Έρωτας

Ο άντρας Ταύρος κατά βάθος δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του γι' αυτό και κάνει προσεκτικά βήματα 

Ο Ταύρος έχει μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο, παρόλο που μοιάζει να δοκιμάζει πολλές φορές την υπομονή των γυναικών. Τον θαυμάζουν και όσο τον ακούνε και τον γνωρίζουν περισσότερο, τους αρέσει να τους φροντίζουν. Όταν ο Ταύρος θέλει να κατακτήσει μια γυναίκα, δεν βιάζεται ούτε λειτουργεί αυθόρμητα. Κατά βάθος δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του και φοβάται το "όχι", γι' αυτό και κάνει προσεκτικά βήματα μόνο όταν αισθάνεται πιο σίγουρος για το "ναι". Είναι πεισματάρης και επιμένει και όταν το αντικείμενο του πόθου του δεν ανταποκρίνεται ούτε στα βλέμματα του, όμως, ακόμη και όταν ανταποκριθεί, ο Ταύρος αμφιταλαντεύεται και αργοπορεί στις κινήσεις του προς εκείνη. Θέλει να σιγουρευτεί ότι όντως ενδιαφέρεται η ίδια για εκείνον.

Μέχρι να το πάρει απόφαση και να προχωρήσει, εάν όντως η γυναίκα είναι ερωτευμένη μαζί του, θα της έχει ραγίσει την καρδιά. Όταν συνειδητοποιήσει όμως οτι αυτή είναι η γυναίκα που του ταιριάζει, δεν μπορεί τίποτε να τον σταματήσει. Μπορεί να πάει και στην άλλη άκρη του κόσμου, για να βρει τα αγαπημένα της λουλούδια. Κανένα εμπόδιο δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει από το να την πλησιάσει.Μια γυναίκα αισθάνεται πραγματικά κολακευμένη με όσα της προσφέρει και με τον τρόπο που της φέρεται και πρόβλημα προκύπτει μόνο όταν κάποιος από τους δυο αλλάξει γνώμη...

Οι Ταύροι αφήνονται στις απολαύσεις της ζωής, τους αρέσει η καλοπέραση και η ακριβή διασκέδαση. Το ωραίο φύλο είναι και αυτό μέσα στις προτιμήσεις τους, ιδίως οι ωραίες γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους και το ντύσιμό τους και ξέρουν πως να σταθούν και να συμπεριφερθούν. Λατρεύουν τις γυναίκες και ξέρουν πως να τους φερθούν για να τις κάνουν να νιώσουν ωραία. Πρώτο ρόλο παίζει το ένστικτο και η διαίσθησή τους. Στη συνέχεια όμως ζητούν αντίστοιχη επιβεβαίωση και είναι πάντα σε θέση να κακομάθουν τη σύντροφό τους. Τα δύσκολα είναι μόνο στη αρχή, όταν ερωτευτούν πραγματικά και θέλουν να δείξουν έναν διαφορετικό και πολύ ειλικρινή εαυτό.

Όταν όμως βρουν την κατάλληλη, πιστεύουν στη σχέση τους και δεν θέλουν με τίποτα να την θέσουν σε κίνδυνο.

Με άλλα λόγια, όταν δεσμευτούν δεν συνεχίζουν τη ζωή που έκαναν πριν. Δεν θέλουν να χάσουν την πριγκίπισσά τους. Την επέλεξαν ήδη μέσα από ένα μεγάλο αριθμό θαυμαστριών και είναι γι αυτούς η γυναίκα των ονείρων τους.
Όταν κοινοποιηθεί ο γάμος ενός Ταύρου, σίγουρα θα στεναχωρηθούν πολλές θαυμάστριες τους. Όμως, όταν ο ίδιος βρει την κατάλληλη, δεν θα τον σταματήσουν σε τίποτε οι κατακτήσεις του. Και θα της το δείχνει με κάθε τρόπο, με ακριβά δώρα στην αρχή, με εξομολογήσεις και λόγια αληθινά, ακόμα και με πρόταση γάμου στο τέλος...

BANNER -ΖΕΥΓΑΡΙ

Η πίστη σε μια σχέση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον Ταύρο, ειδικά επειδή ανήκει στα άτομα που έχουν μεγάλο κύκλο και πολλές επιτυχίες στις γυναίκες. Δεν φλερτάρει όμως όταν προχωρήσει σε μια σχέση που έχει σημασία γι΄ αυτόν, και περιμένει αντίστοιχη συμπεριφορά και από τη σύντροφό του. Το πάθος του για εκείνη μπορεί μερικές φορές να τον οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις και να ζηλέψει με το παραμικρό ή και να ανττιδράσει ώστε να πικάρει τη σύντροφό του. Και αυτό είναι καλό να το ξέρει η γυναίκα που είναι στο πλάι του, για να ξέρει πως να φερθεί.

Η οργάνωση και το πρόγραμμα που βάζει σε όλα ο Ταύρος είναι η δεύτερη φύση του και σίγουρα δεν του κάνει εντύπωση από ένα σημείο και μετά. Το ίδιο ισχύει και για τον έρωτα. Μόλις κάνει την εμφάνιση του, ο Ταύρος μοιάζει να αποζητά την ηρεμία για να σκεφτεί κάθε του κίνηση, όπως προκύπτει και από την παραπάνω ανάλυση. Φέρεται σωστά στην αγαπημένη του, απλώς αργεί στις κινήσεις του. Αλλά είπαμε, είναι μέχρι να το πάρει απόφαση, και τότε η γυναίκα που επέλεξε θα τον δει να μεταμορφώνεται από ηπίων τόνων άνθρωπο σε πραγματικό...ταύρο.

Μαθαίνει από τις προηγούμενες σχέσεις του, όπως ένα παιδί στο σχολείο, και φροντίζει να μην επαναλαμβάνει τα λάθη του. Όταν κάποιος τον ρωτήσει για το παρελθόν, θα πει: "Φέρθηκα έτσι γιατί εκείνη δεν ήταν η κατάλληλη". Και με τον ίδιο τρόπο θα απαντήσει στους άλλους και στον εαυτό του, εάν τυχόν τον προδώσει η καινούργια αγαπημένη του.

Πηγή: Ο ζωδιακός κύκλος -Εκδόσεις Πατάκη

Astrologos team Από Astrologos team