Εγκράτεια

Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές σχέσεις με συντηρητική ματιά

Η θετική ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία δεν θα μας λείψουν μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις αρχές του μήνα μέχρι και τις 26.11, για να περάσει στην συνέχεια στον αυστηρό και δύσκαμπτο Αιγόκερω. H εξαιρετικά θετική αυτή σύνοδος Αφροδίτης-Δία φέρνει τύχη, καλές ειδήσεις, επιτεύγματα και  θετικές εξελίξεις, ανέλπιστη σε κάποιες περιπτώσεις στήριξη στο έργο μας από άτομα που δεν το περιμέναμε, καθώς και ανεξήγητες ανατροπές προς το καλύτερο, σε δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να επαναπαυθούμε στο σύμπαν να μας λύσει τα προβλήματα μας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Απαιτείται πρώτιστα και κύρια η δική μας ενεργοποίηση, για να μπορέσουμε να έχουμε θετικές ανατροπές. Θα πρέπει επίσης να αποφύγουμε τις υπερβολές, κυρίως αναφορικά με τις δαπάνες και τη διασκέδαση μας. Η ισορροπία είναι απαραίτητο στοιχείο, που θα πρέπει να διαφυλάξουμε, κυρίως την περίοδο αυτή.

Η ανάγκη μας για ελευθερία και ανεξαρτησία θα είναι πολύ έντονη κατά την διάρκεια αυτού του τελευταίου επταημέρου του Νοεμβρίου, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιους κλυδωνισμούς στις συναισθηματικές μας σχέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως η επαφή μας με τα κοντινά μας άτομα θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας και να δούμε τον κόσμο μας αλλά και τον εαυτό μας μέσα από ένα τελείως διαφορετικό πρίσμα, κάνοντας μας λίγο πιο σοφούς.

Μετά τις 26.11 που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και προσωπικών σχέσεων λίγο πιο προσεκτικά. Η συντηρητικότητα και η εγκράτεια, κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερου, έρχονται στην επιφάνεια και κυριαρχούν στις κινήσεις μας, καθώς όμως και η ανάγκη μας να ξεχωρίσουμε σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο!

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια εδώ

Κριός

Με τον Ήλιο να κινείται στον 9ο σας οίκο και να ευνοεί τις κοινωνικές επαφές , τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις νέες γνωριμίες ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Αν ανήκετε στους singles του ζωδίου σας ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας. Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Βέβαια απαιτείται διακριτικότητα, μια και δεν θα σας άρεσε να δημιουργηθούν σχόλια στον επαγγελματικό σας χώρο. Εσείς πάλι που έχετε  μακροχρόνιες σχέσεις να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφό σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Ταύρος

Το νέο πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται θα επηρεάσει προς το καλύτερο τον ερωτικό σας τομέα με την Αφροδίτη να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Ωστόσο, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ίσως να αρχίσετε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας και όχι με τους φίλους σας, όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Δίδυμοι

Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφό σας καθώς σας έχει ανάγκη και θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε. Ενδέχεται να βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να χαρακτηρίζεται από έντονη εσωστρέφεια. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε εσάς. Εσείς που είστε μόνοι να είστε προετοιμασμένοι για ερωτικούς αιφνιδιασμούς, καθώς θα υπάρξει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, από κεραυνοβόλους έρωτες έως και παράνομες και εφήμερες σχέσεις! Όλα είναι δυνατόν να συμβούν, με την σύνοδο Αφροδίτης- Δία και το εξάγωνο του Άρη να σας ευνοεί!  

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Καρκίνος

Προς το τέλος της εβδομάδας οι ενέργειες σας θα εκπλήξουν τους πάντες, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με την σχέση σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας! Αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε τον σύντροφό σας χωρίς λόγο γιατί πιθανότατα δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, χάρη στη σύνοδο Αφροδίτης – Δία  θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο! 

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Λέων 

Αν έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, φροντίστε, συμβουλεύουν τα άστρα,  να ελέγξετε την κτητικότητα και τη θέληση σας για έλεγχο και επιβολή στη σχέση. Θα υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε απρόσμενες αρνητικές εξελίξεις με τον Ουρανό σε πτώση στον 10ο οίκο σας. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σας, όπως σέβεται ο σύντροφος σας την δική σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα απασχολήσει εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. 

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Παρθένος 

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την κακή μεταξύ σας επικοινωνία.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 25 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια εδώ

Ζυγός 

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας είστε αυτοί που ευνοείστε περισσότερο τις ημέρες αυτές, με τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας να δείχνουν ότι ο ερωτισμός σας ανεβαίνει κατακόρυφα! Νέα πρόσωπα και νέες γνωριμίες  σας αναγεννούν και σας βοηθούν να ξεπεράσετε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν. Είστε στα επάνω σας και δεν αφήνετε ευκαιρία να πάει χαμένη! Αν είστε δεσμευμένοι, με την αντίθεση του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας ,θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

Σκορπιός 

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί γενικότερα τις σχέσεις το επταήμερο αυτό!   Έντονες κοινωνικές επαφές, νέες γνωριμίες και καινούργια ενδιαφέροντα τραβάνε την προσοχή σας και δεν αποκλείεται να θελήσετε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική περιπέτεια. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Προς το τέλος της εβδομάδας  η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη με την σύνοδο Αφροδίτης –Δία  και το τρίγωνο του Ερμή να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

BANNER - 14901_red

Τοξότης 

Νέες γνωριμίες υπόσχεται με την έναρξη της εβδομάδας το πλανητικό σκηνικό, καθώς η Νέα Σελήνη ( στις 26/11) στο ζώδιο σας  υπόσχεται πολλά! Θα εκπέμπετε σεξουαλικότητα με την παραμικρή σας κίνηση και μέσα από τους εφήμερους έρωτες  τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Αν και η αισθηματική σας ζωή σας ταλαιπώρησε, θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο εξωστρεφείς, ακόμη και με τις νέες γνωριμίες σας με την θέση του Άρη στον 12ο οίκο σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, έχετε πάρει ήδη τις οριστικές σας αποφάσεις και είστε και ψυχολογικά έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στην ζωή σας . Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και ότι ήταν κάτι που έπρεπε να το είχατε κάνει ίσως νωρίτερα. Στους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φροντίστε λοιπόν να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

Αιγόκερως

Για όσους είστε σε μια μόνιμη σχέση τα προβλήματα θα συνεχιστούν και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις λόγω της κακής σας κρίσης. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις. Με την θέση του Χείρωνα και τον ουρανό σε ανάδρομη πορεία νιώθετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφετε ακόμη συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Υδροχόος

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος και θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην παρασύρεστε από παχιά λόγια και υποσχέσεις, εξιδανικεύοντας ανθρώπους καθώς σε βάθος χρόνου δεν θα σας βγει σε καλό.  Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας  δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα βιώσετε έντονες καταστάσεις, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας ,που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, με την θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

Ιχθείς 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον και θα χαρείτε ιδιαίτερα, αφού θα δείτε ότι ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σας ανθρώπους,  πράγμα που ανεβάζει την ψυχολογία σας. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές  ζήλιας στο έτερο ήμισυ σας και θα προσπαθήσετε να του ελέγξετε τη ζωή. Προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό! Δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τα λόγια τους γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σας κλέψει την καρδιά με την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας! Μην διστάζετε να κρατήσετε επαφή και να ξεκινήσετε κάτι πιο μόνιμο, γιατί έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο. 

Μάθε πως η Νέα Σελήνη επηρεάζει το ζώδιο σου κάνοντας κλικ εδώ

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου εδώ

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

 

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη