Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό αλλά και η ορθή πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη βοηθά να ξεδιαλύνουν τόσο τα συναισθήματα όσο και οι ερωτικές μας προσδοκίες!

Η Αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει αναταράξεις

Το πέρασμα του Άρη στον Σκορπιό αλλά και η ορθή πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Τοξότη βοηθά να ξεδιαλύνουν τόσο τα συναισθήματα όσο και οι ερωτικές μας προσδοκίες!

Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου συνεχίζει την πορεία του ο Άρης μέσα από το ζώδιο του Ζυγού και μετά περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου μεταξύ 23 και 26 του μήνα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Το χρονικό αυτό  διάστημα, εκείνο που έχουμε να περιμένουμε είναι κάποιες έντονες αναταράξεις, συγκρούσεις δυνάμεων και  αγώνες  για την εξουσία και την επικράτηση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. 

Σε προσωπικό επίπεδο συνιστάται να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας καθώς μπορούμε εύκολα να εκτεθούμε σε ατυχήματα ή να εμπλακούμε χωρίς να το καλοκαταλάβουμε σε βίαιες συγκρούσεις. Ειδήσεις για εκρήξεις, ατυχήματα με μεγάλο αριθμό θυμάτων, έντονες διαδηλώσεις και συγκρούσεις δυνάμεων θα κυριαρχήσουν στην επικαιρότητα. Κάποιες συγκρούσεις μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και σε αυτές τις περιπτώσεις να καταφύγουν οι κυβερνήσεις σε ακραία μέτρα καταστολής.

Δεν είναι όμως όλα αρνητικά και δυσοίωνα, καθώς η διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό μας ωθεί να είμαστε επίμονοι και να μην εγκαταλείπουμε εύκολα τους στόχους μας, να πετυχαίνουμε αυτό που επιδιώκουμε και να παλεύουμε για τα δικαιώματα μας, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έρθουμε σε σύγκρουση με κάποια άτομα. Μπορούμε την περίοδο αυτή να κάνουμε θετική χρήση της ενέργειας και της αποφασιστικότητας που μας δίνει ο πλανήτης Άρης ώστε να πετύχουμε σημαντικές, ίσως και ριζικές αλλαγές στην ζωή μας, σε τομείς που έχουμε ανάγκη μια αλλαγή πορείας, αλλά δεν είχαμε ποτέ το κουράγιο να την κάνουμε. Η δύσκολη και κάποιες φορές σκοτεινή  πλευρά της καθημερινότητας που μας περιβάλει, αλλά και οι δύστροποι ή τοξικοί άνθρωποι με τους οποίους έχουμε αναγκαστικά επαφή δεν μπορούν αυτή τη φορά να μας εμποδίσουν να προχωρήσουμε μπροστά, εάν πραγματικά το θελήσουμε.

BANNER -margarita

  

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια εδώ

Κριός  

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη εξομαλύνεται για τους δεσμευμένους η επικοινωνία με το ταίρι σας ενώ είναι η ιδανική στιγμή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Με τον Άρη δε να περνά αυτή την εβδομάδα στον Σκορπιό η ερωτική σας ζωή θα ζήσει απολαυστικές στιγμές!

Οι singles του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε προς το τέλος της εβδομάδας με την Αφροδίτη από τον 9ο οίκο να σας ευνοεί ! Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την φροντίδα της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας. 

 Θετικά επηρεάζονται οι σχέσεις με φίλους και αδέλφια, τα ταξίδια, η επικοινωνία ακόμη και η πολιτική!

 Δυσκολίες προκύπτουν στους τομείς των επαγγελματικών και της καριέρας γενικότερα, στον χώρο του σπιτιού ενώ θα πρέπει να δείξετε προσοχή  σε θέματα διατροφής! 

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

 Ταύρος 

Είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα! Με τον Ερμή να ολοκληρώνει την ανάδρομη του πορεία στις 21.11 πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα όσοι είστε δεσμευμένοι.  Οι singles του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, με την σύνοδο του Δία να σας ευνοεί ! Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα, απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές !!! 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των επαγγελματικών και της καριέρας γενικότερα, των οικονομικών, των υλικών αγαθών και της τύχης.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της εκπαίδευσης και της απόκτησης πτυχίων, των μεγάλων ή μικρότερων ταξιδιών, της επικοινωνίας, οι σχέσεις με φίλους και αδέλφια.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

 Δίδυμοι 

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου προετοιμαστείτε, γιατί το ταίρι σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του, ότι το παραμελείτε και δεν ασχολείστε με τις υποχρεώσεις της σχέσης σας όσο πρέπει. Εσείς από τη δική σας πλευρά, φροντίστε το λιγοστό χρόνο που θα έχετε στη διάθεση σας να τον εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, για να βλέπετε τον σύντροφο σας και να τον κάνετε να νοιώσει ότι τον αγαπάτε και ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε γι αυτόν. Έτσι θα μπορέσει και εκείνος με την σειρά του, να αισθανθεί καλύτερα και να σας εκφράσει την αγάπη του. Οι singles του ζωδίου θα γίνετε πιο εξωστρεφείς,  με το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας να σας ευνοεί και να αφήσετε τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για σας να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν. 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης και της απόκτησης  πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας του «εγώ».

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλιστικών συμβολαίων, του σεξ, των οικονομικών, των υλικών αγαθών και της τύχης.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

 Καρκίνος 

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί, να πείσετε το αντίθετο φύλο αλλά καθώς είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί στον ερωτικό τομέα, ίσως προκύψουν εμπόδια λόγω κάποιων θεμάτων που συνδέονται με το παρελθόν.  Είναι προτιμότερο λοιπόν να δώσετε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες προκύψουν . Οι δεσμευμένοι πάλι, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδας , με την  σύνοδο της Αφροδίτης θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, των ασφαλιστικών συμβολαίων, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

Δυσκολίες παρουσιάζονται  στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας και του «εγώ».

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

BANNER - 14901_red

 Λέων 

Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 5ο σας οίκο θα δώσει ,σε εσάς που ανήκετε στους singles του ζωδίου, τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες και να χαρείτε με νέες κοινωνικές επαφές και ευχάριστες στιγμές  με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι δεσμευμένοι ίσως δώσετε έμφαση στους τομείς τις οικογενείας και ίσως τελειώσετε μια σχέση που από καιρό σας φθείρει ψυχολογικά και σας δημιουργεί άγχος και υπερβολική πίεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον 10ο οίκο να σας πιέζει ασφυκτικά και να κλονίζει συθέμελα τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Μια ανανέωση εξωτερική και εσωτερική ίσως θα έφτιαχνε το κέφι και τη διάθεση σας αγαπητοί μου Λέοντες !!! 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Παρθένος

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οργανώστε εξόδους με φίλους και φορτίστε τις μπαταρίες σας, κάνοντας ένα ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα με το τρίγωνο του Δία να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας . Αν πάλι ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου σας , τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, των επαγγελματικών και της καριέρας γενικότερα, της υγείας!

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Νοεμβρίου 2019 για όλα τα ζώδια εδώ

Ζυγός

Ο Ουρανός από τον Ταύρο και τον 8ο οίκο σε πτώση δημιουργεί εμπόδια στον αισθηματικό τομέα ! Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα χρειαστεί να έχετε υπομονή γιατί θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες, που αν τις χειριστείτε καλά, θα έχετε αίσιο τέλος και δεν θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας γιατί δεν θα σας βγάλει πουθενά και φροντίστε να του αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, γιατί τον τελευταίο καιρό νιώθει παραμελημένος λόγω των αυξημένων σας υποχρεώσεων. Όσοι είστε single και αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές των ανθρώπων που θα κάνετε γιατί πολλές φορές θα βρεθείτε σε δίλλημα με την αντίθεση του Άρη στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργικότητας, της εκπαίδευσης και της απόκτησης πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της ζωής γενικότερα.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των επαγγελματικών και  της καριέρας γενικότερα, του σπιτιού, της διατροφής. 

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Σκορπιός

Το πλανητικό σύστημα, με το τρίγωνο του Ερμή από τις 22.11 ευνοεί γενικότερα τις σχέσεις αυτό το επταήμερο. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Για όσους ανήκετε στους singles του ζωδίου θα προκύψουν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα, με το εξάγωνο του Δία  να ευνοεί τον τομέα των σχέσεων . 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλιστικών συμβολαίων και του σεξ.

Δυσκολίες παρουσιάζονται  στις σχέσεις με φίλους και αδέλφια, στους τομείς της επικοινωνίας, των μικρών και μεγάλων ταξιδιών, της εκπαίδευσης και της απόκτησης πτυχίων.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

BANNER - 14901_ροζ_300χ250

 Τοξότης 

Η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς! Εσείς που έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση στη ζωή σας  θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας, θα αφιερώνετε περισσότερες ώρες για να περνάτε μαζί του τρυφερές και ρομαντικές στιγμές, πράγμα που θα σας φέρει και τους δύο πολύ κοντά. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ξεσπάτε από ανασφάλεια και ζήλια στο ταίρι σας, γι αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί θα κουράσετε γρήγορα τον άνθρωπο που αγαπάτε. Σε εσάς που ανήκετε στους singles του ζωδίου αρέσει η ανεξαρτησία σας και δύσκολα θα αποφασίσετε να δεσμευθείτε. Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να διασκεδάζετε με φιλικά σας πρόσωπα, να φλερτάρετε, να παίζετε διπλά ερωτικά παιχνίδια,  χωρίς να χρειάζεται να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν με την σύνοδο του Δία να σας ευνοεί!

Θετικά επηρεάζονται οι σχέσεις με φίλους και αδέλφια, η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι γάμοι και οι συνεργασίες.  

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και του σεξ.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Αιγόκερως

Επειδή η κρίση σας θα μπερδεύεται πολλές φορές λόγω του τετράγωνου της Σελήνης στο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφό σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Όσοι είστε single και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και έχετε συναισθήματα ακόμη, με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία να ξυπνά αναμνήσεις. 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Υδροχόος

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σας. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε με το τετράγωνο του Ερμή να παρεμβάλει εμπόδια! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας, αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Αν ανήκετε στους  singles του ζωδίου τώρα είναι κατάλληλη εποχή να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά, με τον Δία να ευνοεί τον 10ο οίκο σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες χωρίς να αδιαφορείτε όμως και για τα συναισθήματα των άλλων.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών, της τύχης, της εργασίας και της υγείας.

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς της προσωπικότητας, του «εγώ», του γάμου και των συνεργασιών.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

Ιχθείς

Η θέση της Αφροδίτης ευνοεί καινούργιες γνωριμίες προς το τέλος της εβδομάδας! Στον ερωτικό τομέα εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε από κοινού λύσεις, έτσι ώστε να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία που επικρατούσε μεταξύ σας. Αναφορικά με τους single του ζωδίου, τα άστρα και η θέση του Ουρανού από τον Ταύρο στο ωροσκόπιο σας  προβλέπουν ότι θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στη ζωή σας, που θα σας ανανεώσουν και θα επουλώσουν τις πληγές του παρελθόντος. Μην διστάσετε να προχωρήσετε  μπροστά, αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε με πρόσωπα από τα παλιά που θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας για να σας ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία!!!

Θετικά επηρεάζονται ότι έχει σχέση με τη θρησκεία, τους κρυφούς εχθρούς,  τη διάθεση για απομόνωση, θέματα  σπιτιού και διατροφής.  

Δυσκολίες παρουσιάζονται στους τομείς των φίλων, του έρωτα, των παιδιών, της δημιουργικότητας, της ζωής γενικότερα όπως και ότι έχει σχέση με την δημοσιότητα και την πολιτική.

Η πρόβλεψη της ημέρας για το ζώδιο σου  εδώ

BANNER 901_με_αγαπαει_300x250

 

 

 

Αλιντα Κανακη Από Αλιντα Κανακη