αποκτήσουν αυτή την εντύπωση  για το σύντροφό τους. Ακόμα και αν δεν ευσταθεί και ο σύντροφός τους έχει μάτια μόνο γι' αυτές, η γυναίκα Ταύρος αν νομίζει ότι κάτι τρέχει, μπορεί να φτάσει μέχρι και σε σκηνές ζηλοτυπίας δημοσίως. Ακόμα και χωρίς λόγο! Και αυτό είναι σίγουρα αρνητικό για τη σχέση της, αλλά είναι αλήθεια. Κάποιες φορές μάλιστα θα προσπαθήσει αυτή η εκρηκτική γυναίκα να πνίξει μέσα της τις υποψίες, όμως αυτό θα την καταβάλει και η απογοήτευση θα είναι έκδηλη.

Πηγή: Ο ζωδιακός κύκλος -Εκδόσεις Πατάκη

Astrologos team Από Astrologos team